Divoký kačer

Zpět na článek

Vyřešili jsme bídu a lidi nám přestali chodit na demonstrace. Musíme ji lidem zase vrátit, plánuje Rajchl

9 komentářů

Jozef Kolek
28. března 2024 • 16:51
prečo nedáte fialku s cernochovou, do kacera, amicky otroci !!
Marie Čechová
31. března 2024 • 23:29
@Jozef Kolek Protože jsou nedotknutelní a tady jde sranda stranou...
Lubor Falteisek
7. dubna 2024 • 23:14
@Jozef Kolek
Není k tomu aktuální důvod. Ale brzl tam možná najdete Pellého s Ficem.
Pavel Nyklíček
28. března 2024 • 16:08
Bída a hlad nehrozí.
Máme přece koblihé z Penamu...🤣.
Zrovna teď jsou rohlíky v akci bo se zjistilo, že Babiš nakoupil výhodnou ukrajinskou mouku a aby to zakryl, tak si dal kohouta na stůl.
Jenže ani lidi co u něj nakoupili a ani kohout nechcípl, ale PR bylo doko­nalé­....mar­ketin­k👌
Bojovník za český blahobyt nám opět ukázal jak pít víno a kázat vodu.
Oldřich Štika
28. března 2024 • 13:16
Jste lidi tak tupý, že komentujete i fake? Já když čtu komentáře na googlu, tak si říkám že redakce si je píše buď sama a nebo je píšou jen ovce co nemají svůj vlastní názor, protože ti co ho měli, byli zablokovaný.
Martin Švec
29. března 2024 • 07:21
@Oldřich Štika Pokud nejste zablokovaný. Tak jste buď z redakce nebo ta tupá ovce. A vzhledem k úrovni vašeho vyjadřování (pokud to nahrajete), z redakce určitě nejste.
A proč by se nemohl komentovat fake? V jistých skupinách na fcb jsou tisíce komentářů pod fake zprávami, už jste to řešil tam?
Divoký kačer je dobrovolně přiznaný fake alá satira, navíc celkem vtipná, což se nedá říct ani o jedné fake zprávě na fcb.
Avatar - Ladislav Sedlák}
Ladislav Sedlák
28. března 2024 • 00:30
Lidé manifestuji před televizi. Podle příspěvku poznáte, že oni svým duchem jsou přítomni. Ale jen ne nechte, elity se budou domnívat, že je vše OK a budou se divit, až budu biti skutečně. Vždy se v každé společnosti najdou bijci jen tak, neb se jim to líbí, využívají se fandové fotbalu či hokeje. Zatím je klid před bouři. Jen je s podiven, jak jsou naši elitáři klidní a ještě dokáži tak hloupě vystupovat v televizi a domnívají se, že jsou vrcholem inteligence. Je to zlé neb to jsou jen nafoukaní jedinci..
Martin Švec
28. března 2024 • 12:40
@Ladislav Sedlák Jestli máte pocit, že je Rajchl mesiáš české politiky, tak vás čeká nemilé překvapení. Už teď si kupuje auto nebo jede na dovolenou z peněz svých podporovatelů a co teprve, kdyby se dostal ke korytu? Tento sebestředný šašek, co si potřebuje honit ego na 16ti letých studentech je typický "chci koryto" a jakmile se k němu dostane, tak se na všechny vys..e.
Pokud by se takový člověk náhodou dostal na premiérský post, tak to bych na to náměstí šel i já a určitě bych nebyl sám. To byste teprve viděl plné náměstí od shora až dolů.
Miloslav Podhola
27. března 2024 • 21:21
Vyznění článku od Reflexu
se nezapře. Že Češi jsou líní chodit demonstrovat je známo, aby šli na náměstí, tak jim musí už hodně téci do bot!