Divoký kačer
EU bude hlídat, jestli lidé neodtrhávají víčka z lahví. Víčková hlídka bude pokutovat, ale i trestat obuškem
27 komentářů
našinec
5
Tentokrát se s Divokým kačerem shodnu. A ještě by EU měla udělat videospot, jak správně používat lahve s kompaktními víčky. Např., jak dítě má nalít do skleničky z lahve tekutinu, přičemž v prostoru mezi lahví a skleničkou se tekutině do cesty zcela nekompromisně dostane víčko. Možná je to nějaký boj za zdraví v podobě používání vody z vodovodu.
Přejít do diskuze
🫣 budu si muset dávat víc pozor, každé víčko vždy pečlivě utrhnu a zahazuju do lesa 🫥 je to taková moje malá forma protestu 😇
Zase to tady komentuje samá vysoká škola života. To, že je to vtip jim nějak nedochází. Hlavně si zanadávat na EU.
Evropská unie je nejhorší organizace,co může být.Ty jejich nařízení a zákazy,jsou akorát pro smích.Pryč, dokud je čas.
Ať jde celá EU do ***e nestačí jim papírová brčka ale ještě tahle nesmyslná kravina fakt by bylo lepší odstoupit z EU a mít od nich svátek klid. EU nic jiného neumí než jen diktovat co kde kdo má a nemá dělat.
Lidi třeste EU chodí po lese. V jedné ruce bič a druhé obušekb a Fiala jim k tomu zpívá 😂😂😂😂😂😂
Co to je za blbost. Lidem to nejde pít víčko jim překazí když to otevřou jen trochu a když to otevřou víc aby jim to nepřekáželo tak už to natrhnou a pak už to jde blbě zavřít tak to rovnou odtrhnou. A papírová brčka ta největší blbost papír se ve vodě rozmoci a špatně se s tím pije lepší byli plastový. A stejně životní prostředí se tím už stejně nezachrání. To už je stejně zničeny tak je zbytečný tu něco zachraňovat. Ale já víčko z flašky odtrhnu až vypijí zpátky nasroubuji a vyhodím. A pijí s těch blbych papírových brcek a jde to špatně propichavat s plastovými to šlo líp. Protože plast měl ostřejší stranu než papír. A papír se ve vodě rozmoci a jde to hůř s tím pít. Víčka mi tolik nevadí trochu odklopim nebo odtrhnou vypiju nápoj nasroubuji zpět na flašku a vyhodím. Ale s těma brckama to někdo nedomyslel. Určitě EU v tom Bruselu to vymyslela.
@Jiří Toscana Já dost pochybuju, že to jsou opravdoví lidé. Spíš bych si tipnul na falešné komenty. Koneckonců proto tyhle lživé články jsou publikovány.
***ina toto kdyby ty víčka nevymysleli před tím tak by nemuseli dělat nějaký zbytečný hlídky
Dobrý den. Co je toto za nesmysl? Zrušení sáčků z obchodních řetězců a ze všech obchodů planujete kdy? A odhazování nedopalků kontroluje kdo? To je kocourkov tady! Jak dlouho si myslíte že si to necháme líbit? 😞
@Uživatel_5751731 konečně někdo těm malým parchantum zatne tipec. Za našich mladých let jsme poslouchali. Jinak....
@Ivana Sukenikova vám vadí obušek? Musíte si zvyknout, zákon je zákon. Ve škole jste taky poslouchala, jinak rákoska.....
A proto budu volit Babišku, von nás zachrání. Mě se víčko vždy samo utrhne. A teď bych za něj dostal obuškem? 🤔 Proč? Proto ANO......
@Ondra Ditko přesně řečeno co vymyslí Evropská unie to stojí za h! Ať jdou už někam s těmi nařízeními!
Jako kde jsme?
To jsme tady jak za fašismu,?
To nás tady budou ještě mlátit ?
Ať jde EU do patřičných míst (do prd...!!
Co si mají vůbec dovolit nám co vyhrožovat!! Vždyť ty víčka přidělané to je děs nejde to ani pořádně zašroubovat! To za prvé a za druhé všechny plastové flašky stejně skončí v kontejneru. Tak o co vám jde! Nikdo je zatím nevykupuje!!!😡
To jsme tady jak za fašismu,?
To nás tady budou ještě mlátit ?
Ať jde EU do patřičných míst (do prd...!!
Co si mají vůbec dovolit nám co vyhrožovat!! Vždyť ty víčka přidělané to je děs nejde to ani pořádně zašroubovat! To za prvé a za druhé všechny plastové flašky stejně skončí v kontejneru. Tak o co vám jde! Nikdo je zatím nevykupuje!!!😡
A pak hlídce platit plát za to že budou u škol čumět jestli děti ne otrhávají vička. A to z našich daní... Ha-ha-ha. Je to smutný.