Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Premiér Fiala v USA obstál, naopak u návštěvy zaráží nesoudný aktivismus některých médií

50 komentářů

Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
18. dubna 2024 • 06:46
Jak řekl Biden, "Ten Čechoslovák je i na mně neskutečně prázdný žvanil, bylo to dlouhých 7 minut. Už mi sem nic takového nezvěte". 😉
Richard Šebesta
18. dubna 2024 • 09:11
@RASPUTIN Máš pravdu Ferdo. Po 31 letech od rozpadu státu si plést Česko a Československo může opravdu jen člověk,který spadl z marsu nebo trpí demenci.Což je případ Bidena. Jeho věk ho omlouvá,ale právě proto by člověk s takovým věkem a těmito problémy už neměl být presidentem. Doufám že Amíci mají rozum a Bidena znovu nezvolí.
Jiri Koudela
18. dubna 2024 • 04:57
Jojo, pejsek jel za odměnu do Bílého domu olízat pánovi anální otvor.. A kdyby to někdo nepochopil, tak za nákup předražených F35 mohl do Bílého domu zavítat i tak opožděný premiér, jako je Fiala..
Richard Šebesta
18. dubna 2024 • 09:12
@Jiri Koudela Souhlas
Starjet69
17. dubna 2024 • 22:09
Obstál? Zbožné přání. A tento redaktor je zjevně příznivcem pana Fialy.
Vladimir Crha
17. dubna 2024 • 21:11
Fialový premiér Ukrajiny a mimochodem Česka , žebra v USA pro Ukrajinu peníze a zbraně. Říká, že nechce vidět znovu Ruské tanky v Čechách. Tvrdí tedy, že nevěří NATO a že v případě napadení nás nebude bránit. Za Českou republiku bude jednat asi Zelenský. To bude větší tragédie pro Česko než Fiala. Zelenský je takový hazardér, že začal válku aniž by měl zbraně a spoléhá ve válečném konfliktu na sliby. Sliby se slibují a blázni se radují. Na konci bude okupována Ukrajina a ohromné množství mrtvých. To je tak, když se někdo kasá na Rusáky a nemá na to. Jestli neměla Ukrajina raději šoupat nohama. Chtěli do NATO a půjdou do prd..le. To mohli být svobodní a neutrální. Rusko nepustilo ze svého impéria nikdy žádnou vzbouřenou zemi. Ukrajina jim v tom vždy ochotně pomáhala a vyvražďovala vzbouřence.
Starjet69
17. dubna 2024 • 22:15
@Vladimir Crha jak obstál krásně ukázalo vystoupení jedné kongresmanky. Ta po jeho proslovu a žádosti, aby kongres USA uvolnil 60mld š vzala slovo a řekla "my nebudeme nic uvolňovat, nyní je na řadě Evropa". My jako ČR jsme tam naposílali asi málo. Jde vidět, že Fiala pro ně není rovný partner. Vyslechli ho a slušně jej poslali ... pryč. To, že to byl úspěch je pouze a jen zbožné přání tohoto a jemu podobných redaktorů.
Jsme pro smích celému světu, proč by to mělo být v USA jinak. Mají nás jen jako dojnou krávu. Prodají nám předražené letadla, prodají nám vrtulníky které jsou dražší než např. Francouzská konkurence atd..
Tady ty články jsou opravdu l smíchu. I když u této vlády člověku už l smíchu nic není. Spíše je to o vzteku a zkoušce, co vydrží naše hercny.
Hulin No More
18. dubna 2024 • 01:27
@Vladimir Crha nechci si
z tebe dělat pr***l, ale se sovětským svazem na věčné časy ti skončilo před 35 lety a 25 let už jsi v NATO
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
17. dubna 2024 • 19:58
USA popleta končí. Ukrajina bude hozena přes palubu a je třeba za ní poslat i naší současnou války chtivou vládu. Česko by se mělo zaměřit na obnovu přátelských vztahů s naším velkým Slovanským bratrem. Prostě vývoj nelze zastavit.😉
Hulin No More
17. dubna 2024 • 20:54
@RASPUTIN rusové v 90. roce vypadli a zapomněli si tu tohodle kok**a. Od té doby na ně čeká
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
17. dubna 2024 • 21:00
@Hulin No More ...Bodejď bychom😉 mali vjac takých ***ou
Pavel Maleček
17. dubna 2024 • 19:43
Pacifikace Rusa min. v stávajících frontových, nejlépe řádných ukrajinsko-ruských hranicích je prioritním zájmem svobodného a demokratického Česka. V tomto směru byla Fialova cesta do USA správně zaměřena hlavně na motivaci USA k větší podpoře Ukrajiny.
Ovšem se stejným úsilím by se měl Fiala věnovat i odporu vůči hrůzám valícím se na Česko z neomarx-progresivistické bruseli s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima povinným sebemrskačstvím a vynucovaným dobrema a rovností pro všechny, bruselské papalášstvo a jejich národní poskoky víc.

