Divoký kačer
V Miláně jsem kupoval věci pro naše důchodce, obhajuje Babiš svou cestu tryskáčem na nákupy
26 komentářů
Michal Kelner
15
@hynek hynek že Ty jsi naštvanej, že na Tebe nezbyla teplákovka...
Přejít do diskuze
Premyslim jestli je to vůbec parodie, ten estebak by to byl klidně schopen říct a jeho debilni volicstvo by tomu věřilo ….
Milý Kačere,
jsou i přednostnější úlohy pro s. Bureše než účast v zaměstnání, nastal totiž čas, aby shodil nebo aspoň obrousil paroží, což je lépe učinit mimo jeho milovanou vlast, zde stále ještě žijí rýpaví novináři a nemají stanoveny mantinely, co smějí psát, jako na Slovensku. Pro něho je slovo "vlast" odvozeno od slova "vlastnit". Kdyby po něm zůstaly v ČR jen ty parohy, byla bych spokojená. Vystavit na Konopišti!
jsou i přednostnější úlohy pro s. Bureše než účast v zaměstnání, nastal totiž čas, aby shodil nebo aspoň obrousil paroží, což je lépe učinit mimo jeho milovanou vlast, zde stále ještě žijí rýpaví novináři a nemají stanoveny mantinely, co smějí psát, jako na Slovensku. Pro něho je slovo "vlast" odvozeno od slova "vlastnit". Kdyby po něm zůstaly v ČR jen ty parohy, byla bych spokojená. Vystavit na Konopišti!
kosmos kosmos
@hynek hynek Esteban je ve vatě bo má nakradené a zakleknuté a dezoši nebudou mít nikdy nic bo nic neumí 🤣👍
kosmos kosmos
Doufám že Esteban dovezl něco i místním dezolátním ***m epr 3 Šebest a Jiříček 😄👍a kde vůbec jsou?beztak rozbalují dárky mantalové😄👍where Is šlápota šáša ?už asi umřela 🤟
@hynek hynek Ty jsi ale vyprázdněná hlava. Novinařina je povolání jako každé jiné, proto je i placeno. Když je to tak jednoduché, tak dělej tu prodejnou ženu taky, piš a nechej si platit a nebudeš závidět. Kdybys to ovšem uměl.....
@kulcka
se učit, se učit, se učit.... jak krást
Jsem byl letos také v Miláně, ale ve svém osobním volnu..
se učit, se učit, se učit.... jak krást
Jsem byl letos také v Miláně, ale ve svém osobním volnu..
Fiala je lhář, ale tento gauner, to je masakr. Takže důchodci (jsem inv.duchodce) krásného Ježíška od Bureše. To vám pod stromek nevleze 🙃
@kosmos kosmos nemusí nic vozit. Všichni dezoláti budou mít diky Supermanovi ze Strakovky německé platy a budou místo vietnamské tržnice nakupovat taky v Miláně. Sláva pětikoalici.
AB je ve vatě, tak nakupuje v Miláně. Landsman není ve vatě, tak musí dělat ženu co se prodává za peníze v reflexu. Tak jednoduché to je.
@Věra Heidlerová je novinařina a novinařina, ale to tvoje vyprázdněná hlava nemá šanci pobrat.
@rauby Ta tvoje vysněná novinařina je na Sputniku nebo na Parlamentních listech.
Tady je to pro inteligentnější cílovku.
Zalez do Dezolátova, tam Tě budou mít radši.
Tady je to pro inteligentnější cílovku.
Zalez do Dezolátova, tam Tě budou mít radši.
@Věra Heidlerová tak to spokojená nebudeš. Fiala si dneska utírá své upocené čelo z nového předvolebního vyzkumu a to tam ještě nejsou zohledněny jeho slovní výrony z 17.11.
@Michal Kelner v teplákovce chodí akorát zoufalci, jako jsi ty. Ovšem chápu , že pro tebe jsou tepláky a oběd v asijské vývařovně vrchol extravagance, kterému žádná žena z vaší montovny neodolá.
Ja tam byl taky,ale nic moc,jen takove hadriky pro car***ove princezny.Ale Milan je krasne mesto.