Padni komu padni
Proč je drahé máslo? Fiala lže hůř než Babiš, Motoristé jsou na hraně zákona i sněmovny
26 komentářů
Frank51482
Je evidentní, že i Jakeš byl proti tomu obrýlenému pitomci z Brna formát.
Už je to tu zase. Aby se udržel Fiala u moci, signalizuje nesplnitelné sliby. Ale říci, "Dejte mi ještě čtyři roky a budete mít platy jako v Německu", už z Čechů dělá úplné blbce, nebo má zkreslené mínění o nízké inteligenci svých oddaných příznivců. Každý už ví, že je to fantaz magor, oblbovat to on umí. Má 19 poradců k ničemu, když nejsou schopni jej uvést do reality. Kdyby toto řekl Babiš je to populismus, když to řekne Fiala je to optimistická vize a sebevědomí.
Frank51482
@denisz Fialenko zapomněl říci, jestli chce ty 4 roky podmíněně anebo nepodmíněně.
Ano svět bez másla není to co býval. Byly doby kdy máslo nesmělo chybět především na hlavách pomazaných. Co teď?
Cenu másla řeším celý den. Odložil jsem kvůli tomu svatbu. Do takového světa děti přivést nechci.
@King I počkej čtyři roky, Fiala zařídí německé platy a tvoje děti se budou mít jak prasata v žitě.
kosmos kosmos
@hynek hynek můžeš volit estébana ten rozdá starým, nezaměstnaným a hlavně sobě tak aby nebyly tvoje děti nebo vnoučata ve finále chudé jak kostelní myši 🤣👍
kosmos kosmos
@hynek hynek beztak kecáš protože takové blbe kecy mají dezoláti a kteří si myslí že se jejich debilni potomci budou mít jak prasata v žitě 🤣👍
@King I kdo by tě chtěl blbe,tak možná cikánka?
@Radek Kocvelda Její dokonalost není úroveň, na kterou bys kdy dosáhl. Tvůj souhlas nepotřebuje
@King I Jenom dobře, když se nebudeš množit. Idiotů má tato země na rozdávání.
kosmos kosmos
@epr3 zaplaťpánbůh že jsi impotent 🤣👍to by tady litalo dezolátních oslů 🤟
kosmos kosmos
@epr3 pěkně tě drží zkrátka a to je dobře 👍 profesionální debili jako ty by neměli mít přístup k normálním lidem🤣🤟
@epr3 moje sperma ti nechutnalo?
kosmos kosmos
@epr3 žereš lejna a svádíš na svého fotra