Komentáře

Zpět na článek

Karel Steigerwald: Fízlem kdysi, estébákem dnes. Babiš zůstal ve světe komunistické StB zapíchnutý dodnes

72 komentářů

Frank51482
5. dubna 2024 • 00:22
Karel je Hugo a Hugo je vůl. Tak se to říká u nás na severní Moravě podobným pitomcům. A co ten hloupoučký bolševický, kolaborantský rozvědčík zvaný guma na hradě Karlíku nevadí? Co takový hlupáček se zeleným mozečkem může kafrat do ekonomiky a výše penzí? Vždyť není schopen bez čtecího zařízení ani z hlavy vypudit zdravici nebo projev k nějakému výročí či oslavám. A to mu to ještě musí napsat konfident CIA Kolář. A pak si splete zákon se záchodem. A jsem si naprosto jist, že ten chudák nezvládne ani trojčlenku, ale přesto se *** do penzí. Babiše opravdu nemusím, ale když o někom píšu, že byl konfident STB, tak slušný novinář to napíše i o jiných potentátech, že sloužili a přísahali komunistické straně, že budou chránit naši republiku pod vedením KSČ proti imperialistům. Kdo a kdy tomu kolaborantovi tu přísahu zrušil si opravdu nevzpomínám. Ve kterém pozadí jste teď zapíchnutý vy sám Steigerwalde, když podle pana Peňáze jste signatář anticharty a horlivý člen SSM? Máte alespoň kvalitní lubrikant anebo pozadí americký politiků jsou už tak velké, že lubrikantu netřeba??
PEtr Tobes
3. dubna 2024 • 12:48
tak ze je Bures nezpochybnitelny Stbacky donasec je uplne jasne at uz z mnoha archivnich dokumentu, ktere v takovem mnozstvi nebylo mozne zfalsovat jak se snazi neustale nalhat soudum jeho advokati, nebo si staci pustit par jeho "vylevu" ze snemovny a je to...horsi je, ze i tak muze aspirovat na vysokou ustavni funkci, to uz by nemelo byt pruchozi at uz legislativne, nebo pres volby, jenze je to jinak. jeho volicum to bud vubec nevadi, nebo se jim to dokonce libi, casto v mladi kolaborovali totiz taky, trebaze na "jine urovni"...no tato generace bude muset odejit a to jeste nejakou dobu potrva
Avatar - epr3}
epr3
3. dubna 2024 • 08:26
A kde je zahrabaný ten hradní zm.d?
Miroslav Sivon
3. dubna 2024 • 08:54
@epr3 Bojujes za komouše?
Avatar - epr3}
epr3
3. dubna 2024 • 10:27
@Miroslav Sivon Ne, pouze měřím každému stejným metrem. A komouš je i ten na hradě.
Ladislav Soukup
3. dubna 2024 • 15:00
@epr3 A jak se údajné komoušství konkrétně projevuje u toho na hradě za posledních 35 let? Vládl snad s pomocí KSČM? Žádal je o podporu pro svou volbu nebo se s nimi jinak bratříčkoval? Používal typickou komunistickou proti elitářskou a vulgární rétoriku? Používal estébácké metody, pověřoval své zaměstnance hledáním špíny na politické konkurenty? Rozuměl si s proruskými silami?
Avatar - epr3}
epr3
3. dubna 2024 • 18:06
Soukup Jak jsem napsal, měřím všem stejným metrem. Jestliže před tím vadilo apriori už jen to, že Zeman, Babiš, Klaus a někteří další kdysi byli členy KSČ, proč to nevadí teď? Ti samí, kteří dříve tvrdili, že bývalý komunista je jako bývalý černoch, najednou zmlkli. Proč Pávek bagatelizuje své bývalé členství, rozvědčický kurz "nezkušeností mládí". On moc dobře věděl, co dělá a taky moc dobře věděl, kdy má otočit a to, na co přísahal odkopnout. Minimálně není morálně o nic lepší, než ti výše jmenovaní.