V tomto však Fialal zcela selhává, když už víceméně otevřeně do bruselské řiti šipku skáče. To ke všemu ve chvíli, kdy blížící se volby bruselské neomarx-progres třeštění min zpomalí, ne-li ukončí. O to těžší bude vyhrabat se ze škod, která brusel celému Západu i Česku působí. A které Rusa, když neomarx-progresem sebese destruující Západ vidí, k ještě mohutnější ofenzivě vůči Západu i Česku podněcuje.
Hulin No More
17. dubna 2024 • 21:01
@Pavel Maleček Fiala už pár dohod odmítl ratifikovat. Ale pořád je to hodně málo.
lug70
17. dubna 2024 • 18:37
Právě to, co dělal Fiala v centrále CIA v Langley, ještě před setkáním s Bidenem je velmi podezřelé. Je mírně řečeno velmi nestandardní aby premiér nějaké země byl na koberečku u cizí tajné služby. Zavdává to podezření na lumpárnu. Kdyby se jednalo o setkání Koudelky z BIS s operativci CIA budiž, ale premiér? Víte, co je to CIA? To není žádný spolek skautíků. Ústřední zpravodajská služba CIA je zpravodajská služba USA s vnějším polem působnosti, mající za úkol provádět po celém světě operace čistě ve prospěch USA. Tahle organizace má na svědomí spoustu akcí pod falešnou vlajkou, státních převratů, politických atentátů a vražd po celém světě. Dostal snad Fiala v CIA instrukce aby za našimi zády udělal něco čistě ve prospěch USA? Co když se jedná o něco, co může poškodit ČR a občany? Abychom se ještě nedivili i ušima, co všechno Fiala v USA spískal.
Hulin No More
17. dubna 2024 • 18:50
@lug70 dostal takovou přísně tajnou helmu, která se telepaticky napojí do hlav kolaborantů, vymaže z nich proruský bordel a pak je na dálku odpálí
giorgio287
17. dubna 2024 • 18:17
Toho našeho fialového vlezdo***ku si amíci velmi považují. Vždyť jej po příletu přivítal sám ředitel letiště! Úžasné. Ani podržtažka podržtažky dědy Alzheimera si na něj neudělal čas. Brněnský kašpar Petro Fialenko ani není schopen pochopit, že mu tím dali jasně najevo, že ho mají za hov.no v písku.

A na návštěvě u senilního dědy fialový vlastizrádce řeší pomoc pro cizí zemi na východě místo toho, aby vyjednal něco pro nás, kteří šmejda platíme. Hnus. Hnus fialovej!
Hulin No More
17. dubna 2024 • 18:33
@giorgio287 netuším, jaké ***viny si sledoval, ale my ostatní viděli, že si na něj našel čas prezident Spojených států amerických. Mezitím ti odpojili proud, retarde?
giorgio287
17. dubna 2024 • 18:55
@Hulin No More
Jistě, vyhulenče. Senil ze začátku ani nevěděl, z jaké země se mu přijel nějaký vlastizrádce zarazit do řiti a podporovat válku, na které strýček Sam báječně vydělává....

