Prostor X
Fullerová: Příliš reklam i dopravních značek v ulicích je nebezpečí pro provoz. Musí se regulovat
9 komentářů
reproman
0
@Viliam Hanuš Kdysi kdesi jsem dostal týdenní ban, když jsem konstatoval, že pyramida měla na vrchlu špi*ku.
Přejít do diskuze
Pani, přestaňte se schovávat za dobré úmysly a připravovat si kšeft na regulaci reklamy. Kapitalizmus bez reklamy nemůže dobře fungovat. Reklama musí být výrazná a moje reklama musí být zcela jiná než reklama souseda.Jenak se stírají, sjednocují a neplní svou funkci. Já jako návštěvník cizího města musím vidět z druhé strany náměstí co je naproti za obchod, či restauraci abych nechodil jako pešek. To co vy navrhujete je likvidace reklamy. Nepleťte si reklamu s uměleckým dílem. Ti živnostníci ji potřebují. Vy se a stát jste z jejich dani živi. Tak jim do podnikání nekecejte.To, že to jinde dělají blbě není argument se o***t. Vizuální smog je jen nově vymyšlený termín, snaha dát vašim regulačním choutkám vědecký podtext.
On je většinou každý strašně chytrý, ale pak na neoznačené křižovatce není schopen pochopit pravidlo pravé ruky. Problémem měst nejsou ani tak značky a reklamy, ale to, že ulice fungují jako garáže.
Ani jsem ten rozhovor neposlechl, stačí titulek...
Je potřeba ustanovit komisi, sehnat pro ni budovu, zadat do exteru 2-5 projektů a za 5 let se k tomu vrátit. To umíme ;-)
Tak tohle se táhne desetiletí... Pořád nic!!! Primárně jde o peníze, takže to dopadne jako vždy
Je potřeba ustanovit komisi, sehnat pro ni budovu, zadat do exteru 2-5 projektů a za 5 let se k tomu vrátit. To umíme ;-)
Tak tohle se táhne desetiletí... Pořád nic!!! Primárně jde o peníze, takže to dopadne jako vždy