Komentáře

Zpět na článek

První volební superdebata: Ostré spory o migraci, Green deal a udržení jednoty Západu proti mnichovanství

37 komentářů

Papanikula
12. dubna 2024 • 17:14
„Intelektuální nedostatečnost se hůře zakrývá u univerzitní profesorky než u profesionálního vojáka.“
Ivo Budil
tempter
19. dubna 2024 • 14:10
@Papanikula To už je tak dáno nějak historicky, hlupáci vždycky nesnášeli chytré a schopné lidi. Na tom byly založeny všechny totality, tu naši po únorovou nevyjímaje. Hlupáci jsou v každé společnosti, v těch demokratických se je ale daří udržovat v menšině. Bohužel, otevřená platforma internetu, umožňuje se hlupáků zviditelňovat, aniž by museli vyvinout nějakou činnost, která by je k tomu opravňovala (vzdělání, společenský status, profesní úspěch atd). Kdysi byli hlupáci se svými názory uzavřeni ve svých pivních buňkách a měli pocit, že řídí svět a totalita jim to tolerovala. Mudrlant z hospody prostě do ulic po 6 pivech nevyrazil. Dnes, díky internetu, je jim hospoda malá a chtějí, navzdory své neschopnosti, svět řídit. Ale jak sem říkal, je potřeba je udržovat v menšině a jejich účast v internetových diskusích brát jako daň za sociální smír. Chjo...
jar koot
12. dubna 2024 • 07:34
No,pokud by se Nerudová dostala do parlamentu, tak to bude totální ostuda pro Čr. To už radši ne příliš sympatický Farský.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
12. dubna 2024 • 07:01
Jednota s neschopným, prolhaným a multikulturním západem ? Já myslím, že je nutné hledat nového silného spojence a západ to opravdu, ale opravdu není.
Papanikula
11. dubna 2024 • 21:52
Čekal jsem od té debaty hádky, ale včerejšek byl slušný masakr a výkvět v podobě Nerudové a Kolaji to byla třešnička na dortě...

V každém případě, když někdo neuctivě tituloval Nerudouvou s poukazem na její nechytrost, pokládal jsem to za přehánění. Po včerejšku říkám jak je možné, že tohle naivní, nechytré a neinformované stvoření se stalo vysokoškolskou profesorkou a dokonce rektorkou. A teď by to chtělo být eurokomisařkou. Rozum se mně hrbí, že o tom někdo uvažuje A ještě jeden poznatek ... Brusel a jeho peníze dokážou některé lidi neuvěřitelně přeformátovat.
Koukal jsem. K mé smůle mám před očima stále jen pohled nevědomé srny, paní Nerudové, do kamery.

