Komentáře

Zpět na článek

JOINT J.X.D.: Konečné řešení náckovské otázky v Čechách

38 komentářů

karelstorm
9. září 2011 • 23:37
Pro el.mimo.
Schválně jsem si nechal odstup 3 dní... a copak se to stalo????? Cikáni přepadli bar, cikáni přepadli ženu a ukradli jí mobil... Pořád si myslíte, že naši hnědoobčani jsou terorizovaní a v právu???? Tak jako vy, mohou přemýšlet jen lidé chabého úsudku, mdlého rozumu, nebo ROM(ové). Velmi Vám přeji, aby vám, obdivovateli ROMSKÉ KULTURY, při příštím setkání neprořízli hrdlo. Karel.
harve
3. září 2011 • 01:16
asi jsme všichni pod jeho "úroveň"...........
Uživatel_237602
4. září 2011 • 14:14
Jak to říkal učitel v Hvězdné pěchotě: ...poté,co společenské vědy přivedly civilizaci na pokraj zániku....
karelstorm
31. srpna 2011 • 23:06
Pane Doležale, Vaše posedlost odporem k náckům Vám evidentně znemožňuje racionální pohled na události, které se zde odehrávají již desítky let.(a desítky let jsou přehlížené) Nepřispůsobiví spoluobčané nás terorizují. To je holý fakt. Pokud se ozveme, jsme ihned obviněni týpky vašeho ražení z rasismu. Mě je jedno, jestli mi moje občanská práva upírá černý, hnědý, žlutý, či červený spoluobčan. Je mi také jedno, jestli to je křesťan, budhista, muslim či bezvěrec nebo atheista. Dokonce je mi jedno, že mi je upíráte i Vy, Vašimi stupidními články. Ale co mi jedno není je to, že se stát bojí, na základě slintů pseudohumanistů vašeho typu, poskytnout ochranu lidem, kteří ho živí. A poskytuje ji lidem, které živíme my, z našich daní. Nezdá se vám to poněkud scestné?
ekran
3. září 2011 • 11:55
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Uživatel_237602
4. září 2011 • 14:09
Řekl jste to i za mne,děkuji.
karelstorm
31. srpna 2011 • 22:30
vážený el.mimo, jste opravdu neskutečně mimo. Takovéto zinscenované, historicky nepravdivé scénky můžete doporučovat jen nepříspusobivým, aby se trapně domnívali, že jejich způsob života je vlastně v pořádku... Schválně jsem vybral reportáž z veřejnoprávní televize, která byla i odvysíláná. To aby mně nikdo nemohl obvinit z rasismu. Tak se dívejte, co dokáží naši "spoluobčané". Je to jen jemný odvar skutečné reality.
http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=El­fyFSy­qYlU
PS: slabším náturám nedoporučuji klikat na výše uvedený odkaz, může způsobit mnohaleté psychické trauma. Všem ostatním přeji rychlé vystřízlivění z tzv.multikulturismu a bezbřehé toleranci vůči nepřispůsobivým všech etnik, barvy pleti a vyznání.
el.mimo
31. srpna 2011 • 23:46
Jsem si téměř jist, že mimo jste Vy, Karle. S elementární znalostí angličtiny a rodného jazyka českého byste jistě seznal, že mezi komentářem, na který reaguji, a obsahem mnou vloženého odkazu existuje kauzalita.
Zbytek Vaší dojmologie je sice překvapivě obšírný, avšak beze zbytku vycucaný z prstu. Jestli Vás žerou Cikáni, vyřiďte si to s nimi, ne se mnou. Očekáváte-li snad, že o Vaši bezpečnost má dbát PaCH, pak jste svým přesvědčením z mého úhlu pohledu neschopen přežít bez intervence a prostředků druhých, což Vás řadí mezi hromadu dalších levicových frustrátů plujících pod vlajkou "Někdo by měl něco udělat. HNED!".ož Vás řadí mezi hromadu dalších levicových frustrátů plujících pod vlajkou "Někdo by měl něco udělat. HNED!".
panna
31. srpna 2011 • 15:48
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
bavlna
31. srpna 2011 • 13:03
jaképak posílení těžkooděnců na severu, aby potlačili reakce majority na zkušenosti s hnědočechama. měli tam jen poslat jejich výzbroj, stahnout všechny policajty na měsíc pryč a nechat majoritu, ať si sama problémy vyřeší. jakmile by přišlo na první vyřízení účtů s největšími gaunery, tak by asi honem skákali za kopečky, nebo sekali dobrotu. myslím že by tam hendka byl klid a žádná kriminalita, a rázem by se to stalo vzorem pro ostatní regiony.