Zdeněk Rezek
3. dubna 2024 • 07:36
Brilantní text, jako vždy, pane dramatiku.
Dostupnost Zla a jeho Nástrojů je opět tady.....
Leviathan se opět vynořil, v plné zbroji a s výkonnou četou rektálních čistících rybiček.....
Je to skutečná špína, mužik z Východu přešel hranice, skutečné i virtuální, exkrementy trousí, kam přijde.....
Zdenek1313
3. dubna 2024 • 07:35
Pisálek zahrabaný ve své nenávisti.
Uživatel_5337246
3. dubna 2024 • 07:27
Pane Steigerewalde.
Co kdyby jste si vybral horší politiky na přetřásáni. Myslím, že je z čeho vybírat.
Žaludek máte dost silný na hnusné pomluvy.
Miloš Bárta
5. dubna 2024 • 18:53
@Uživatel_5337246 Není z čeho vybírat. Horší politici nejsou.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
3. dubna 2024 • 06:48
StB svého času chránila občany Československa proti lidem spolupracujícím s našimi tehdejšími nepřáteli. Spolupracovat s StB proti takovýmto lidským zrůdám nebyla žádná hanby.
Miroslav Sivon
3. dubna 2024 • 09:05
@RASPUTIN Jen lidská zrůda dokáže obhajovat vrahy, kteří zabili nevinnou ženu - JUDr. Miladu Horákovou.

A co se týká těch nepřátel. Bolševici nás touhle hloupostí krmeli celou dobu. Přitom jsem měli... A to protože komouši vše již zvládli rozkrást. A když na to přišlo, tak ti alá přátelé v čele se sovětským svazem nás napadli a okupovali. Komunismus je svinstvo a Babiš se do dnes chová jako stbák.
Avatar - našinec}
našinec
3. dubna 2024 • 11:02
@Miroslav Sivon Horáková byla stejně "nevinná" jako Slánský a Lex Schwarzenberg například také podpořila.....Tam byla ta věc, že sázela na své pohlaví a vzala část viny i za své soudruhy v obžalobě. A komunisté se ukázali jako gendrově nestranní.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
3. dubna 2024 • 16:47
@Miroslav Sivon ... No nevinná určitě nebyla, sama se ke spolupráci s nepřítelem přiznala. Co bylo nepřiměřené, to byl trest smrti. I kdy v té době se podobně za spolupráci s nepřítelem popravovalo třeba i v USA a nemuselo být ani přiznání.
Richard Šebesta
2. dubna 2024 • 23:05
Omyl Herr Steigerwald. Česko se provinilo tím že ho vede banda zakomplexovaných pomatenců kteří mají falešnou dvojí morálku. Když přepadne cizí státy a zabíjí civilisty NATO a Američani tak to je ok. Když to samé dělají Rusové jsou to vrazi a váleční zločinci. Odpornější a falešnější morálku měli jen komunisté Husáková banda a nyní Konečná se Skálou. S těmi si může Fiala a jeho kabinet podat ruku. Jsou totiž stejní !
Pavel Nyklíček
2. dubna 2024 • 22:53
Jednou estebák, dosmrti estebák.
Starého psa novým kouskům nenaučíš a složky mají své kouzlo moci.
Pokud ho nezastavíme v čas, spojí se s "kamarády" v našem sousedství....
Pokud, ale máte rádi slovenský a maďarský diktát, volte a budete se mít líp.
Nikdo vám přeci nedá tolik, jako vám může Andy slíbit....👍
Richard Šebesta
2. dubna 2024 • 23:10
@Pavel Nyklíček Nejsem Burešův fanda a nikdy nebudu. Ale Bureš tu dlouho nebude 70 mu klepe na dveře a krom toho má na krku kauzu Č.H. a taky problém z daňových úniků z Francie. Toto mu může zlomit jeho politický vaz. Ale že by islamizující EU byla výhrou ? To ani náhodou.Proto takový Orbán je pro mne správná volba. Více takových Orbánů pro EU.
