Komentáře

Zpět na článek

Lenka Zlámalová: Souboj o pozornost. Co má dnes vyšší cenu než peníze i čas?

4 komentářů

Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
30. března 2024 • 10:04
jmenuje se to guerillový marketing a využívá se odpradávna. Jen se musí umět. Pokud se Bendig domluví s kámošem a ten na něho z "rasistických" důvodů vysype mouku, tak to funguje jen do okamžiku, než to praskne. Pak to má efekt přesně opačný. Guerillový marketing jede v politice hnutí ANO a jede ho od rána do večera. Problém je, že jejich politická konkurence není schopna tento marketing demaskovat, není schopna ho otočit v neprospěch kuního ksichta, podobně jako se to otočilo onomu prostoduchému Bendigovi. Podstatou guerillového marketingu je to, že se udělí základní impuls a o zbytek se "zdarma" postará někdo jiný. Bureš vypustí větu, že Lipavský je zm.d, načež týden je v médiích od rána do večera, o své příznivce tím nepřijde, ve veřejném prostoru ulpí ta základní mesidž, kterou chtěl vyslat. Tím nechci říct, že to byla připravená akce, ale byla od politické konkurence naprosto amatérsky nezvládnutá. ANO si deset let na marketing najímá špičkové lidi., Morální šmejdy, kteří nemají žádné zábrany a kteří jsou ochotni opucovat klidně vlastní babičku o poslední spodničku. Pokud chce současné vláda s tímhle "bojovat", musí nasadit stejné zbraně. A tím nemyslím směšné a hloupé šaškárny s Nuttelou.
Hulin No More
30. března 2024 • 09:26
A ta pozornost směřuje k čemu? Správně, k frndě. Za tu se platí nejvyšší cena. Někdy i ztráta svobody.
Pavel Maleček
30. března 2024 • 08:01
To zas někdo "objevil ameriku". Získávání vlivu přes všemožné vylomeniny znali už starověcí vládcové, o náboženských fanaticích (v reálu mocichtivých vykucích) nemluvě.
Dnešní doba to pouze opentlila komunikačními technologieme a tak to má mnohem větší dopad než dříve. Kdyby se jednalo jen o konzum, vem to čert - viz dnešní USA, kde už je většina obyvatelstva nemyslícími poskoky toho co uvidí na displeji.
Horší je, když se přes to začne ovlivňovat politika. Viz ona Taylor Swift. Kvalitou zpěvu sotva na úrovni normalizační H. Vondráčkové, ovšem ten tyátr okolo ní, z ní dělá "hvězdu", co je schopna pár větami rozhodnout volby. A že jí zneužijí ti, co přes takto oblbnutí voličstva chtějí získat totalitní moc (tedy socialisté) je nad slunce jasné. Skutečná demokracie takovéto prolhaně mocichtivé šaškování nepotřebuje.
Hulin No More
30. března 2024 • 09:28
@Pavel Maleček Pak by holky mohly chodit nahé, ale kosmetický a módní průmysl jen kvete.