Komentáře

Zpět na článek

Janeček se rozpovídal o politických tlacích. Ale jen pro Perplex

8 komentářů

torinese
13. září 2011 • 14:00
jste to vy? Silviie
Palopetro
15. září 2011 • 13:31
To ani náhodou.Mám koule.
aznom
12. září 2011 • 15:03
Protože,možná mylně,­před­poklá­dám,že by se zde mohlo zapojit více lidí do debaty,upozorňuji snad ještě většinově demoktaticky smýšlející,pozor na ten odpad reprezentovaný ČSSD tu partu hlupáků,kteří již jen při různých "diskuzích" v Čt vzbuzují (alespoň u mne) jen odpor a hnus.Není nutno se bát "strašidla" v podobě komunistů,to jsou pouze smradlavá hov-a,naší nehrdinské histo­rie.Bo­hužel­,musím říci,že i ta druhá strana,které jsem věřil,je bandou grázlů.Ach jo,co s tím.Ví to někdo?
cartouche66
14. září 2011 • 16:54
Zkus se mrknut do zrcadla, modroesesáckej dobytku a prohldneš, kdo tu je jediným ***m lejnem, ba ani to ne - jen řídkou sračkou dob minulých i přítomných! Ne však budoucích - nemáš budoucnost, ani nikdo z třídy prohnilých reačkncíh odpadků světa, z níž si jak hniloba vyzrál! Revoluční proletariát v procesu globální své vlastní negace spálí ohněm a poté smete do odpadiště historie ohořelé zbytky polosvěta, který pro něho upatlali Atilidé jichž jsi jen ohavnou smrdutou loutkou ...
cartouche66
14. září 2011 • 16:55
oprava: ... prohlédneš ...reakčních ...
aznom
12. září 2011 • 14:29
"Chci konečně pro naši zemi udělat něco dobrého,“ vysvětluje Janeček. „Po těch letech prasáren v ČT si to všichni lidi zaslouží.“
Tak nevím,mám se vzteky pos-at.nebo rozplakat.Nakonec jsem se rozhodl,že budu dojat.Dojat proto,že srač-a se vzedmula k tomu,aby jak to hov-o řeklo:"Udělám něco dobrého....."Takže závěr:Než bych si přál aby komoušský zločinec Janeček pro mě udělal jak říká: "něco dobrého",je nutno vzíti do rukou kalašnikov a těmnto prasatům zabránit v páchání "něčeho dobrého" a to pro kohokoliv."sieg hail" Janečku.
cartouche66
14. září 2011 • 17:01
Drž zkurvenej rypák, langrostapácký prase a neryč! Neber do svého zasraného rypce zbraň která patří do rukou revolučního proletariátu světa a ze které vyjde zasloužená smrt pro tvé prasovody! Tebe a další jejich odporné lokaje čeká něco "lepšího"! Po svěátíči zprovozníme parní lokomotivy a v nich vám dopřejem "volponovskou" smrt! Pomalu budete spouštěni hnátama napřed do spaliště a když omdlíte, budem vám palice polejvat studenou vodou, aby jste nemohli utíkat bolesti šosáckými mdlobami! Teprv pak upálíme další kus a zas polejem - budete si muset bolestivé chcípáníčko užívat po zásluze dlouho!
Palopetro
12. září 2011 • 11:25
na tom je,že si v Perplexu myslí,že to není pravda.