A toty stejně nejsi schopen pochopit, vyhulený retarde
Hulin No More
17. dubna 2024 • 19:07
@giorgio287 tvl na tobě vydělávají USA, Ukrajina, Hamás a Hizbaláh, německé domácnosti a půlka Afriky. Zbylo ti vůbec na rohlík? Působíš jako bys neměl co žrát.
Miroslav Hraběta
17. dubna 2024 • 19:44
@giorgio287 Aspoň dřív pojdeš hlady, šmejde. Dej si vzteky haxnu za krk, to je jediné, co můžeš 😃😃
Avatar - Havran}
Havran
17. dubna 2024 • 16:14
Bucherte, používáš Indulonu nebo jiné mazivo? Aby to Fialu nebolelo.
Richard Šebesta
17. dubna 2024 • 15:28
Fiala tam letěl nikoli jako český premiér ale jako premiér Ukrajiny nebo v lepším případě česko-ukrajinský. Tak na mne návštěva působila. Jinak souhlasím s panem Buchertem ano návštěvu není nutno příliš vynášet do nebes, zda splní Fialův účel o pomoci Ukrajině ukáže budoucnost možná už velmi brzy. Neodpustím si ještě jednu poznámku. Proč my vždy lezeme do zadku všem velkým hráčů a jsme papežštější než papež ? Když to vrátíme před listopad 89 to samé bylo typické pro politiku ČSSR vůči SSSR. USA byl totální nepřítel SSSR největší spojenec i (okupant). Dnes je to naopak až na to že místo SSSR je Rusko.Pamatuji že tehdy v 70.létech president USA Nixon byl v Polsku i v Rumunsku dokonce se snad plánovala i návštěva Budapeště, nakonec s ní nevím proč sešlo. To je něco co by v Husákovském Československu bylo nemyslitelné už jen samotná myšlenka. Ta paralela je jasná. Poslední věc k tématu jako důkaz. Sledoval jsem debatu na televizi Markíza kde k pres.volbám diskutovali bývalý diplomat Banáš a bývalý ministr Kňažko. Banáš řekl něco podobného jako já ve vztahu USA-versus Rusko(SSSR) .Na to Kňažko reagoval slovy že USA je demokratická země a Rusko nikoli. Jenže bývalý diplomat Banáš ho skvěle uzemnil tady jde ale o formu. A to je přesně ono Rusko není zcela demokratické to je jasné ale jde o to že se opět tlačíme někomu do zadku jako tehdy tak dnes. Banáš měl na mysli předchozí slovenské vlády, nikoli tu současnou.
Hulin No More
17. dubna 2024 • 17:15
@Richard Šebesta měl být pročeský a pozvat americké tanky, aby tu vystřílely kolaboranty
Saša Krach
17. dubna 2024 • 14:58
Tak, návštěva u nejmocnějšího může světa vždy potěší...A trochu připomene že tu jsme..
Avatar - Havran}
Havran
17. dubna 2024 • 16:16
@ Saša Krach Tato politika směřuje k tvému příjmení.
Uživatel_5307608
17. dubna 2024 • 18:01
@Saša Krach Na to již zřejmě popletený stařeček zapomněl. Ještěže mu píší lístečky.
Petr Kopfer
17. dubna 2024 • 14:49
Máte pravdu. Glorifikace bylo možná trochu moc. Ale kdy jsme měli naposled možnost něco glorifikovat? Z mého pohledu to bylo příjemné procitnutí z marasmu a křupanství předchozích vlád a representantů. Místo toho, aby se řešilo zneužívání dotací a daňové úniky estébáka se řešilo podnikání Čechů v Americe. Místo toho, aby nás representoval vidlák proudem náhodně vygenerovaných slov jsme slyšeli jasně formulovaná sdělení. Místo toho, aby si pro selfíčko přišel kolaborant s jinými diktátory v Evropě se s prezidentem ukázal člověk s jasnou orientací na demokratické hodnoty.

Fiala reprezentuje koalici slušné a vzdělané populace. Chápu, že slušné vyjadřování a zastávání hodnot neosloví některé naše pologramotné spoluobčany, natož kolaboranty. Chápu, že spodina, která vyžaduje aby ji jiní živili a která parazituje na ostatních jeho cestu také neocení. Nechápu ale, proč by právě tyto skupiny měly rozhodovat o našem směřování.

