Komentáře

Zpět na článek

Lenka Zlámalová: Andrej Babiš se stal rukojmím nastávajících důchodců

28 komentářů

Uživatel_5079804
28. dubna 2024 • 18:55
Ani to nemusím číst a tuším co to bude za "kvalitu" - Zlámalová a Reflex.
Uživatel_5483260
28. dubna 2024 • 18:19
Ach jo Zlamalova,to je uroven. Tusite vubec, ze Babisova vlada mela důchodový ucet vyrovnany a pak ztratu jen 2 mld?
Ten problem si vyrobil Slepenec s takovymi šmoky jako jste Vy!
Kdyz si na zacatku date nepravdu,tak dokazete cokoli.
Vy hloupá propustko bez duvodu,hihi.
Martin Tuhý
28. dubna 2024 • 13:29
ANO má nejvyšší podporu i mezi VŠ vzdělanými jedinci a mezi mladými, tak si nehrajme, že je podporují jen důchodci. Lenka Zlámalová je parodií na novinářku, přečetla si asi kdysi nějakou knížku od Klause a od té doby šíří jeho ekonomická moudra. Zajímavé, že vždy když vládne její pravice je to pohroma pro ČR ekonomiku, vždy najednou začne kolabovat důchodový systém atd., jediným cílem je vyvést peníze ze státního systému do soukromých rukou, ke schváleným bankám a pojišťovnám, to je jediný cíl, zvyšování odchodu do důchodu samozřejmě vůbec není nutné, tvrdí to jen ekonomičtí analfabeti, hospodářská komora, která potřebuje otroky na delší dobu, lidé, jež v tom jedou finančně (navázaný na finanční skupiny) a ideologové od Ševčíka.
Pavel Maleček
26. dubna 2024 • 09:22
Kéž by rukojmím důchodců Babiš byl. Protože neznám důchodce, který by se nesnažil pro své potomky dobré věci dělat. A tak by neměl být problém je pro důchodovou reformu získat. Zvlášť když jich se většina změn už netýká. A i to loňské omezení valorizace díky poklesu inflace tolik nebolí.
To že je má v hrsti svým strašením a vyvoláváním závisti a nenávisti Babiš, není důkazem Babišových manipulačních schopností (těch co si je proto platí), ale bohužel důkaz komunikační i odborné slabosti až neschopnosti Fialovy vlády.
A tak i u důchodů je zdrojem Babišovy síly slabost Fialovy vlády. Z toho pro Fialu plyne jak se Babiše zbavit. Začít vládní práci pořádně a nebojácně dělat.
Pavel Nyklíček
26. dubna 2024 • 19:49
@Pavel Maleček
Souhlas. Babiš měl dvě své velké prekérky za poslední dobu.
První se jmenovala bacil a ten ho sesadit za ***ovidu 1z trůnu.
Návrat mu neumožní právě zmiňovaná reforma a vláda to ví.
Tady Babiš chaot rozhodl, jak jinak než bez rozmysli, zvláště když nedávno tvrdil sám, že se věk musí navyšovat.
Prostě chaos v jeho hlavě má v poslední době narůstající trend a při jeho zdravotních problémech bych vůbec netipoval, zda k volbám za rok a půl má vůbec smysl se tlačit.
Martin Tuhý
28. dubna 2024 • 13:36
@Pavel Nyklíček Prosím vás, povězte, proč se věk "musí" navyšovat? To je nějaké fyzikální pravidlo, nebo to máme v Ústavě, nebo proč se MUSÍ navyšovat? Musí se navyšovat i v Japonsku, které zažívá nesčetněkrát horší demografickou krizi (a také se Japonci dožívají mnohem déle) a přitom se u nich věk odchodu do důchodu až za 2 roky dostane na 65 let?
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
26. dubna 2024 • 07:02
Těm současným vládnoucím zoufalcům a jejich podporovatelům se musí o Babišovi i zdát.😏
Pavel Nyklíček
26. dubna 2024 • 19:51
@RASPUTIN zmiňoval to i ve své knize,.když v noci bděl a tak snil.
Teď je z něj stará vystřilená puška....
Martin Tuhý
28. dubna 2024 • 13:43
@Pavel Nyklíček Fiala když byl v opozici, tak pobíhal s plakátem, že za něj budou mít učitelé 150 % průměrného platu, během covidu všichni z pětikoalice řvali, že oni by pomáhali ještě mnohem víc, po covidu zase, že i to co se udělalo bylo hodně, ro je prostě politika, věřit ODS nebo ANO může jen naivní nebo hloupý člověk.