Bob Válek
3. dubna 2024 • 05:43
@PavPřel Nyklíček
Přesně jak píšete, jednou StBák navždy StBák.
A ještě když k tomu přidáme Rusem školeného špióna.
To nebezpečí nám ràdoby pravicové strany naservírovaly na Hrad.
Tohle nikdy nepochopím.
Vedle tohoto, je Andy slabý odvar.
Miroslav Kašpar
2. dubna 2024 • 21:38
Nu což, Bureš je v tomto smyslu alespoň konzistentní
Martin Kopecký
2. dubna 2024 • 21:32
Pan či soudruh Stg prohovořil...
Ale ke komu? Ctitelům starých časů, neboť tam se rychle vracíme a přitom zvracime. Ve druhém a posledním kole prezidentských voleb se, vůlí lidu, dostali dva bývalí komunisti a tajnosluzebnici a jeden z nich, asi ten více prolhany, někým zaplacený, ochotný vracet "důvěru" a více splachovací uspěl.
Je to opravdu to, co jsme chtěli?
A do toho militantních, hloupí a občas hodně vulgární k jiným, než těm správným, názorům politici ve vládě, senátu a PS.
Bob Válek
3. dubna 2024 • 05:50
@Martin Kopecký
Podivné či smutné je že mu rudý koberec rozvinuly, asi rádoby pravicové strany.
A jak se ukázalo Kolář starší má velmi vřelé styky s Moskvou.
Není to bezpečnostní riziko někde jinde než se předkládá lůze?
Miloslav Podhola
2. dubna 2024 • 19:39
Steingerwaldův članek nečtu, neboť vím,že autor je nekritickým kritikem slušných politikú, při čemž opomíjí lži a nesplněné sliby politiků pětikoalice.
Jedná se o typického zadolezce, který není v Reflexu sám.
Škoda,R., byl slušným médiem, kde nyní novináři mění pravdu za namazány chléb.
Miroslav Kašpar
2. dubna 2024 • 21:40
@Miloslav Podhola Hehe, měl jsi na mysli snad nějakého konkrétního slušného politika? A mohl by ses s námi podělit o jeho jméno? Bureš to určitě nebyl, že ne?
Richard Šebesta
2. dubna 2024 • 23:13
@Miloslav Podhola Bureš a slušný politik ? Jako vtip to beru.
Miloš Hora
2. dubna 2024 • 19:38
To jsou věci Tak Karel Steigervald dostal úkol, napiš něco, víš jak, Babiš STB, KSČ špatný atd. A vono už to nezabírá ani v Reflexu. Před rokem by nad tímto článkem abonenti hýkali radostí a zrazu nič. Chlapi, to si necháte líbit ? Lajkujte, zdílejte, chvalte...Jinak váš oblíbený časopis zkrachuje.
Papanikula
2. dubna 2024 • 18:46
Zrovna 10. května redaktor, bývalý svazák, režimní autor aktivistických rozhlasových her, kovaný reálsocialistický novinář, opět perlil. „Dejme komunismus k soudu, jeho zločiny jsou jasné“, zní malinko sebemrskačské sdělení čtenářům na internetové titulce. Přece by to šlo, stačí jem trochu chtít, radí modrokošiláč Parlamentu ČR. Odhlasuje se jen příslušný zákon, zadáme soudcům domáci úkol a prostředí „hodnot“ se krásně pročistí. Ale to jsem už vlastně v závěru Steigerwaldovy exhibice, takže – jak k těmto vývodům dospěl a z jakých důvodů – nu, nechť si každý čtenář udělá svůj vlastní názor.
Morální dno se s komunistou Pavkem vyblil a vyzvracel svůj mozek na papír
Papanikula
2. dubna 2024 • 18:42
Vojenským Fízlem a komunistickým funkcionáŕe kdysi, vojenským “estébákem” dnes. Pavel zůstal ve světe vojenské komunistické StB zapíchnutý dodnes

A Fizl Stegwrwald mu děla stafáž , jaký rodič mohl vychovat dementa Steigerwalda ?
