Komentáře

Zpět na článek

Zaorálek blouzní, ještě že máme Nečase

14 komentářů

panna
21. září 2011 • 09:53
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
skorpios
20. září 2011 • 13:19
mi že Izrael má nejvíce rasistické zákony na světě.Naopak. každý stát by měl mít nárok na ochranu před infiltrací "bacilem" Spíše vadí že podobné jednání jiných zemí je dehostováno.
Ovšem připomínání v tomto článku zkušeností s Mnichovem, ve stínu uznání podivného pseudostátu na území Srbska českým státem, je totální hovadina.
cartouche66
20. září 2011 • 10:22
A čím se to jako projevuje? Tím že můžou *** na rezoluce OSN, který jsou po jiných tvrdě i za cenu agrese vymáhaný? Nebo tím, že o statisícových demonstracích proti neřádům týhle "demokracie" v samotném Izraeli nenapíšeš ty vykulenej vometáku ani řádku, ale z informování o pár debilcích s transparentem proti Bátorovi se můžeš posrat ...
jan.jandourek
21. září 2011 • 11:55
naučte se mluvit slušně, pane, když už vystupujete na veřejnosti. tady je Reflex a ne žumpa. pokud máte psychické problémy dlouhodobého rázu, vyhledejte odborníka. jistě se dají nějak - aspoň částečně - řešit.
a.c.dupin
18. září 2011 • 17:18
Nejlepší je mít jasně nalajnováno, kdo je ten dobrý a kdo je ten špatný, že? Luza potřebuje jasně nalinkovaného nepřítele a přítele. Pseu­doin­telek­tuálo­vé hlásící se k levici zde mají jasno, pseu­doin­telek­tuálo­vé dělající obdobným způsobem ostudu pravici také, pouze v opačném gardu. Fakt, že situace je mnohem složitější a že demonstrativní stranění jedné straně sporu přispívá pouze k eskalaci konfliktu, dalece přesahuje chápání za intelektuály se mylně považujících ovčanů.

Když jsem před již poměrně dávnou dobou prohlásil, že Reflux se stává bulvárem pro pravicové pseudointelektuály, něčím na způsob Maximu bez silikonových implantátů na každé sudé straně, kolegové si mysleli, že jsem snědl nebo vypil něco hodně zkaženého. Dnes je tomu právě naopak a za momentálně indisponované pokládáme ty, kteří si nemyslí, že Reflux má svá léta dávno za sebou...
urvanej
18. září 2011 • 16:23
... Izrael !!!! Palestina si může dovolit samostatný stát až v době , kdy naváže diplomatické vztahy s Izraelem a až Palestinská politika bude mírumilovná vůči židům a ke křestanskému světu vůbec ! Fatah a Hamas si to musí nejdříve vyřešit mezi sebou.
limak007
18. září 2011 • 10:19
Pane Jandourku, co je toto opět za dvojí metr? Píšete, jako důvod proč nepodpoří USA a ostatní, samostatnost Palestiny: "Palestinci neovládají ani svoje vlastní území, nemají v podstatě legitimní vládu. Ta "legitimní" by znamenala vládu Hamasu, který je teroristikou organizací." Jak mi potom vysvětlíte vskutku raketové uznání prozatimní vlády Libye a její zastoupení v OSN? Nikdo neví, koho rebelové zastupují, území Libye neovládají, propojení na teroristy je zřejmé.... Ale zde to nevadí, že? Že se trochu nestydíte! Ale vy asi víte, do kterého otvoru nejvýhodněji zalézt, co?
Uživatel_237602
18. září 2011 • 10:48
Jandourek si jednou zaslouží pochvalu a Vy ho takhle sepsujete!Ostatně Izrael a Libye není to samé.
Názory pana Jandourka jsou na rektálního alpinistu příliš konzistentí.I když za některé bych ho zabil.
a.c.dupin
18. září 2011 • 17:23
Názorová konzistence s nositelem příslušného rekta je, pokud hrozí zpětná vazba, nezbytně nutná. Asi uznáte, že je něco jiného přesvědčit kupu čtenářů Práva o tom, že Gross byl jen očerňován, nebo kupu čtenářů Blesku o tom, že Kalousek je odborník na slovo vzatý, a něco jiného je přesvědčit o čemkoliv čtenáře opíjejícího se pocitem vlastního intelektu a z toho důvodu alespoň občas používajícího mozek k myšlení.
von.rammstein
18. září 2011 • 10:09
třeba už neříká třikrát v jedné větě "jako"