Uživatel_1320707
25. dubna 2024 • 21:32
Paní Zlamalová má pravdu že Babiš je rukojmí. Fiala také.Jsem důchodce 69 let a sleduji jak se tady politici hádají.Jeden za 18, druhý bez 2 za 20.
ODS společně s ANO zrušili super hrubou mzdu a zásek je min.100mld. Za covidu tehdejší opozice požadovala navyšování podpory hlavně pro živnostníky a firmy a to rychlé.Kdyby to Babiš vyslyšel tak dluh by nebyl 400,ale 600 mld.
Dnes se o tom nezmíní ani média paní Zlámalová.
Potom zrušení EET, výpadek cca.8.mld.
Vláda schválila balíček který neřeší příjem státního ale jen výdaje, nárůst úředníků a státní dluh zvýšila o 1 bilion.
Všem politickým stranám jde jenom moc a koryta.Nejde jim o stát a občany.
Řeší se blbosti slovíčkaří se a novináři jen rozeštváváji různá skupiny lidí.Jestli je ANO populistické tak i vládní strany a nejsou schopny a ochotny jednat ve prospěch republiky.
Nejvíce na to doplatí rodiny s dětmi.
Pavel Nyklíček
26. dubna 2024 • 19:59
@Uživatel_1320707
Nezapomeňme na covid. Tam Babiš ustřelil 70 mld a ještě dnes se to pálí a platí se pořád vakciny co hoch objednal.
Bohužel vyrazil tehdá do Izraele jako odbornok na zdravotní problematiku dané doby 🤣, navíc tam zjistili, že není ockován, ale to ani nemohl s chybějící slezina, ale "léky" na kovid, kde stala jedna dávka 60.000, tak těch dovolil mnoho. Byly k ničemu. Pamatujete rouške kus na 750,-? Také jeho práce, když před tím tvrdil, že sklady jsou plné...
Sekeru jeho vláda udělala 420 mld a to nikdo nepřekoná. Snad jedině, že by se k veslu zas dostal ale to není reálné.
Martin Tuhý
28. dubna 2024 • 13:47
@Pavel Nyklíček Po bitvě je každý generál, vyčítat někomu množství nakoupených vakcín může jen fanatik z druhé strany, v krizi je prostě zapotřebí jednat, kdyby jich bylo naopak málo, nyní byste řval, že jich koupil málo, světě div se, nikdo nevěděl, kolik toho bude potřeba. Babiš za 8 let co měl MF snížil!!!! zadlužení ČR, kritizovat ho za to, že měl během covidu vysoký schodek může opravdu jen český pravičák, tedy ekonomický analfabet, sorry. Současná vláda je úplná ekonomická katastrofa.
Radek Kocvelda
25. dubna 2024 • 19:41
Nyklíčku tebe bych tipoval na Pekarovou!
Radek Kocvelda
25. dubna 2024 • 18:40
Koho teba budeme volit,většího blbá jak je Fiala není. Babiš ten to *** za covidu,jelikož se vezl na celosvětovém marazmu.Tak to dáme Okamurovi,ať si to vyzkouší kormidlo. Ale také můžou být nové strany.A pak půjde Reflex do ***e.
Pavel Nyklíček
25. dubna 2024 • 18:56
@Radek Kocvelda
Já bych to dal těm dvěma nejznámějším imigrantů japonci a slovákovi.
Ať nás zná celý svět.
Oba plynně hovoří mnoha jazyky, všichni je znají, oba jsou bohatí, oba chtějí mír a oba toho pro naši zemi udělali mnoho.
Fuj čo to tárám....
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
25. dubna 2024 • 17:31
Bureš je v podstatě beta tester demokracie. Přesně ukazuje slabiny systému. Dokud pitomci volili roztříštěně, tak to poznat nebylo. Ale Burešovi se podařilo dostat je pod "jednu střechu". Pokud má demokracie fungovat, je třeba se zamyslet nad revizí volebního systému. Osobně bych uvítal, kdyby lidé mohli dobrovolně "prodat" svůj hlas státu. Výměnou za nějaký nepodmíněný příjem. Cca 20-30 tisíc ročně. Populisté by přišli o většinu voličů, stát by na tom ve finále vydělal. Navíc spousta těch pitomců by to propila či prokouřila, stát by na spotřební dani a DPH dostal většinu zpátky...)))
