Historie
Ferdi Nand
3
Člověk neví jestli se má smát nebo plakat. Ani jsem netušil kolik blbů je mezi námi. Za chvíli bude zakázaný i Ferda Mravenec. Proti tomuhle odpadu byl bolševický cenzor pouhý žabař.
Přejít do diskuze
Jestli se budou posuzovat osobnosti minulosti posuzovat podle nynějšího zvráceného korektního pohledu, můžeme se dočkat paradoxů. Nebude postava dějin, která by nebyla obviňována z rasizmu. Historie proběhla a byla taková, jaká je. Tehdy lidi neměli čas na hlouposti. To jen dnes se lidstvo nudí a vymýšlí nesmysly.
Co jako je spatne na fiktivni literature? Zazil jsem Dobu temna let '50 v rudych a zahulenych Vysocanech. Rodokapsy, Majovky, Tarzana, Rychle sipy, ap., jsem hltal ve dne v noci. Byl to unik z rudeho 'raje' bolsevika. H. Hesse jsem zacal cist v Bernu v '70. Knihy Siddhartha a Steppenwolf mi zmenily zivot.
Jsem stary cundrak, tulak a dobrodruh. Mezi 1982/83 jsem se 6 mesicu toulal USA a Divoky Z mi zcela ucaroval. Nejen nadherna priroda a divocina, otevrene prostory, ale i pohodovi lide. Koloradske plato je 2x vetsi, nez byvala CSR a vicemene prazdne. Terasy jsou od 1500-3300 mnm. Tzv Grand Staircase. Zlatym hrebem je Grand Canyon. Prez Theo Roosevelt mel pravdu, ze by kazdy Amik (i clovek) mel videt G.C., Yellowstone a Yosemite. Jsem tu doma. Howgh.
Jsem stary cundrak, tulak a dobrodruh. Mezi 1982/83 jsem se 6 mesicu toulal USA a Divoky Z mi zcela ucaroval. Nejen nadherna priroda a divocina, otevrene prostory, ale i pohodovi lide. Koloradske plato je 2x vetsi, nez byvala CSR a vicemene prazdne. Terasy jsou od 1500-3300 mnm. Tzv Grand Staircase. Zlatym hrebem je Grand Canyon. Prez Theo Roosevelt mel pravdu, ze by kazdy Amik (i clovek) mel videt G.C., Yellowstone a Yosemite. Jsem tu doma. Howgh.
Ježíš se sklonil a psal prstem po zemi. Když se ho však nepřestávali ptát, zvedl se a řekl jim: „Kdo z vás je bez hříchu, ať po ní první hodí kamenem.
Reálie si KM nevymýšlel, měl načteno z dobrých zdrojů. Napsal jsem o tom zde: https://karlmay.cz/knihy/fakta-nebo-fikce .A https://karlmay.cz/knihy/nso-ci-pod-drobnohledem