Filmy a seriály

Zpět na článek

Jaderná válka, obcování s kuřaty a pokrytectví. Seriál Fallout představuje definitivní konec původní slavné herní série

9 komentářů

Pazdy93
24. dubna 2024 • 16:16
Když pominu už řečené, tedy že místo nemusí mít plot armor jen protože je ze starších her...

Pobavilo mě, jak tady velký fanda tvrdí, jak to všechno bylo super za Black Isle a Obsidian, a pak přišla Bethesda a bylo to v háji... Hele a víš, že Obsidian přišel až s Bethesdou, že jo? Po Bethesda trojce, že jo? A jede to na Bethesda enginu a dělal to vlastně taky pod Bethesdou...

Takže toliko k tomuhle rádoby fanboyovi, co se do recenze o seriálu snaží zatáhnout hodnocení her a ještě mizerně. Já chápu, že ne všem se ten seriál bude líbit, ale někteří by měli psát recenze maximálně na čsfd a ideálně i tam zůstat jen u hvězdiček.
John Yossarian
17. dubna 2024 • 09:17
Při čtení hodnocení na csfd jsem si uvědomil, že tohle divákům stačí...a jestli opravdu ano, tak je to škoda. Ono to bude v cílení na co největší publikum a obecně-v proměně Fallouta na soubor grafů prodejnosti v Excelu marketingového oddělení Bethesdy. Osobně si myslím, že ani nejlepší vizuál, by nezakryl opravdu mizerný scénář, u kterého jsem měl občas pocit, že ho snad psala GPT.
Martin Kukura
16. dubna 2024 • 21:29
Asi jsem idiot, já sám nevím. Normálně na recenze nereaguju a nechávám to plavat. Hrál jsem fallout 2, fallout 3, fallout tactics i fallout 4 a mám to u špatné díry. Ale srovnávat serial ze hrou? No proč ne. Vyděl jsem ten odpad halo. Last of us mě taky nenadchl. Ale Fallout byl něco, co jsem už dlouho nezažil. Zas jsem měl ten pocit jako děcko když jsem hltal každou nelogickou blbost a říkal si jak je to úžasné. Humor, satira, i to napětí. Vědšina moderních sraček si na tohle jen hraje, a ač mám nějakej osobní mindrák kvůli Bethesda studio a tomu odpadu co chrlí na lidi. Tak za tenhle seriál, a tím miním první sérii bych klidně nastavil svou holou řit plně nabité gaussově pušce a tady toho recenzenta z enklávy mile poslal tam, kam ani vault-tec nemá přístup!
Jakub Stawarczyk
18. dubna 2024 • 01:26
@Martin Kukura
Upřímně nechápu ty kritické a až toxické recenze. Sto lidí, sto chutí, Já sám jsem hrál všechny díly Falloutu a první série seriálu se mi moc líbí!
alespekarek
16. dubna 2024 • 16:31
Díky, mám úplně stejnej pocit
Lonwenien Von Fenix
16. dubna 2024 • 16:17
Dneska může psát recenze úplně každej, to snad není možný.
Samuel Novotný
16. dubna 2024 • 15:43
Tohle je jedna z nejbizarnějších recenzí, co jsem četl. Když pominu fakt, že to celé působí strašně afektovaně, žurnalisticky neprofesionálně a zkrátka amatérsky, tak kromě toho také pan recenzent působí jako nesmyslný gatekeeper série, který se dlouho nedotknul trávy. Copak u hodnocení knižních adaptací her nebo naopak předloh oproti hrám je brán v potaz gameplay a nějaká rozhodnutí? To je úplný nesmysl.
Berky Bere
16. dubna 2024 • 15:32
Nechápu, že Reflex nechá hodnotit seriál někoho, kdo to srovnává se hrou. 🤣 Příště se zamyslete.
Jakub Slanina
16. dubna 2024 • 14:47
Já tohle nějak nechápu.
Rozhodně fanoušek falloutu jsem ale taky nejsem zastáncem že nějaké místo musí přežít a mít plot armor jenom proto že je z původních her. Pád shady sand poukazuje že nic není věčné.

Ohledně odpálení bomb seriál nepotvrdil že to byl Vault-tec kdo odpálil atomovky ale pouze že o tom uvažovali.

A vůbec bych do toho nepletl funkčnost hry. Nepomatuju se že by někdo seriálu Last of us vyčítal strašný PC port a optimalizaci.

Co se při recenzi nesoustředit na faktory které s kvalitou daného seriálu nemají nic společného.

Takováto recenze je až příliš osobní jakkoliv nemám Bethesu rád tak dokážu uznat když se jim něco povede