Takže, i když glorifikace bylo moc, nakonec ji vlastně bylo málo...
Saša Krach
17. dubna 2024 • 14:56
@Petr Kopfer Huůůůrááá....asi tak mohu tobě. odpovědět.
Richard Šebesta
17. dubna 2024 • 15:43
@Petr Kopfer Já to vidím jinak. Slušné řeči a pěkné vystupování ještě automatický neznamená seriózního politika. Jistě Bureš nebo Zeman to byla ostuda NON PLUS ULTRA . Na druhou stranu Fiala působí jako ukrajinský ministr nebo president a jeho vláda lže a neplní sliby jako oni jmenovaní.
Miroslav Hraběta
17. dubna 2024 • 16:19
@Richard Šebesta Co lže? Vidíš to moc černobíle! 😃😃
Avatar - epr3}
epr3
17. dubna 2024 • 19:56
@Miroslav Hraběta Za to ty nevidíš a neslyšíš vůbec.
Avatar - Havran}
Havran
17. dubna 2024 • 16:18
@Petr Kopfer Proto jim věří 2 % lidí. A to ani není k smíchu, bohužel.
pekina
17. dubna 2024 • 17:00
@Petr Kopfer Přesně tak. Bohužel to řekl/napsal Mára Prchalů, který se nám zase vrací ze Slovače, aby zase škodil veřejnému prostoru (jakkoli tohle slovní spojení nemám ráda..) u nás, docela trefně. A sice nějak v tom smyslu, že Bureš & spol. jsou sice gauneři, ale hodný kluky jako je Fiala lidi nemají rádi. Jen by mu měl někdo připomenout, že to byl on, Hanč a jemu podobní bezskupulózní manipulátoři, kteří vytvořili v médiích a na sociálních sítích permanentní bojiště, kde slušnost, zastávání hodnot, úcta k pravdě i ke svobodě (i druhých) je vnímána jako slabost, nekompetentnost, nedostatečný tah na bránu (sic!) a jsou vulgárně vysmívány duchem mdlými spoluobčany.
Jozef Baumgartner
17. dubna 2024 • 14:41
Peniaze na zbrane a vydieranie v priamom prenose. Vy ste sa zláznili úplne.
Richard Šebesta
17. dubna 2024 • 14:58
@Jozef Baumgartner Ich bin damit einverstanden !
pekina
17. dubna 2024 • 14:11
Vidím, že někteří diskutující mají problém s porozuměním psanému textu, a nebo spíš ať se píše o čemkoli, mají stejné příspěvky .
Je pravda, že v médiích to přeháněli, na druhou stranu všichni, co mají alespoň všechny 3 pohromadě, musí uznat, že vztahy s USA v oblasti bezpečnosti, energetiky, ekonomiky atp. jsou pro naši zemi dost zásadní. Nebo snad vidí jinou alternativu?
Richard Šebesta
17. dubna 2024 • 15:32
@pekina Jo já bych viděl třeba hned dvě , pokud jde o zahraniční politiku podotýkám. Tedy alternativa rakouská nebo i maďarská.
Avatar - našinec}
našinec
17. dubna 2024 • 13:44
Zkrátka, Westinghouse se po zásahu Bidena vrátí do hry o dostavbu JE. Aktivisticky se tam choval především Fiala, včetně jeho vyjádření a nikoliv média. ...Jednoduše řečeno - dostal kapky a notičky.....Jediné, co se mi líbilo, když se spletl a o Ukrajincích mluvil jako o Rusech, což konečně také jsou.
Radek Kocvelda
17. dubna 2024 • 13:22
A pak šel fandit Ovečkinovy.Co na to řekne doma Dominátor!
Avatar - Havran}
Havran
17. dubna 2024 • 16:19
@Radek Kocvelda Ten se pokaká do vršku.
Radek Kocvelda
17. dubna 2024 • 13:20
Tak toho našeho blba,vítal na letišti nějaký zástupce ředitele letiště John Forest.No inu......vzácná návštěva!
nilud
17. dubna 2024 • 13:18
Tenhle americký vlezadek obstojí všade ve světě,jen v Africe a v ČR není oblíbený.
jerryx
17. dubna 2024 • 13:01
Souhlasím, považovat Petra Fialu za politika je opravdu nesoudné. Že by zrovna CIA zajímala bezpečnost? Ti spíš dumají, jak zlikvidovat Trumpa. Že těm ženským, žalujícím politiky nebo jiné slavné muže, ještě někdo věří, nesvědčí o přílišné inteligenci běžných amíků.
Avatar - epr3}
epr3
17. dubna 2024 • 12:41
Fialenkovo kafíčko u Bidena nás bude stát minimálně 150 mld., podle některých pramenů až 400. Na letišti ho přivítal personál letiště, to ostatní už byly jen noty k tomu, co má nadále dělat a nepře­kážet­....Sm­utné.
http­s://pr­avypros­tor.ne­t/nav­steva-v-bilem-dome-fakt-nere­zono­vala/­#goog_­rewar­ded
http­s://pr­avypros­tor.ne­t/oni-to-dokazali-2/#goog_rewarded
http­s://pr­avypros­tor.ne­t/fi­ala-v-cia-to-opravdu-musime-davat-celemu-svetu-na-odiv-ze-jsme-jen-sluhove-a-pras­kaci/­#goog_­rewar­ded
Miroslav Hraběta
17. dubna 2024 • 13:23
@epr3 Aha, Pravý prostor, krmivo šmejdů pro šmejdy 👻
Avatar - epr3}
epr3
17. dubna 2024 • 13:26
@Miroslav Hraběta Je pravda, že pro tebe je to moc těžký čtení. Chce to číst a ještě uvažovat v souvislostech, což je u tebe nemožný. Škoda, nemusel jsi tu být za blbečka.
SRITR Josef
17. dubna 2024 • 13:29
@epr3 nebojte, my dobře známe původ tzv. pravého prostoru, nic složitého, spíš naopak, aby se na to každý hlupák hned chytil 😉
Avatar - epr3}
epr3
17. dubna 2024 • 20:00
SRITR Josef Vy si onikáte? Nebo kdo je to my?
pekina
17. dubna 2024 • 14:14
@epr3 Budliky budliky, kdepak jste k té sumičce přišel?
Avatar - epr3}
epr3
17. dubna 2024 • 19:59
@pekina Umím číst a počítat, to se tebe netýká.