Komentáře
Vladimír Mertlík: Politické debaty jako fotbal? Aleně Schillerové by poločasová přestávka prospěla
25 komentářů
Miroslav Rys
Mertlíka čtu rád. Má výbornou a nápaditou češtinu. To není jako Šebestovo: "Ňyc není černobýlé, prymitývové!" 😀😸
Přejít do diskuze
Výborný článek, děkuji pane Mertlík, zrcadlo zlu a tuposti našich škůdců spoluobčanů. Ti pak dělají z ČEZka to co jsme. Burani a tupci. K smíchu a ostudě.
Ano jsou i tupější národy, ale to mi radost nedělá. Pan Mertlík mi malou dílčí radost dělá a díky za to!
Hodně sil a pevné zdraví šéfe! 👋🏻💪🏻👍🏻
Ano jsou i tupější národy, ale to mi radost nedělá. Pan Mertlík mi malou dílčí radost dělá a díky za to!
Hodně sil a pevné zdraví šéfe! 👋🏻💪🏻👍🏻
Předně ANO nemá lidi!
Předchozí vláda to jasně dokazovala na postech ministrů. Jeden zastával 2 ministerstva na dalším se točili čtyřikrát nekvalitní lídři.
To co v ANO ještě do nedávná bylo slušného, to odešlo a zbyl jeden Havlíček z billboardů, jedna mastná Alena, v kanceláři ji říkali špína a jeden starý Bábiš co má svých starostí dost a vést stát už nezvládne.
Předchozí vláda to jasně dokazovala na postech ministrů. Jeden zastával 2 ministerstva na dalším se točili čtyřikrát nekvalitní lídři.
To co v ANO ještě do nedávná bylo slušného, to odešlo a zbyl jeden Havlíček z billboardů, jedna mastná Alena, v kanceláři ji říkali špína a jeden starý Bábiš co má svých starostí dost a vést stát už nezvládne.
Miroslav Rys
@jerryx Mertlík ale není tvůj čokl, abys mu dával rozkazy. Udělej si blog a tam si můžeš cintat pentli do alelujá 😸
@Richard Šebesta Jsi malé, závistivé české lejno, co jakože chce mír na Ukrajině, aby mohlo měsíčně prožrat pár stovek navíc.
@jerryx
Koho navrhuješ?
Tuším, že po revoluci už nikdo nezbyl.
Všechny jsme je vyzkoušeli a malá nova seskupení nemají dostatek lidrů na řízení státu a čekalo by se pár let než je seženou...
Kritika by měla vždy přinášet i řešení ..
Koho navrhuješ?
Tuším, že po revoluci už nikdo nezbyl.
Všechny jsme je vyzkoušeli a malá nova seskupení nemají dostatek lidrů na řízení státu a čekalo by se pár let než je seženou...
Kritika by měla vždy přinášet i řešení ..
Alena je naprosto tupé zvířátko, které papouškuje velemyšlenky svého vůdce. Nad něktrými jejímy výroky nelze než kroutit hlavou. Ale ovcím je to jedno, neb stejně nechápou.
@Richard Šebesta Jste pročeský a nevolíte Babiše. Jako vždy jste lhář,pokrytec a proruské,kolaborantské koště,
tavárišč.
tavárišč.
Jerry, ten tvůj stoniš, co ho odsud vyhodili, má svůj vlastní server i s komentáři. Nerozumím tomu, proč jsi ještě tady a bezmocně se snažíš Reflex předělat. Nebylo by pro tebe lepší, kdybys odešel?
A otázka zní co by prospělo panu Mertlíkovi.
Za novinářskou nestrannost červena karta....😂😂😂😂😂💰
Za novinářskou nestrannost červena karta....😂😂😂😂😂💰
@King I Aha, tak Reflex už je jen pro progresivisty. Tak teď těžká otázka, proč tedy Reflex existuje, když je ve všem jasno a proč ho číst, když všichni jeho čtenáři mají stejný názor? Není to ztráta času? Dříve Reflex pravdu hledal, ale to neměl tak geniální redaktory.
@King I Debilní jsi sám nejvíce ty ! Každý kdo má jiný názor než ty je proruský ? Vyvedu tě z omylu já jsem pročeský. Ale nevím co jsi ty ? Ale kdybych uvažoval jako ty nazval bych tě prounijním a pronatovským koštětem.
@Pavel Nyklíček Já jsem havlista, za prvé Havel nežije a za druhé jsem stejně jako on skeptický k politickým stranám. Takže to, co radil Havel v roce 1988, využívat prostoru, ptát se mocných a mít na ně požadavky. Jelikož Fiala zastupuje jen členy 5koalice a jinak je hluchý a slepý , nezbývá než zvolit Babiše a od začátku ho přivítat dotazy, nedůvěrou a požadavky. Uvidíme, jestli se ODS po odstavení Fialy ještě vzchopí, jsem spíš skeptický. Aby tam nezůstali jen Benda a kmotři. Lidovci jsou podle mě ztracení, ani si nevšimli, že babky z kostela na Moravě,, budú volit teho Babiša." No, hlavně, že se Hladík otepluje 3x rychleji, než jeho okolí. Chybí tu demokratická opozice, co používá mozek, ne ideologii.
@Miroslav Rys My dva jsme spolu husy nepásli. A učitel má být žákům či studentům příkladem.
Jeden diskutující napsal někde fór roku : můžeme si prý vybrat z 5 koaličních stran. Ono ten Západ vylepšil vládu jedné strany tak , že stran je víc, všechny jsou vlastně stejné ,ale je víc míst pro předsedy a místopředsedy a papaláši se tak nehádají. Neříkám, že opoziční ANO není hrozné. Je a další opozice je ještě horší. Ale když Fiala dělá šaška Ursule a Pirátům, pak voliče ODS nezastupuje nikdo. A Fiala řekl, že je s Piráty na jedné lodi a Brusel se změnil. Pan Mertlík by nám měl popsat , jak by vypadal ten jeho ideální svět bez kritiků vlády. Co takhle , kdyby začal vypočítávat Fialovy úspěchy, místo kritiky opozice?
Mrdlíku, ty jseš ***, že to bučí až sem do Plzně. Zlom si haksny, pro jistotu obě. A určitě si nepořizuj hlasovýho Hawkinga. Zkus místo psaní třeba malovat, to by nemuselo být tak strašný.
@Miroslav Rys Jo jo je vtipný prostě úžasný...někteří na něho plivou, hází špínu a jsou nekorektní a chovají se jednostranně a melou a melou.
Když jsem je napomenul tak mi řekli že jen hrají jeho hru..no ještě že to zajímá malou skupinku lidí,. Není to politika je to jedna bába povídala.
😝
Když jsem je napomenul tak mi řekli že jen hrají jeho hru..no ještě že to zajímá malou skupinku lidí,. Není to politika je to jedna bába povídala.
😝