Bob Válek
3. dubna 2024 • 05:55
@Papanikula
Žádné jablko nespadne daleko od stromu.
Tak jako...
Z nekvalitního semene ,nevzejde ani kvalitní plevel .
Ladislav Soukup
3. dubna 2024 • 15:06
@Papanikula @epr3 A jak se to údajné estébáctví konkrétně projevuje za posledních 35 let?
Papanikula
3. dubna 2024 • 15:20
@Ladislav Soukup
Agent Pávek byl komunisticky funkcionář Babis byl soudruhu pouze člen a merit se ma všem stejně Páka NATO koupilo za informace stejně jako u nacistu , kteří byli v NATO také na stěně funkci
Ladislav Soukup
3. dubna 2024 • 15:46
@Papanikula Ano, soudruhu, měřme všem stejně. Proto jsem výše vyjmenoval Babišovy novodobé hříchy související s komunisty či komunistickými praktikami. A ptal jsem se, co z toho za posledních 35 let dělal Pavel. Bavím se o současnosti, ne o bývalém režimu.
Uživatel_5483260
2. dubna 2024 • 18:36
Steigerwald jako prevlekac kabatů ma z ostudy kabát!
Paul Alerton
2. dubna 2024 • 18:27
Proč tolik nenávisti a jedu již v titulku ke článku? Pan Steigerwald už zapomněl na svoje angažmá jako student fakulty v Poděbradech. Ale o čem by psal, kdyby nebyl Babiš?
Jaroslav Polivka
2. dubna 2024 • 18:17
Ve svých87 letech života jsem prožil chvíle radosti, žalu i strachu, doufám, že probuzení demokratického západu nebude ovlivněno volbou mocichtivého Trampa a naše vlast nebude podléhat ziskuchtivým politikům. Máme šanci se rozhodnout a zvolit charakterní politiky a nenechat se ovlivnit nečestnými lidmi. Nechápu současné, problematicky zbohatlé politiky toužící po dalším zbohatnutí, bez ohledu na současnou dobrou úroveň naší země. Vůbec nechápu touhu pana Babiše proč touží po moci. Doufám, že pochopnie,že život každého je ohraničený. Pouze dobré skutky pomohou v pocitu dobře prožitého života.
Paul Alerton
2. dubna 2024 • 18:32
@Jaroslav Polivka … Já s Vámi souhlasím. Slušný politik má jen to, co vydélal prací, ale jakmile se dostane funkci, tak se na něj vrhnou lobisté. Ať je jaký je, tak Babiš je s jeho majetkem v podstatě nepodplatitelný.
Miloslav Podhola
2. dubna 2024 • 20:07
@Jaroslav Polivka
Kdyby jste dobře Babiše poslouchal a měl paměť, věděl byste, že šel do politiky proto,že se nemohl dívat, jako odborník,jak vlády řídí stát a ekonomiku.
Již mnohokrát si posteskl,že do politiky neměl chodit,neboť to co se okolo něj děje,mu za jeho snahu nepřísluší.
Srovnejte si B. vládu před covidem a F. vládu, která ekonomiku státu przni.
Ladislav Dlouhý
2. dubna 2024 • 18:07
Toto je příklad,jak se takovému článku nedá vlastně věřit.Jistá část politiků provokuje Rusko už od případu Vrbětice ( bez relevantních důkazů a soudu),jde zde spíše o propagandu Antibabiš, tím tomuto agrobaronovi spíše nahrává, protože Češi fandí spíše mučedníkům.Pokud by autor byl spravedlivý,tak by se stejným způsobem mohl vyjádřit i o prezidentu Pavlovi, který také komunistou byl a komunistou zůstává.Taková propaganda není hodná demokracie, pro kterou jsme zvonili v r.1989 klíči.
