Rozhovory

Zpět na článek

Do Unie českým vládám navzdory. S Pavlem Teličkou o tom, proč politici nebrali vstup do EU vážně

10 komentářů

Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
5. května 2024 • 08:29
Jak potvrzuje i obsah rozhovoru, lidí se na to nikdo neptal, byli jsme prodáni do Bruselu bez našeho souhlasu. Prostě takový nový Mnichov.🙂
lug70
1. května 2024 • 14:44
Kariérista a zaprodanec. K vůli sobecké snaze pokračovat ve snové kariéře v útrobách EU, při přístupových rozhovorech k našemu vstupu do EU přistoupil na každý bruselský diktát. Vyjednavači Polska a dalších kandidátských zemí se za zájmy svých zemí přímo rvali a ten profesionální kývač jen poslouchal rozkazy se sklopenou hlavou, vyleštěnou od soustavného lezení do zádele bruselskému panstvu.
Miroslav Hraběta
1. května 2024 • 16:20
@lug70 Ty bys potřeboval diktát z češtiny. Proč tu ukazuješ, jak jsi hloupý?? Protože není zbytí 😃😃
Avatar - epr3}
epr3
1. května 2024 • 19:23
@Miroslav Hraběta A proč mu to rovnou neopravíš, trumpetko? Navíc se sdělením příspěvku nic nenaděláš, je to totiž pravda.
Uživatel_5417695
2. května 2024 • 09:18
@lug70
Hlavne je to velmi inteligentni a pracovitej chlapek, na rozdil od trapnych zbrblalu jako jsi napr. ty dedouchu.
lug70
2. května 2024 • 09:33
@Uživatel_5417695 Pracovitej to opravdu je, ale pouze pro vlastní zájmy a do vlastní kapsy. Takto "pracovitá" je drtivá většina lumpů. Sice v popisu práce mají zastupovat zájmy své země a občanů a k tomu jim byla i dána důvěra, ale víte, jak to bývá. Problém je, že tyhle lumpy za špatnou práci pro stát a občany ani za zradu a službu cizím zájmům nikdo nepotrestá, protože u režimních koryt jsou samí takoví lumpové.
evahehn
1. května 2024 • 13:50
Mela jsem tu cest byt po dobu 1,5 roku soucasti vyjednavaciho tyrmu MZV, pod panem Telickou. Byt jako administrativni sila mohu potvrdit, ze tym byl plny motivovanych diplomatu a pan Telicka byl lidr na pravem miste a byl to tahoun. Sehral obrovskou roli pri nasem vstupu do EU!!! Skvely clovek!
lahny
1. května 2024 • 14:26
@evahehn Takto Vy a pan Telička (a celý tým) přistoupil na to, že jsme museli zlikvidovat tisíce kusů krav (aby nebyl přebytek mléka) a býků na výkrm, tisíce prasat, tisíce kusů ovcí a nezasít tisíce hektarů plodin, zejména cukrovky, abychom nemohli konkurovat jiným státům a z jiných států dovážet komponety, které jsme museli zlikvidovat.
A jinak.RVHP nám nevytahovalo peníze z peněženky, tam jsme museli vyrábět určité osobní, nákladní auta a lokomotivy.
EU nám vytahuje peníze z peněženky likviduje to co tady bylo x let zažité.
Jestli o tom nevíte, tak před covidem byla rozprava o tom, že se zlikvidují na vesnicích králíci, protož králíkárna je klecový chov.
Naštěstí to covidem usnulo, ale co nevidět se k tomu chtějí vrátit.
A takto se nyní likviduje všechno co si ještě čeští lidé mohli dovilit, protože EU se neohlíží na to, že Ćeská země si nemůže dovolit (menší peněžní schopnost) to co jiným zemím prochází (větší koupěshopnost obyvatelstva).
Avatar - epr3}
epr3
1. května 2024 • 19:25
@lahny 👍👍👍
Avatar - epr3}
epr3
1. května 2024 • 19:24
@evahehn 😁😁😁