Historie
Ten autor umí jen pomlouvat a tím poslušně slouží svým současným pánům.
Dědečku, proč nejdeš na sraz partizánu SNP?
Ti, co jsem znal umřeli, a ty nové neznám
Ti, co jsem znal umřeli, a ty nové neznám
Slováci povstali v době, kdy to lze označit za hrdinství. I přesto by měli být navždy vnímáni jako součást Osy...
Češi hrdinně vyráběli do 2.5. a "povstali" 3.5., tj. až po pádu Berlína, kdy už absolutně o nic nešlo... Ti jsou zapsáni jako ty největší krysy a žádné "moderní" výklady dějin to nikdy nezvrátí...
Češi hrdinně vyráběli do 2.5. a "povstali" 3.5., tj. až po pádu Berlína, kdy už absolutně o nic nešlo... Ti jsou zapsáni jako ty největší krysy a žádné "moderní" výklady dějin to nikdy nezvrátí...
To je známo už dávno,jen komunistická ideologie vše překroutila! Jako ostatně většinu historie!
Teď budem mít novou pravdu id lidí co kolikrát nebyli ani na světě. Neboť ti co se toho účastnili už budou mrtvi
Jan Nowak
Abych řekl pravdu to povstání už nezajímá skoro nikoho a na západě vůbec nikoho. Slovensko je už "daleký" vychod pro nesousedící země.
@Jan Nowak
No vidíte, a mě to zrovna zajimá. Protože dozvědět se pravdivou verzi mě láká, bolševickou do nás hustili ve škole.
No vidíte, a mě to zrovna zajimá. Protože dozvědět se pravdivou verzi mě láká, bolševickou do nás hustili ve škole.
Mr. Žanek Nowak je přesvědčen že mluví za milóny jiných, inu asi v kotrbě nosí mozek velikosti a konzistence vydlabané dýně.
Dr.Husak byl v únoru 1951 byl zatčen a vyloučen z KSČ.
Dne 24. dubna 1954 byl v tzv. procesu s buržoazními nacionalisty, souzenými za velezradu, sabotáž a vyzvědačství odsouzen za velezradu k doživotnímu trestu odnětí svobody.Po odsouzení čekal na přesun do věznice v Leopoldově. Byl jedním z mála obžalovaných, kteří při procesu nedoznali i přes mučení žádnou vinu, což mu pravděpodobně zachránilo život.
Kvůli tomu, že po každém mučení nakonec odvolal své přiznání, se rovněž protáhla příprava procesu.
Rozsudek nad ním byl vynesen až po Stalinově a Gottwaldově smrti, a to možná také přispělo k tomu, že unikl trestu smrti.
V roce 1960 byl po rozsáhlé amnestii prezidenta Antonína Novotného propuštěn a v roce 1963 plně rehabilitován, opět se stal členem KSČ.
Husák byl zpočátku jednou z význačných osobností reformního proudu v Komunistické strany Československa, v období tzv. pražského jara 1968 vystupoval jako stoupenec reforem. V dubnu roku 1968 se stal místopředsedou československé vlády,
Dr.Husak sedel 9 let v komunistickych zalarich a byl 9 let nepretrzite mucen.
Havel sedel vzdy asi pul ruku dohromady asi jen 4 roky a tak co se muceni tyce nesaha Husakovi ani po kolena .
Presto jsem mel Havla rad.
Nicmene Dr.Husak toho prodelal nesrovnatelne vic, coz ho jiste poznamenalo.
Autor clanku, Rotznase Jindrich Marek, je v tomto Cesku zcela trendy a vi , co se od nej v dnesni dobe ocekava.