Uživatel_5483260
2. dubna 2024 • 18:38
@Ladislav Dlouhý
Souhlasím a ještě dodám ze Pepa ma iq 107,tedy nic moc.
Miroslav Sivon
3. dubna 2024 • 09:13
@Ladislav Dlouhý Jste legrační. Chcete říct, že ti dva agenti přijedou k soudu do ČR a budou vypovídat pravdu. Objasní důvod, proč přijeli na falešné pásy, žádali o prohlídku a ihned po výbuchu odjeli pryč? To, že nemáte důkaz neznámá, že někdo jiný ho nemá.

Když Burešovi nahrávají ty články, tak proč se dezoláti tak moc příští?
vlasta1947
2. dubna 2024 • 17:55
Fízl? Historici řekli, že i když má Babiš kartu v nějaké evidenci, nikdy nikoho neudal. Kdyby udával, tak by už dávno reportéři s těmi lidmi psali a točili senzační rozhovory. Kam by se hrabal běžný dotaz, zda někdo má děti. To by byl jiný kolotoč. Vidíte, není. Kde nic není, ani čert nebere. Údajný fízl Vám vadí, ale školený vojenský špion s velitelstvím v Moskvě, bytem na Hradě, nevadí? Pane Steigerwalde, kdysi jsem si Vás vážila, ale teď sršíte nenávistí. Vaše objektivní psaní už dávno není to, co bývalo.
Papanikula
2. dubna 2024 • 18:40
@vlasta1947 udavac byl agent Pávek stačí otevřít tajné spisy v Olomouci
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
2. dubna 2024 • 17:54
Použiji rovnou nadpis.
Karel Steigerwald: estébákem kdysi, zaprodaným redaktorem dnes. Steigerwald zůstal ve světě komunistické StB dodnes, jen na opačné straně. Jen vyměnil “nepřítele” lidu. Víc asi ani není potřeba dodávat.
Miloslav Podhola
2. dubna 2024 • 20:12
@Lior Chaos
Když je R. ochoten zveřejňovat mu članky, odhaluje své záměry a komu nahrává.
Avatar - našinec}
našinec
2. dubna 2024 • 17:52
Jinak, ty komentáře Karla Steigerwalda jsou všechny na jedno brdo, včetně nepravd. Nepíše to náhodou nějaký automat?!
Hulin No More
2. dubna 2024 • 17:27
30 000 mrtvých a chce mír vole. Mentální retard.
Avatar - našinec}
našinec
2. dubna 2024 • 16:30
Jj, estebácké metody. Kdo že to poštval A. Babiše mladšího proti jeho otci? Pětikoaliční novináři. Takže novináři sympatizující se současnou garniturou používají metody StB.
Ivan Zajan
2. dubna 2024 • 16:38
@Přesně tak☝🏻👍🏻
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
2. dubna 2024 • 16:44
@našinec
možná to netušíš, ale Babišovi mladšímu není 15 let... Je mu 40 let. Mě osobně by docela uráželo, kdyby o mě anonymní kuliferdové psali jako o nesvéprávném člověku, kterého vodí nějací novináři, na ty akce šel zcela vědomě. Jediným, kdo toho člověka brutálně zneužil, byl jeho fotr, který z něj nejprve udělal bílého koně, patrně navíc zfalšovaným podpisem a pak se ho zbavil tak, že ho za "doprovodu" ruského kriminálníka schoval před jurisdikcí na okupovaný Krym. Otěcko roka...)))
Avatar - Michal Trnka}
Michal Trnka
2. dubna 2024 • 17:21
@Uživatel_5734171
Dám ti dobrou radu do života - když o tom nic nevíš, tak o tom ani nic nepiš. A začni googlovat, třeba najdeš, jak to doopravdy bylo. Začalo to Slonkovou s Kubíkem u mladýho ve Švýcarsku, to video je dodnes na netu. Neskutečná prasárna.
Michal Kelner
2. dubna 2024 • 17:39
@Michal Trnka video ze Švýcarska od Slonkové vzniklo rok poté, co mladýho zatáhl jeho bonzáckej prolhanej taťka na Krym.
