Online přenos
Glosovali jsme ŽIVĚ krajské a senátní volby: ANO vyhrává ve všech krajích kromě tří. Babiš zpochybnil povodně
41 komentářů
Frank51482
Tak co na to blbci z redakce, kteří předpovídali, jak ANO dostane na frak?
Problém je, že krajské volby jsou ty nejméně zajímavé ze všech. Obecní jsou mnohem blíže k lidem a u parlamentních je to více o politice. Pokud si ANO sekta myslí, že to dostala zadarmo, sejdeme se za rok.
Duchny půjdou volit, i kdyby se rozhodovalo o vedoucím večerky. Mají nejméně starotí a nejvéce času.
Duchny půjdou volit, i kdyby se rozhodovalo o vedoucím večerky. Mají nejméně starotí a nejvéce času.
Já už se moc těším, jak kluci z Reflexu začnou pomalu, nenápadně, otáčet kormidlo a začnou okopávat Nutelu, Bartoše, Dozimetra a vychvalovat Havlíčka, Pávici, Japonce...
lug70
@Miloš Hora no, dokud 5koalice bude u vlády a Reflex a další média si bude platit za "přízeň" z našich daní, tak se nic neotočí.
lug70
Fiala a spol podvedli i své vlastní voliče a lžou celou dobu od nástupu k moci až se jim od huby práší. Místo aby se jako správní hospodáři starali o stát a jeho občany, tak jen poklonkují Bruselu, Washingtonu, Berlínu a dokonce i Kyjevu. Financují z daní pracujících Čechů cizí stát (Ukrajinu) a dokonce i tu americkou hybridní válku proti Rusku do posledního Ukrajince. Oni si přímo koledovali o volební výprask. Divím se však, kolik je ještě mezi námi blbů, kteří jim po tom všem co tu napáchali, hodili hlasy. A to nemuseli ty hlasy házet zrovna Babišovi. Jsou tu i jiné strany a hnutí, zatím mimoparlamentní a nezkompromitované..
A teď nám Babiš vrátí, co nám Fiala vzal! Kde se mám hlásit? Platí to i pro ty, co volili SPOLU, nebo jenom pro ANO a spřátelené spolky? Co dělat, když mi nic nechybí? Asi budu muset panu Babišovi zavolat ...
epr3
@Sylva Kuncová Když vám nic nechybí tak seďte spokojeně doma a tetelte se nad neprohrou Fialenkovy party.
Miroslav Rys
@Sylva Kuncová Bureš jako obvykle lže. Co otevře mordu, lže. Ale nebude to dlouho trvat. Kmotře s kosou zalže jednou a naposled.
Jako narod jsme nikdy neumeli bojovat za svobodu a demokracii.Tu nam daroval Regan.A pokud by rusaky nezamckl,tak jsme v tech komunistickych *** zili do dnes.Bojovat se da ,jenze kdo.Babis je nastrcena loutka rusaku,a ten tu spinavou praci za ne udela a s radosti. Lide asi zas zalezou do zahradek a budou svobodni.
Miroslav Rys
Co chcete po Češích a Moravanech. Okradli svou vlastní šlechtu i církev, v roce 18 si podvodem vytvořili vlastní stát, podělali se před Němci i Rusáky, zvolili si dobrovolně komouše... Ještě že jsem napůl Polák 😸
epr3
@Miroslav Rys A ten poloviční Pšonek ti nějak pomůže?
Miroslav Rys
@epr3 Pomůže. Mohu obdivovat své poloviční předky. Poláci mají totiž koule na rozdíl od tebe. Ty ji též máš. Jednu. Dutou. Na krku 😀
epr3
@Miroslav Rys Mají no, třeba na začátku druhé světové války šli na koních se šavlemi proti tankům....Jedna věc je hrdost a statečnost, druhá normální uvažování, kdy si dokážu vyhodnotit, jakou mám asi šanci. A tady to vypadá, že duté hlavy měli spíš oni.
@epr3 Jako botox, než šel na Ukrajinu proti NATO? Ty jsi na něj neměl číslo nebo co se s tebou děje?
epr3
Kingu, co jsi mi tím chtěl vlastně sdělit? Neráčil bys mi to říct česky?
Miroslav Rys
@Miroslav Rys Víš co, ty Burešův hulibrku? Vyliž. Radši nepřidam "mi". To bych se pak bál, vemeno 😀😀
Miroslav Rys
@epr3 Nikdy nepochopíš, stejně jako poloopice Bureš, co je to hrdost a čest, čeledíne z chlíva. Ty máš jedinou šanci: rochnit se v hnoji. Takovou máš šanci 🐂 I bosí Habešané se bránili. Jenom Beneš elegantně vzal roha do Británie a celou tu švajneraj hodil na krk Háchovi. Aby ho pak, vrátiv se jako hrdina z Ostrovů, nechal zemřít v base. Hajzl k zblití, tenhle Beneš. Ale diplomat...
epr3
@Miroslav Rys Termíny jako je hrdost, statečnost a čest se obvykle nejvíce ohánějí zm.di, kteří se jimi neřídí. Schovej si ty kecy na poudačky do důchoďáku, tam ti to senilní babičky třeba uvěří.
