Divoký kačer
Ivan Hrabec
0
Oni nejsou jen nejzamindrákovanější národ v Evropě, ale mají placatou zeměkouli, d..ila, který tu pronáší maniakální moudra a závidí i tu poprskanou klávesnici. Dalo by se v tom cirkusu Humberto najít ještě cca 121 dalších zákonů a vyjádření, jež jak by řekl Saturnin ... ale co přečtěte si ho 

ČR musí byť vo veľkej kríze, keď si ju kompenzujú posmechom z iných . Máte už schválený štátny rozpočet ? SR už má a po predložení do EÚ bol schválený príslušnými orgánmi a vyhodnotený medzi 8 najlepšími ! Starajte sa o vlastnú " biedu " , máte jej dosť. A tí, ktorým sa Slovensko nepáči, nech k nám nelezú na rekreáciu . Nikto ich nenúti, môžte liezť Nemcom do zadnice ako za Protektorátu ...
@Uživatel_5888968 Po předložení byl mezi 8 nejlepšími, zatím však bylo předloženo pouze 8...Hele, soudruhu, uber plyn a zasměj se taky Divokému Kačerovi😘
@Uživatel_5888968 Většinou si děláme srandu sami ze sebe. Následně i ze všech kolem. Nevím proč bychom měli brát ohled zrovna na vás. Zkuste to taky. Je to osvobozující.
Anebo sem nechoďte a zůstaňte u vás v Maďarsku.
Anebo sem nechoďte a zůstaňte u vás v Maďarsku.
@Uživatel_5888968
Slováci jsou suverénně nejzamindrákovanější národ v Evropě. A lidé jako ty dávají na tento můj názor razítko... My na tom jsme podobně, ale přeci jen to taková tragédie není...
Slováci jsou suverénně nejzamindrákovanější národ v Evropě. A lidé jako ty dávají na tento můj názor razítko... My na tom jsme podobně, ale přeci jen to taková tragédie není...
Slovensko je jeden velký Divoký kačer. Huliak, Danko, Šimkovičová, Blaha... To jsou skutečně prosťáčci Bilakova typu. Nepouštět na saka... A nejvtipnější je, že se ministr zdravotnictví jmenuje Šaško...)))
@Uživatel_5734171 Zase klamstvo z dôb komunizmu ! Mimochodom, viete že Biľak pracoval v špičkovom súkromnom krajčírstve s nóbl klientelou ? Myslíte, že by tam zamestnali niekoho, kto by niečo nevedel ?
@Uživatel_5888968 😄😄😄 Ty budeš taky tak trochu "Divoký Kačer", že? Tvoje příspěvky "se staly, ale nemusely by".
@Uživatel_5888968
Vasil Bilak byl jeden z nejhorších bolševických gaunerů všech dob. Srovnatelný s vrahy typu Berija. Ale klidně mu na Slovensku postavte pomník...
Vasil Bilak byl jeden z nejhorších bolševických gaunerů všech dob. Srovnatelný s vrahy typu Berija. Ale klidně mu na Slovensku postavte pomník...
Co mi to děláte🙏🙏🙏??? Opět jsem si poprskala klávesnici i monitor, a to hned po přečtení titulku. Kdo to má pořád utírat??? Ale jo, pobavilo mě to👍😂
@Vlasta Hrdličková Tobě stačí málo, viď Vlasto?