Kultura
Rodiče bývají na zabití a s chlapy se nedá počítat, říká pohádka Čarovné jablko, kterou ČT uvedla na Boží hod
17 komentářů
Pohádka mi tak nějak "odplynula" před očima. Jakmile je do pohádky vložen stav dnešního světa, je předem odsouzena k nezdaru. Úspěšná pohádka musí mít jednoduchý nosný děj, prince který dobývá buď princeznu nebo chudou dívku (možno i naopak), rozumné královské rodiče, podrazácké rádce. To vše natočeno v krásném prostředí zámku a přírody. Musí bezpodmínečně obsahovat chytrý (český) humor, ne pouze nějaké pitvoření se. Hudba musí mít jednoduchou nosnou melodii. A tohle vše musí pan režisér smíchat dohromady. Jeho největším úkolem je najít únosnou mez všeho popsaného. Pokud tomu tak nebude, může ČT plnit svoje plány jak uzná za vhodné a nevyleze z toho nic kloudného.
Súhlasím, ženy si poradia so všetkým ! Ešte vyriešiť oplodnenie a my muži sme definitívne v prd.li ...
Já ČT nemusím, takže nesleduji. Ale ten nezájem o toto téma, zde ukázal, že nejsem sám. ČT miluje jen Baxa.
Mám lepší návrh na pohádku - Královna a její manželka touží po malé princezně. Tak se nechají uměle oplodnit. A narodí se krásný chlapeček. Po prvním zděšení ho začnou vychovávat jako transku. Avšak zlý majitel sperma, které bylo použito při oplodnění, začne vydírat královnu a její manželku. ......
Mě se pohádka po letech velice líbila a ty 3 pubertální princezny na Štědrý den to byla katastrofa a horší pohádku jsem ještě neviděl -to raději Mrazíka po 51
@Uživatel_5892612 hlavní problém je v tom, že my muži jsme ochotni za sex s ženami obětovat, ustoupit a podstoupit cokoliv. A ony si nás mažou na chleba.
Jestli nikomu nedochází, že tohle není o tom jestli někdo neví jak natočit tradiční dobrou pohádku ale o tom, že obsah programu ČT zadávají konkrétní lidé, s konkrétním vidění společenských hodnot, je mi líto 🫣🤷🏻♂️
Jak, že to má pan Souček s těmi tradičními rodinnými poměry🤔
Jak, že to má pan Souček s těmi tradičními rodinnými poměry🤔
@Uživatel_5892612 Tak si dá na to podívat obráceně, někteří muži jsou tak v prd.li, že některým ženským nic jiného nezbývá než si poradit, to ale neznamená, že o to stojí 😎
Úspěch zaručen!