Nic, jdu se ožrat. Volby dopadly katastrofálně. Tragická účast, jen třetina lidí, zbytku je to ganz egál... A co je pro mě absolutně nepochopitelné, je třeba druhé místo Jermanové ve Středočeském kraji... Nebo drtivé vítězství poslance a hejtmana Bělici, který totálně selhal při povodních... Atd., těch šoků je na mě moc... Třeba mandát Čunka a Vildumetzové v prvním kole. Vildumetzová PROKAZATELNĚ používala auto organizovaného zločinu (kauza Dozimetr) a voličům to prostě nevadí... A nalijme si čistého vína, za rok dopadnou sněmovní volby podobnou tragédií, voliči se nechají zase zkorumpovat, nějaká budoucnost je nezajímá...
@Uživatel_5734171 Češi jsou ko koti a vždycky to tak bude. Koukni se na Bucherta s Brysem a Adámkem. První píše intelektuální hnůj, jen aby byl zajímavý, druhý se přidává, protože nemá svůj názor a ten třetí je prostě jen blb. Odpovědnost h***a
@King I
já vidím ten prů.er hlavně v té účasti. Lidem je to jedno. Oni nechápou, že klidně můžeme dopadnout jako Slováci, tam demokracie tak jak ji známe končí, Fico jede taktiku rozděl a panuj. lidé jsou ochotni za pár korun navíc klidně prodat svoji duši, prodat budoucnost svých dětí a vnoučat. A co je nejhorší, že to je jedno i mladým lidem. Oni si myslí, že tu je demokracie navždy a že se nic neděje... Nic, jdu na pivo, je třeba to spláchnout...
já vidím ten prů.er hlavně v té účasti. Lidem je to jedno. Oni nechápou, že klidně můžeme dopadnout jako Slováci, tam demokracie tak jak ji známe končí, Fico jede taktiku rozděl a panuj. lidé jsou ochotni za pár korun navíc klidně prodat svoji duši, prodat budoucnost svých dětí a vnoučat. A co je nejhorší, že to je jedno i mladým lidem. Oni si myslí, že tu je demokracie navždy a že se nic neděje... Nic, jdu na pivo, je třeba to spláchnout...
@Uživatel_5734171
Český lid je svoji povahou příliš prodejný.
Dlouhodobě a historicky.
Paměť národa dle agentur se odehrává max 3 měsíce směrem zpět....
Z toho vyplývá, že to co bylo už není a myslet je namáhavé.
Krajské volby něco málo naznačily, ale vše je o jednom starém muži.
Dnes jsem byl překvapen,.že za poslední 3 měsíce, co jsem Bureše neviděl, tak pohled na oční okolí, který denně má žena v ordinaci konzultujte s pacienty, bylo doplněno výrazným krevním hematomem od kořenů nosu po obou stranách směrem pod spodní víčka.
Tyto projevy o slabosti ledvin s podtextem zánětu jater nejsou zanedbatelná maličkost.
Slova samotného Bureše zavání demencí a museli jsme si s manželkou vzájemně doplňovat, co vlastně dnes Bureš říkal..
On jede z posledního. Za rok jsou skutečne volby a jestli pojede nadále tímto směrem, má hoch smůlu.
Český lid je svoji povahou příliš prodejný.
Dlouhodobě a historicky.
Paměť národa dle agentur se odehrává max 3 měsíce směrem zpět....
Z toho vyplývá, že to co bylo už není a myslet je namáhavé.
Krajské volby něco málo naznačily, ale vše je o jednom starém muži.
Dnes jsem byl překvapen,.že za poslední 3 měsíce, co jsem Bureše neviděl, tak pohled na oční okolí, který denně má žena v ordinaci konzultujte s pacienty, bylo doplněno výrazným krevním hematomem od kořenů nosu po obou stranách směrem pod spodní víčka.
Tyto projevy o slabosti ledvin s podtextem zánětu jater nejsou zanedbatelná maličkost.
Slova samotného Bureše zavání demencí a museli jsme si s manželkou vzájemně doplňovat, co vlastně dnes Bureš říkal..
On jede z posledního. Za rok jsou skutečne volby a jestli pojede nadále tímto směrem, má hoch smůlu.
epr3
@Uživatel_5734171 Vildumetzová PROKAZATELNĚ používala auto organizovaného zločinu, ve vládě sedí jeden dozimetr osobně a orgánům činným v trestním řízení je to naprosto buřt. Proč by voličům mělo vadit, že se svezla jejich autem?
NE!!!!
Hurá Fiala jde,víte kam!