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
25. dubna 2024 • 17:38
@Uži­vatel­_57341­71..­.lev­nější a účinnější by prostě bylo, v rámci zachování a ochrany principů Evropské demokracie, zakázat volit každému, kdo se neuklání správným směrem, nebo alespoň nestojí v poníženém lokajském postoji směrem k vrchnosti EU v Bruselu.😉
Filip Nedbalek
25. dubna 2024 • 18:00
@RASPUTIN pane Rasputin, sleduju vaše příspěvky už delší dobu a musím uznat, že jste bezva trollík😉 kolik Vám dávají soudruzi za příspěvek, pokud to není tajné? děkuji za odpověď
Pepa Zahrádka
25. dubna 2024 • 18:35
@Filip Nedbalek On není placenej on je jen tupej, což prezentuje svým pseudonymem
Pavel Nyklíček
25. dubna 2024 • 19:06
@RASPUTIN
Dobrý muži. 1+1= EU. Bez EU bychom dnes již chcipli hlady.
Náš stát je státem vyvozním. Pokud bychom nemohli vyvážet do EU jelikož bychom nesplňovali kritéria, tak bychom si teď nepsali bo ani jeden z nás by neměl telefon.
Klanět se musí i Bláboliš bo dostává 2 x tolik od unie než odvede na daních.
On sice EU promlouvá, ale.jakmile tam dorazí naskočí mu eura a už to není náš prohnilý Babmbuliš, ale lásky plný dědeček hříbeček
Martin Tuhý
28. dubna 2024 • 13:51
@Uživatel_5734171 Přesně tak, demokracie je to jen tehdy, pokud výsledek dopadne, jak vyhovuje vám, demokracii zachráníme jen pokud části lidí buď odepřeme volit, nebo začneme obchodovat s hlasy...a vůbec, všichni kdo volí jinak než vy jsou samozřejmě pitomci a kouří! Povězte, koho volí taková hlava pomazaná, jako jste vy?
Pavel Nyklíček
25. dubna 2024 • 17:21
Volte ANO (Atrakce Nevidomých Oldies)
Pavel Nyklíček
25. dubna 2024 • 16:32
Populismus je věc doslova zničující pro cokoli co člověk dělá pro své blaho, jako tomu je u Andreje.
Andrej je chaot. Byl tak již v posledních letech označován médii.
Ono to slov je jasné ale znáte opravdu jeho definici?
Manželka má soukromou ordinaci, kde chodí sem tam nějací ti chaoté. Její definice z praxe zní:
1- Chaot je člověk zlý, páchá zlo, protože chce.
2- chaot nemá žádné dlouhodobé plány, ale často slibuje.
3- chaot je sobecký.
4- chaot uspokojuje své touhy bez ohledu na druhé.
5- chaot nectí pravidla.
6- chaot má o sebe strach.
7- chaot je názorově nestálý.
Myslím, že pan poslanec zapadá beze zbytku.
Souvisí to i z hlediska nemocmi pana poslance.
1- Asplenismus - chybějící slezina. Bez sleziny nemáte výživnou krev a orgány strádají. Imunita je oslabená a kupříkladu očkování je pro vás velmi velmi rizikové. (Proto tehdá za kovidu to byla jen fraška. Babiš se očkovat nemohl a sám to v televizi říkal.)
2- vysoký nevylečitelny krevní tlak. Léky zatěžují už tak unavené orgány od chybějící sleziny.
3- odchlipováni sitnice. Hospitalizace ukazují slabost jaterní a vyčerpané esencenledvin, už od pouhého pohledu na oční okolí.
4. Závratě.
Tam je to tzv.sečteno a podtrženo, takž špatný životní styl a stres mu za rok a půl u voleb moc šancí nedává. Už je starý. Esence byly vyčerpány.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
25. dubna 2024 • 17:35
@Pavel Nyklíček ..... vždyť ty to také nemáš lehké, vrozenou hloupost je fakticky také nevyléčitelná😉
Pavel Nyklíček
25. dubna 2024 • 19:10
@RASPUTIN
Zajímavá odpověď. Takové dpovědi dostávám od zástupců DNO 55+ bez maturité...
Odpovědi jsou krátké, nespecifikované a textově ochuzené.
Někdy i vypovídající....
Asatin
25. dubna 2024 • 17:36
@Pavel Nyklíček To bylo velice presne a on se toho dopadu,taky boji.Bude jeste hodne nervozni,uz i proto ,ze stratil Moniku.To uz neutahne.
Pavel Nyklíček
25. dubna 2024 • 19:13
@Asatin
Babiš zašel a ak zasel tak sklízí.
Ve výhledu má teď rok blbec.
Doslova se těším. Říká se,. že nic víc nepotěši, než neštěstí druhého.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
25. dubna 2024 • 15:38
Tedy všech😏