Jestli bude Nerudová v EP, budeme všem jen pro smích. To co včera předvedla bylo trapné a soudný člověk ji prostě nemůže volit.
Pavel Maleček
12. dubna 2024 • 07:12
@Papanikula - zkusím popravdě napsat o tom jediném co v dnešní době Nerudovou kvalifikuje na jakoukoliv vedoucí či veřejnou funkci. Tedy to že nemá pindíka, ale pipku a kolovrátkové mletí dle not bruselské neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima oblbováním, kořeněným falešným dobrem a rovností pro všechny, ty nahoře víc.
Která za keců o vylepšování-liberalizaci demokracie tu fikaně rozkládá a na socialistickou totalitu mění. Která ano pomáhá Ukrajině, ale jen tak, aby si moc nerozlobila ruského obra. To proto, že s ním má mnoho společného.
Hlavně právě v postupném ořezáváním a oslabování demokracie a směrování k totalitnímu ovládnutí společnosti, byť každý jinak. Brusel socialisticky totalitně, Kreml asijsko-despoticky.
Pravda je, že v maskování toho co nám bruselský neomarx-progres chystá je Nerudová zvláště pro mladé hlupce přesvědčivá. V tom její nebezpečnost zpočívá.
Papanikula
11. dubna 2024 • 21:42
Největší Blbka hloupa nekompetentni Danuše Nerudová Bože kdo tuhle osobu muže volit ?
komarek1
11. dubna 2024 • 21:19
V zatímních komentářích publikuje pouze DezoLůza...jak symptomatické....
Avatar - epr3}
epr3
12. dubna 2024 • 09:44
@komarek1 Je, protože ti druzí opravdu nemohou najít jediný důvod, jak eurohujery podpořit.
komarek1
12. dubna 2024 • 11:18
@epr3
Milý "@epřetři", ono je to jednoduché: 1. Pokud obyvatelé České kotliny zažili v historii nějaký duchovní a ekonomický rozkvět, bylo to téměř výhradně pod vedením cizinců (např. Karel IV, Habsburkové, apod...).
2. Cokoliv si rozhodneme my sami (vč. pod vedením Slováků) za posledních 80 roků, stojí za h...nestojí za nic. Milionkrát proto raději vedení z Bruselu (Strasburku) než vedení z Prahy - neb na co sáhneme, to zkurníme a nic nevynecháme. Mezi kandidáty voleb do EU je vskutku většina nevolitelných "Netáhel a také Zlounů", ale je tam i několik slušných a vzdělaných lidí. Zástupci fašistických, proruských a popustických partiček to nejsou ani náhodou. Užijte si volby a užijte si ruSSkého medvěda, pokud idiotičtí voliči zmíněných partiček dosáhnou vítězství v důležitých příštích volbách: zejména v těch sněmovních.
Já si dělám zbroják pro osobí ochranu před Lůzou a Dezoláty na všech úrovních: od ulice až po Strakovku..."vsjó ravnó" by tam bylo: Špína. Stejná jako ovládá z 99% prostoru fšech web diskuzí...protože nic jiného v podstatě neumí. Jenom parazitovat a škodit.
Frantisek Najman
11. dubna 2024 • 21:09
Z té superdebaty vyplývá, že vůbec nelze volit tu Nerudovou, také toho kandidáta Pirátů a z ODS toho přestárlého Vondru, ostatní mohou být volitelní.Celá ta EU je v totální krizi, pokouší se o komunismus celé Evropy a to by se mělo zásadně změnit. Předpokládám, že angličané se teď radují že stačili z tohoto bordelu ještě na poslední chvíli včas vystoupit.
Papanikula
11. dubna 2024 • 21:42
@Frantisek Najman
Plné s vámi souhlasím
Avatar - našinec}
našinec
11. dubna 2024 • 19:28
Je hezké, že EU chce, aby Evropa byla první kontinent bez CO2, ale EU tvoří jen 44% rozlohy Evropy.
Avatar - našinec}
našinec
11. dubna 2024 • 17:02
Kdybych debatu měl hodnotit od nejhoršího, tak nejhorší Nerudová, pak hodně hodně dlouho nic, pak Kolaja, pak dlouho nic, pak Vondra, pak ti ostatní.
lug70
11. dubna 2024 • 17:40
@našinec Pro Nerudovou prostý lid už našel přezdívku "tetka blbuše", která na ní opravdu sedí. Je sice už na první pohled blbá, ale zato velmi uvědomělá liberální svazačka, která je ideologicky pevně zakotvená. Na funkci automatu na zvedání rukou v Bruselu je ideální loutkou, kterou mainstream bude snaživě protlačovat. Jenom mně šokuje, jak tohle trdlo může učit naše děti a ještě na vysoké škole.
Avatar - našinec}
našinec
11. dubna 2024 • 17:44
@lug70 Bohužel není jediná a podle toho ta vzdělanost v ČR vypadá.
Papanikula
11. dubna 2024 • 21:43
@našinec
Souhlas máme to stejně
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
11. dubna 2024 • 16:51
žijeme v době, kdy lidé stěží přečtou jedno heslo a předžvýkaný názor. Troufám si tvrdit, že 99 % obyvatelstva nečetlo ani "Green Deal", ani včera přijatý migrační pakt, ani žádný další zákon či směrnici z EU, ale jsou přesto zásadně proti... Celé to zkarikovalo na "prdící krávy". A chyba je na všech stranách, jak na straně nesrozumitelného Bruselu, tak národních exekutiv, tak na straně neinformovaných voličů. Stokrát více času věnují lidé výběru barvy své sedací soupravy, než výběru svých zastupitelů. A lepší to nebude... Spousta lidí k volbám nechodí a z nějakého záhadného důvodu na to jsou hrdí... A já to nehodnotím, jen to konstatuji...
Tomáš Kostelecký
11. dubna 2024 • 16:24
Jako by mě někdo nutil, abych měl rád štěnice nebo si hýčkal krtky na zahrádce.
