Prostor X

Zpět na článek

Poplatky za televizi zůstanou stejné, sliboval Baxa. Teď je vláda chystá zvýšit

9 komentářů

reproman
Slibem neurazíš.
Uživatel_237602
Poplatky za televizi zůstanou stejné, sliboval Baxa. Teď je vláda chystá zvýšit...
Hlavně že lže jen Babiš, že. ☺
Pavel Molík
Poplatky zvyšují jen darebáci.
Avatar - našinec
našinec
Poplatky by měly být zcela zrušeny, zredukovat počet programů na ČT, kterých je v současné době 6 a stanic ČRo, kterých je v současné době 26. Zrušit Rady ČT a ČRo, kteréžto jsou jen trafiky a udělat z toho klidně vládní média placené z rozpočtu vlády.
Miroslav Pešl
Nemám nic proti zvyšování televizního poplatku. Poplatek za televizi
0p0opadli bychom tak, že tyto média budou financována ze strany státu a budou tedy pod vlivem politických stran. Jak to pak může dopadnout vidíme v jiných státech.
Avatar - našinec
našinec
@Miroslav Pešl To je myšleno jako ironie? 5ti koalice vyházela po volbách z Rady ČT opozici a nezaznamenal jsem, že by to někomu vadilo. Aspoň je vidět, že Milion chvilek byla jen účelová fraška.
Frantisek Najman
Ale vážení spoluobčané, tuto vládu jste si dobrovolně sami před dvěma roky a půl zvolili a dobře už opakovaně po zhruba třiceti letech víte, že oni nikdy jiní být ani nemohou a přesto si je s malými přestávkami stále dokola volíte, tak nadávejte sami sobě a ne jim!
Richard Šebesta
Tak vláda ve lhaní poráží pomalu Bureše i Zemana. Nebudeme šahat na důchody,nebudeme zvyšovat daně,nebudeme zvyšovat poplatky za televizi atd. Tato válečná vláda je opravdu jedna z nejhorších ne-li nejhorší od roku 1992. Už aby táhli k čertu čím dříve tím lépe !
Avatar - epr3
epr3
Tahle ne pěti, ale multiblbečkovská vláda předvádí pouze levičácké ubožáctví. Žádný trh, jen dotace a donekonečna zvyšované daně. Multiblběnko Fialenko tvrdil, že ví jak. Teď už to víme všichni, pěkně po bolševicku.