Komentáře

Zpět na článek

JOINT J.X.D.: Marek Dalík se zasloužil o stát. Dejme mu vyznamenání

3 komentářů

pauk
7. září 2011 • 20:23
Čím byl ve skutečnosti Listopad 1989 ?,
Dovršením Února 1948. Tehdy se uloupil majetek za biliony, avšak "revoluční" (nelegální) cestou. Tak si to soudruzi a jejich pomahači jednoduše zlegalizovali pomocí jednorázové, účelové a umělé „strany modrého ptáka“ a „oranžového padělku“ namísto zničené ČSSD. "Lůze" rozdali kuponové knížky, několika přeživším restituentům vrátili převážně zničený majetek (s výjimkou předem ochočeného Havla, tomu ho ještě opravili a pak odkoupili). Teď rafinovaně svádí všechno svinstvo na restituenty, ekology, zdecimované a vyhubené katolíky, nebo na zbylé „užitečné“ a údajně už „neškodné“ idioty - voliče KSČM. A v tichosti se cpou a ohánějí se "standardní parlamentní kleptokracií" (agenta a vlastizrádce Pružinského, která je podle něj „nejlepším možným řešením“).
Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly (TGM). Čtěte "Právní stát" na Seaplanet: http­://www­.sea­planet­.eu/in­dex.ph­p/sou­vislos­ti/or­gani­zace-spolenosti/324-pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-oban-nikoliv-koist-politik A dále čtěte „Demokracie jako náboženství“ Andrease Poppa na Seaplanet: http­://www­.sea­planet­.eu/in­dex.ph­p/sou­vislos­ti/vzd­lava­ni/330-andreas-popp-o-demokracii-novem-naboenstvi
proxima
7. září 2011 • 06:33
komu se přesně uděluje Řád bílého lva, ale nedávno vznikla zlatá lípa pro "hrdinské vrahy" Mašíny, pro spoluobčany tmavší pleti na severu Čech bych navrhoval Řád černé mačety - taky chudáci bojujou za svobodu. No a pro mistra Dalíka? Snad Řád smrdutý hyeny.
vodraz
6. září 2011 • 23:45
a pak nechat sežrat bílýmu lvovi.