Pokud Vám něco říká termín chronologie, přestaňte dávat řady moudřejším přispěvatelům.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
2. dubna 2024 • 17:40
@Michal Trnka
já jsem to video viděl. Zkus si najít judikát švýcarského soudu. Podle rozhodnutí švýcarského soudu bylo vše v pořádku. Takže tím získáváním relevantních informací začni u sebe. Slonková odvádí skvělou práci...
pablo41
2. dubna 2024 • 17:32
@našinec ,Co to tady Vy našinče blábolite ?
Hulin No More
2. dubna 2024 • 21:17
@pablo41 stalo se mu to samé a hledá si pro to výmluvu.
Marcel Blafka
2. dubna 2024 • 16:25
Stručně:
Však má Bureš-Babiš stejný problém jako Putler-Putin. Starý člověk přestává vnímat současnost a začíná žít a prosazovat názory, chování a život z mládí tak, jak ho automaticky zná a umí žít....! V jejich případě jsou nám všem vražedným nástrojem - není v nich za mák dobroty!
Papanikula
2. dubna 2024 • 16:21
Vojenským Fízlem a komunistickým funkcionáŕe kdysi, vojenským “estébákem” dnes. Pavel zůstal ve světe vojenské komunistické StB zapíchnutý dodnes
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
2. dubna 2024 • 16:17
Pisálek už asi ze zadku té jediné správné pravdy ani nevylézá. Právě lidé s jeho charakterem vždy podlézají aktuálnímu režimu a dovedu si ho představit jak by v minulém režimu tvrdě pomlouval každého, kdo by se neklaněl tehdejšímu SSSR. Prostě i takové charaktery jsou stále mezi námi 😐.
jerryx
2. dubna 2024 • 16:15
Komunistickým rozvědčíkem včera, progresivistickou loutkou pánů z Aspen institutu dnes. Vždy bez vlastního názoru, vše pro kariéru. Hádanka pro pana Steigerwalda: Kdopak to je?
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
2. dubna 2024 • 16:14
Zodpovězme si otázku, jak je možné, že se kreatura jako Bureš dostane k moci. To je klíčové.
1. Zákony umožňují provádět sociální korupci. Nic nebrání vládám, aby si půjčovaly stovky miliard a rozdávaly je "svým" voličům. Tohle se týká všech vlád, všech politiků. Jednou strany korumpují důchodce, podruhé zemědělce, potřetí státní zaměstnance atd.
2. Výsledky voleb legitimizují kriminální skutky. A týká se to rovněž více vlád, také to není "vynález" Bureše. Rozděl a panuj, vítěz bere vše... Takhle se politici chovají léta letoucí, korunu tomu nasadili Klaus se Zemanem svojí oposmlouvou.
3. Nefunkční právní stát. Některé instituce fungují jako servisní organizace organizovaného zločinu. Typicky antimonopolní úřad. Nebo finanční správa. Bureš si pomocí těchto organizací vyřizoval svoje byznysové účty s konkurencí a státní správa jen nečinně přihlížela. "Naši klekli na tu FAU", v jiné zemi by z takového politika byl druhý den kus hadru, média by ho rozšrotovala na atomy, u nás se nestalo nic. Respektive stalo, autor toho výroku se stal předsedou vlády.
4. Apatická část obyvatelstva. Prostě a jednoduše, lidem je to jedno. Je jim jedno, že Bureš krade, loupí, lže, podvádí. Důkazů stovky, nemám sílu je pořád vypisovat. Lidi prostě věří, že jim z těch nakradených miliard nějaký ten drobeček připadne. Nějaký zastydlý jánošíkovský syndrom...
