Komentáře
Jefim Fištejn: Vzpoura bez obsahu aneb Kolem protiizraelských protestů vzniká perverzní hodnotová hierarchie
14 komentářů
Uživatel_5672111
7
@Frantisek Najman Ach vy pomatený trolle, co jste si v nevědomosti dal jako přezdívku židovské příjmení, mluvíte o genocidě Palestinců aniž byste cokoli znal o násilí a válkách vedených araby za účelem zničení Státu Izrael od jeho vzniku.
Přejít do diskuze
Bohužel,autor článku má pravdu...Kdo protridi ty směrniky profesory,kteří blbnou dětem duši?
Nevzniká, ona už je dávno vytvořena. Jako protizápadní, anti kapitalistické hnutí 50-60 let, v návaznosti na bolševismus let 20-30.
RASPUTIN
@Uživatel_5672111....... No on Izrael vlastně od svého vzniku okupuje území patřící dříve palestincům
RASPUTIN
Nějak se musí začít za pravdu a proti genocidě Palestinců ze strany židovského národa bojovat. A je dobře, že i většina mladých v nejvyspělejší demokracii světa tuto potřebu začíná chápat. Mladým v USA tentokrát palec nahoru👍
Bylo mi z článků jasné, co Jefim Fištejn je zač. A nespletl jsem se. Je to z hlediska původu židoukrajinec, kterého morálně formoval SSSR.
@RASPUTIN Když vzniklo království israelitské(okolo r.1000 před židem Kristem),bojovali proti filištýnům. Házím teď asi hrách na stěnu, perly sviním... Ale mě to baví.
@RASPUTIN Na to, jak máte všechno popletené,ta vaše sebekritika ,ač z vašeho nepochopení, se povedla.