Komentáře
RASPUTIN
Ubohost, stres a zlostné pištění podporovatelů té černošky výrazně stoupá se zvětšujícím se náskokem Trumpa.😉
Jak se ti liberální demokraté všude nápadně podobají komunistům. Drží se pevně svojí ideologie a ty druhé nálepkují, cenzurují a často už i pronásledují. .
Mě fascinuje, kdo u nás fandí Trumpovi. To je opravdu bizár. Stalinistická verbež, slovenské estébák, který převzal komplet levicové voliče, nejobskurnější postavičky proruské scény... V podstatě celá levice je na straně republikánského kandidáta...))) A je to i zde na diskuzi, ti nejzarytější proruští oslové jsou největší příznivci Trumpa... Jestli si do jeho postavy lidé nepromítají své falešné sny a přání...
P.S: Kdybych já volil v USA, tak bych příští týden nevolil ani Trumpa, ani Harrisovou, prostě bych si vybral nějakého nezávislého kandidáta, i kdybych předem věděl, že můj hlas propadne...
P.S: Kdybych já volil v USA, tak bych příští týden nevolil ani Trumpa, ani Harrisovou, prostě bych si vybral nějakého nezávislého kandidáta, i kdybych předem věděl, že můj hlas propadne...
Demokrate a jejich media jsou proste patologicti lhari. Nic jineho nez lzi neumi vyplodit.
Ted jsou uz tak zoufali, ze bez jakychkoli dukazu nazivaji Trumpa Hitlerem a fasistou. Trump uz prezident byl a zcela zjevne neni ani jedno.
Paradoxne pripominaji fasisty prave ti ulhani Demokrate.
Ted jsou uz tak zoufali, ze bez jakychkoli dukazu nazivaji Trumpa Hitlerem a fasistou. Trump uz prezident byl a zcela zjevne neni ani jedno.
Paradoxne pripominaji fasisty prave ti ulhani Demokrate.
giorgio287
Americká progresivní fašistka Kamala označuje Donalda za fašistu. To nevymyslíš!
Já jsem fašista. Ale že bych byl z Trumpa nějak urvanej, to ne.
Nazývání přistěhovalců "havětí", která "kazí jejich krev", násilný pokus o zvrácení výsledku demokratických voleb, fascinace autoritářskými režimy, vyhrožování nespřízněným médiím odebráním licence, hledání nepřátel "uvnitř" (tj. Demokratů) a vyhrožování zapojením armády proti nim, příprava na autoritářského režimu v Projektu 2025... Kurňa, co mi to jenom připomíná?!
@havlis24 Veschno co tvrdite je lez. Doslova lez vedle lzi vedle lzi.
Vida! Myslel jsem, že Reflux pod Bartkovským je už definitivně totální žumpa-a najednou překvapivě trefnej článek!
"Nejspíše usoudili, že pozitivní kampaň nestačí a ukazují to i průzkumy. Panika je donutila udělat to, co tak odsuzovali u svých soupeřů. Snížili se na úroveň nálepkování a ukazování prstem na toho, kdo je větší „hrozbou pro demokracii“."
Počkat, oni Demokraté dělali někdy něco jiného? Však to je středobod veškerých jejich kampaní už od 2016 a jejich linky Trump je nepřítel demokracie, rasista, ruský agent a byl zvolen kvůli manipulaci a podpoře z Ruska.
Počkat, oni Demokraté dělali někdy něco jiného? Však to je středobod veškerých jejich kampaní už od 2016 a jejich linky Trump je nepřítel demokracie, rasista, ruský agent a byl zvolen kvůli manipulaci a podpoře z Ruska.
RASPUTIN
Trump je boží😀