Colours of Ostrava
Martin Bartkovský: Dezinfoscéně se nelíbí demokratický systém, útočí na základy právního státu
15 komentářů
Lubomír Oršulík
3
Tak Masaryk říkal, že demokracie je diskuze. Evidentně se ten výrok mnohým novinářům mejstrýmu nelíbí.
Přejít do diskuze
Dávám přednost tištěné verzi před touto. Mám pak jistotu, že až dočtu článek, nevyskočí na mě senilní a dementní komunista,
hlavou zamrzlý v minulém století. Nejvíc na světě mě uráží hloupost - a že si jí tu přímo pěstujete... Reflex je blog s největšími hlupáky v diskuzích v celém českém internetu. Bezkonkurenčně.
hlavou zamrzlý v minulém století. Nejvíc na světě mě uráží hloupost - a že si jí tu přímo pěstujete... Reflex je blog s největšími hlupáky v diskuzích v celém českém internetu. Bezkonkurenčně.
Nevadí že možná bude omezen tištěný Reflex. Já si po odchodu pana Stoniše kupuju jeho nový časopis TO. Myslím že Reflex plně nahradil.🤓☘️
Vždyť mezi tu dezinformační scénu sami patříte spolu se Seznamem, ČT atd. Jednostranný proud lží a manipulací v zájmu Fialova zločineckého režimu a bruselské totalitní hydry.
@lug70 Je vláda zločinecká jen proto, že není bolševická? King 1 se vyjadřil zcela jasně.
Šéfredaktor Bartkovsky jezdí na "barvy" rozdávat rozumy? A tedy čí rozumy?Nevěděl jsem , že hned na úvod se lidí, kteří se jdou bavit muzikou a se svými známými, budou či mohou poslouchat politického agitky z typů hudebních festivalů politické písně v Sokolově z dob komousu. A za docela slušné peníze. Byl jsem na "barvách" jen jednou, když začínaly kolem Stodolní a bylo to výhradně o muzice a zábavě. Není to dnes jinak, tedy prioritně o byznysu, protořitne o politice, a teprve pak o muzice ?
giorgio287
Pobočník vrchního dezinformatora Foltýna Bartkovský vykládá o dezinfoscéně. Tedy o vládních politicích 👏👍🤣
@King I No do minulého století patří i lidé jako Gándhí, M.L.King, Kennedy, Reagan, Havel... Dokázal byste jako člověk, který je tak povznesen nad diskuse, definovat, co je na dnešní době tak skvělého? Podle mě demokracie a blahobyt přetrvávají z konce minulého století a novodobí bolševici( progresivisti) se to pokoušejí zničit.
@King I
Typický výplod ignoranta, který ničím vlastním ani hlubším nepřispívá a nezmůže se na víc než na (zpravidla mylné) osočování oponentů. Tomu se říká promarněná příležitost.
Typický výplod ignoranta, který ničím vlastním ani hlubším nepřispívá a nezmůže se na víc než na (zpravidla mylné) osočování oponentů. Tomu se říká promarněná příležitost.
@King I
Jasně, proč se otravovat diskusemi, když se můžu zavřít s neekologickou papírovou verzí na trůnu záchodu, kam na mě nikdo nemůže, a užívat si svoji názorovou převahu v bublině s mně podobnými zaslepenými ignoranty, kteří namísto mozkem volí srdíčkem, že jo, pane králi?
Gratuluji, svým prohlášením jste jen potvrdil pravdivost Vašeho líbivého a do sebe zahleděného příspěvku. Bezkonkurenčně!
Jasně, proč se otravovat diskusemi, když se můžu zavřít s neekologickou papírovou verzí na trůnu záchodu, kam na mě nikdo nemůže, a užívat si svoji názorovou převahu v bublině s mně podobnými zaslepenými ignoranty, kteří namísto mozkem volí srdíčkem, že jo, pane králi?
Gratuluji, svým prohlášením jste jen potvrdil pravdivost Vašeho líbivého a do sebe zahleděného příspěvku. Bezkonkurenčně!
@PEtr Tobes Komunista Tobes se ozval. Kdo má jiný názor než on je hned ruský šváb. Inu kdo nejde s nám i jde proti nám,že soudruhu ? Dobře jsi se to naučil od tvých soudruhů. Ano máš pravdu svůj k svému.