Papanikula
2. dubna 2024 • 16:23
@Uživatel_5734171

otázku, jak je možné, že se kreatura jako Pávek dostane k moci .?
jerryx
2. dubna 2024 • 16:24
@Uživatel_5734171 Vláda má 108 poslanců, Senát i svého prezidenta. Nikdo ji vládnout nebrání. Problém je, že to neumí, tak hledá vnitřní i vnější nepřátele. Babiš dnes o ničem nerozhoduje a za covidu mu pětikolka schvalovala lockdowny a ještě ho kritizovala, že rozhazuje málo peněz. Bez nich by to covidové šílenství za miliardy nedokázal.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
2. dubna 2024 • 16:39
@jerryx
mě jen děsí, že i lidé s takhle titěrným právním povědomím mají volební právo... Demokracie naráží na své limity...
jerryx
2. dubna 2024 • 17:08
@Uživatel_5734171 Já myslel, že za covidu tady zákony neplatily , jak uznal několikrát i nejvyšší správní soud. Tak nevím o jakém právním povědomí mluvíte? A vadí snad mně, že někdo tak nedemokratický a ideologický jako Vy , volí? Nebojte se, z takové nabídky si v Parlamentních volbách nevyberu, takže Vám splním přání.
Ivan Zajan
2. dubna 2024 • 16:42
Hmm, tak pokud Babiš krade, dle vašeho skvělého postřehu....tak jsme země zlodějů, že. Teda, musím uznat, vystihl jste to...🤦🏻🤦🏻🤦🏻
Avatar - našinec}
našinec
2. dubna 2024 • 17:01
@Uživatel_5734171 Bureš si kupoval důchodce, Fiala Ukrajince. Obojí konali/-jí na dluh. Důchodci byli aspoň občané ČR.
Frantisek Najman
2. dubna 2024 • 16:09
Pane autore na svůj veřejný názor v demokracii máte právo, ale je lživý a to je podle mne váš úmysl šířit lži. To je zase mé právo.
lug70
2. dubna 2024 • 15:29
Nejlepší je, když o tom píše Steigerwald, který má sám tuny másla na hlavě, jako agent StB s několika krycími jmény (Les, Kuna, Dramaturg, Vor). Až tak byl pro minulý režim důležitý, že si zasloužil více svazků a tolik krycích jmen. To se nepoštěstilo každému, ani Babišovi.
giorgio287
2. dubna 2024 • 15:41
@lug70
Soudruh Steigervald dostal záchvat rusofobie. Asi si chudák myslí, že tím odčiní svoji kolaboraci s bolšeikem.
Hulin No More
2. dubna 2024 • 17:11
@lug70 zase ti hrabe?
Pavel Maleček
2. dubna 2024 • 15:21
Že je Babiš odporná lidská zrůda o tom žádná. To podstatné co by však každý demokrat měl řešit, je to, jak to, že ČR demokratický systém Babiše neodkopl hned, sotva se k němu jen přiblížil. Nejen to, on ho dokonce sám přivedl k nejvyšším státním funkcím. Když ho v touze po pohodlném vládnutím dvě nejstarší údajně demokratické strany - Lidovci a ČSSD přizvaly k moci. Když mu před tím občanstvo, především z pocitu zoufalství nad stavem demokracie dalo množství protestních volebních hlasů.
Ano problémem ČR není Babiš, ale stav demokracie jako takové. Ta se stala obětí postkomoušských kádrů a jejich mentálních nástupců. To poté co Havlův disent nenašel odvahu označit komoušské panování za zločinné a k moci hned po 89. komouše přizval. Komoušský mor pak zamořil mladou demokracii a dodnes ji neumožnil se začít skutečně demokraticky chovat.

Což je ta hlavní voda na Babišův mocenský mlýn.
Papanikula
2. dubna 2024 • 16:23
@Pavel Maleček

Že jePavel odporná lidská zrůda o tom žádná.
Tomáš Kostelecký
2. dubna 2024 • 16:24
Komouši nejsou politická síla, ale vražedné zločinecké hnutí. Politika vyžaduje demokracii a svobodu názorů, což komouš nedopustí. Komouš patří do kriminálu a komunističtí udavači na šibenici. @Pavel Maleček