Divoký kačer

Zpět na článek

Dominik Feri míří do vězení. Nikoho jsem neznásilnil, ale za ta znásilnění se omlouvám, tvrdí Feri

8 komentářů

Frank51482
25. dubna 2024 • 08:44
Tu černou arogantní hubu nehájím ani náhodou, ale co si ty kravky slibovaly od toho, že šly s ním domů? Že s ním budou hrát pexeso? Brzy to dopadne tak, že před každým stykem budou muset chlapi mít písemný souhlas opačného pohlaví a samozřejmě notářsky ověřený. Už v současnosti znám ale případy, kdy muži nechtějí jezdit na služební cesty s ženami. Chtějí se vyhnout případným nepříjemnostem.
Filip D
26. dubna 2024 • 08:56
@Frank51482 Pokud si muž pozve ženu domů, neznamená to že si z ní může dělat co chce. Nevím jak vy, ale ne každý si zve hosty za účelem pohlavního styku.
Pavel Maleček
25. dubna 2024 • 06:51
No Landsmane, shodou náhod též Dominiku, tvůj ostrovtip je ohromující. Jen doufám že ti zůstane, až si nějaká pipina "vzpomene", třeba jen proto, že když si do ní nechtěně drcnul v plné tramvaji, že si ji znásilnil - což už je dnes dle nové legislativy a ještě víc podle společenské hysterie, v kontaktu mezi mužem a ženou téměř cokoliv.
Ne, tvého jmenovce nehájím, je to klasický mocí zpitý hajzlík. Ale ještě horší jsou fanatici, co podle not té či oné ieologie bezmyšlenkovitě skáčou. Dnes té neomarx-progresivistické s jejím nejen gender, ale i multikulti, LGBT či eko-klima mocichtivým ohlupováním.
Jedinec zpitý mocí ohrožuje jen své bezprostřední okolí, zatímco jedinec zpitý ideologií může ohrozit celou společnost. Zvláště když se ve svém fanatismu s ním v tomto podobnými do úderek spojuje. Ke všemu spojených v přesvědčení, že tu lepší vyspělejší společnost budují.
Když se historicky vždy o užitečné idioty jedná. Co ve jménu lepších zítřků otevřou dveře despotickým mocichtivcům, co jim i celé společnosti z života peklo udělají.
A o tom je i dnešní, prý demokracii vylepšující neomarx-progres ideologie. Když ji ve skutečnosti pomalu rozkládá a na socialistckou totalitu mění. Která stejně jako ty předchozí, tedy fašismus, nacismus či komunismus společnost do zmaru, chudoby, teroru a nakonec krvavého konfliktu zákonitě zavlečou.

Zvláště když na tím oslabenou Evropu, tu prý vyspělejší západní zvlášť, číhá, spíš už ovládá islám. V kterém je žena míň než pár ovcí, v lepším případě velbloud.
Pak bude pozdě milé ženy a všemožni homo či tras zoufale nad svou blbostí (přesněji nenažranou mocichtivostí) kvílet a rvát si vlasy. A na pomoc muže volat. Zvláště když tomu západnímu prý vyspělejšímu muži dojde, jaké výhody mu vůči ženě islám přináší... kapíto Dominiku?!
Uživatel_5795084
24. dubna 2024 • 23:30
"...trvá na nevinně" píše leda čunně
Ivan ŠABINSKÝ
24. dubna 2024 • 22:50
Neznásil jsem je a počet taky neodpovídá.
Avatar - našinec}
našinec
24. dubna 2024 • 19:03
Šla jsem k němu domů, protože mi slíbil ukázat sbírku motýlů a nakonec mi žádnou sbírku neukázal. Hajzl je to!
Avatar - našinec}
našinec
24. dubna 2024 • 18:41
Předtím holky chtěly divočinu, nyní chtějí pozornost a prachy.
Filip D
26. dubna 2024 • 08:58
@našinec Jen se jim nelíbí, když má chlap divočinu na jejich úkor.