Tomino
11. dubna 2024 • 15:19
Paní Nerudová byla bez notiček tradičně mimo. Nejvíce mě dostalo to, že tu nemáme žádné uprchlíky... Ona opravdu neví o čem mluví.
Jana Petrová
11. dubna 2024 • 15:18
Zřejmě jste se na debatu díval výběrově, jinak by vám nemohl uniknout totální výbuch makové "panenky" Nerudové, která se neorientuje absolutně v ničem. Ani jedna konkrétní odpověď, jen fráze, fráze, fráze, a když ne fráze, tak totální hlouposti. Jestli to téhle loutce někdo hodí, tak ať mi někdo ještě vypráví něco o vyšší inteligenci voličů koaličních stran.
Tomino
11. dubna 2024 • 15:21
@Jana Petrová To, že to Reflex nezmiňuje je jistě záměrně.
Jana Petrová
11. dubna 2024 • 15:34
@Tomino O tom naprosto nepochybuji.
Uživatel_576949
11. dubna 2024 • 14:32
Nejslabší článek ve výběru je bezesporu Nerudová. Ví nebo tuší o čem je vlastně řeč? Absolutně mimo.
Avatar - fero52}
fero52
11. dubna 2024 • 14:15
úžasné jak se I ti komouši a antibruselští dezoláti cpou do nenáviděného Europarlamentu ... prachy jsou prachy .... co by si počali chudáci bez EU a €
Richard Šebesta
11. dubna 2024 • 15:01
@fero52 Ty jsi dobrý " demokrat " takový jako Vondra že, na baterky
? Nesnáším Konečnou ale takoví jako ty by chtěli aby tam zazníval jeden hlas, jedna pravda, UNISONO. Jako za totáče. Fero nejsi náhodou komunista ? Někdy tvoje hlody tomu odpovídají.
Tomino
11. dubna 2024 • 15:22
@fero52 další příklad vymytého mozku... Nezapomeňte to tam pěti***stvu hodit😉
Saša Krach
11. dubna 2024 • 16:27
@fero52 Tak tam jdi ty...
Saša Krach
11. dubna 2024 • 14:02
Migrace dle mně bude hlavní téma voleb ...a tento problém může zvednout voliče opozice jít k volbám...nechodí ..
Pokud se to opozici povede vládní koalice obdrží velkou porážku...
A tak to je.
Saša Krach
11. dubna 2024 • 13:52
Debatu jsem sledoval...nejvíce jsem se zasmál s paní Nerudovou...ale budiž.
Zbytek vládních byli v opozici a bylo jim chvílemi velmi těžko.
A budou to mít opravdu těžké.
Paní Danuše ovšem nejtěžší.
Avatar - epr3}
epr3
11. dubna 2024 • 13:47
Sezemský v prounijní propagandistické rétorice nebezpečně začíná šlapat na paty svému šéfovi Bartkovskému.
Článek, který se hemží výrazy "prokremelský okruh", "scénář Kremlu" a podobnými jasně značí předpojatost a směr, kterým trčí.
Za aktualitu dneška ale považuji sdělení polského euroslizounka a eurohujerka Tuska, že Polsko se přijatým a odhlasovaným závěrům migrační politiky EU nepodřídí. Poprvé mu hlasitě za něco tleskám.
Richard Šebesta
11. dubna 2024 • 13:58
@epr3 souhlas
Saša Krach
11. dubna 2024 • 13:45
Slovensko odmítlo ..Maďarsko také...což se dalo předpokládat..Ovšem Polsko odmítlo také...Což naše vlada asi nese hůře .
Dá se předpokládat že naše vláda je spokojená.
No vše do času.
Richard Šebesta
11. dubna 2024 • 13:31
Debatu jsem sledoval a mohu tedy vyslovit svůj názor. Na téma migrace se většina dokonce i odesman Vondra shodli že nový návrh ohledně migrace je nedokonalý a neřeší podstatu tedy jak nelegály dost zpět z Evropy nebo je sem vůbec nepustit ? A rovněž i to že Rakušan je podvodník a oklamal veřejnost. Jen lady Nerudová a Kolaja si mleli svou že to jisté řešení je (migrační pakt).Pokud jde válku a podporu Ukrajiny tady ty třecí plochy byly ještě větší. Vondra odmítá Orbána i Fica ale sám žádné řešení nemá ačkoli machruje že se zahraniční politikou zabývá dlouho. Přitom to částečně vyplynulo z debaty ono to zřejmě skončí kompromisem. V podstatě jsou jen dvě možnosti. Ta první sednout za stůl a jednat přitom jaká je dnes situace tak zdá se, že se Ukrajina zřejmě bude muset vzdát části svého území a výměnou za to by mohlo být její začlenění do NATO i příprava vstupu do EU. Ale mohou být ve hře další kompromisy. Druhá varianta, tu by zřejmě propagoval " znalec zahraniční politiky " Vondra a další jako Kolaja a Nerudová tedy válčit a válčit a válčit akorát neřekli jak dlouho a taky zda občané zemí NATO budou ochotní to vše opět financovat a zřejmě jim unikl i fakt že zhruba 500.000-600.000 Ukrajinců už bojovat nechce a nemluvě že to opět bude znamenat tisíce mrtvých zejména na ukrajinské straně.
Radek Kocvelda
11. dubna 2024 • 13:19
Nerudova to byl zážitek,takové ženské Nagano!!!
giorgio287
11. dubna 2024 • 13:12
Redaktůrek Rudého práva Sezemský má sice ideologicky jasno, ale neráčil si všimnout, že pánové Mach a Turek ostatní prevyšovali o parník. Byli jediní, kdo byl schopen používat mozek a logické argumenty.

Naopak úplné dno projevili vlastizrádci Vondra, Kolaja a Nerudová. Těm je naše země a národ úplně u řiti. Zelené fantasmagorie jsou jim bližší než my, kteří je královsky platíme.

Je smutné, když i komunistka a Zao Ce Tung mají rozumnější názory, než vládní tlupa...

P.S.
Nerudová je ještě blbější, než Pekari. Prostě Blbuše 🤣
Richard Šebesta
11. dubna 2024 • 13:34
@giorgio287 v podstatě souhlas.