Fotogalerie
Klaun Okamura, Putin jako Hitler i "teplý" Paroubek. Které titulky Reflexu vyvolaly bouře?
22 komentářů
Frantisek Najman
0
Reflex opravdu už klesl na samé dno, soudný občan by nikdy takové otázky nepoložil!
Toto je ubohost sama.
Tohle je přesně Reflex, který jsem měl rád. Na Zeleného Raula jsem se vždy těšil, jak malé dítě... A odpověď všem těm, kteří volají po "vyváženosti". Uvědomujete si, jak stupidní ten váš požadavek je? Vy si opravdu myslíte, že humor se musí dělat vyváženě? Prostě a jednoduše nedá. Nelze si jednou dělat srandu z Bureše nebo Schillerové a pak vyváženě si dělat srandu z Kupky nebo Síkely. Protože se tomu nikdo nebude smát, Kupka je suchar, Síkelu nikdo nezná. Vyváženost požadujte v nudné veřejnoprávní ČT, humor a nadsázka skutečně vyvážené býti nemohou. Když bude Jablonský vyváženě parodovat Bureše a Fialu, tak se neuživí. Lidé chtějí jeho parodie na Bureše, protože tam je naprosto dokonalý...
Jen více takových článků, já si z toho marastu vyberu Okamuru, připadne dám svůj hlas paní Konečné.
@Ladislav Sedlák
jářku a co my s tím?))))) Tohle mi přijde na virtuálním prostoru dokonalé, že někteří lidé neváhají ze sebe veřejně dělat osla... Mezi řádky v podstatě píše, že se nám všem pomstí, když si budeme dělat z politiků srandu...)))
jářku a co my s tím?))))) Tohle mi přijde na virtuálním prostoru dokonalé, že někteří lidé neváhají ze sebe veřejně dělat osla... Mezi řádky v podstatě píše, že se nám všem pomstí, když si budeme dělat z politiků srandu...)))
Pokud jde o agenta Bureše tam bych mu spíše přiřadil jiného Itala Berlusconiho.Jinak je to neobjektivní a nefér. Že tam jsou vyobrazeni Bureš a Zeman je pohodě ale nějak tam postrádám lidi z druhé strany,viz. Toplánek,Neča,Nagyová a další.
hmm iba ti “správni” ľudia !!, a fialka, pavek, vystrcil,… - prečo tam nie sú?!, keď je to taká sranda !!
@Jozef Kolek Protože každý redaktor, který by ty Fialovy šmejdy zesměšníl by z redakce bleskem letěl, jako urvaný plakát, ocejchován kádrovým posudkem, po němž by si v žádném médiu už nikdy ani neškrtnul. To víte, novináři jsou udatní hrdinové pera jen když píšou o politicích a jiných lidech, kteří nesdílejí ty správné liberálně-progresivní hodnoty. Na Fialové mafiány si netroufnou, jednak proto, že by skončili na dlažbě a jednak proto, že je ta Fialova mafie platí z daní nás všech (a to málokdo ví) aby psali v jejich zájmu.
@lug70
ale prdlajs, takhle funguje jen tvůj svět. Když chceš někoho parodovat, tak musí být především ten člověk známý. Jinak to nikoho nezajímá. V USA si v Simpsonech dělají srandu z politiků nebo umělců léta letoucí a ti lidé jsou PYŠNÍ na to, že si tam z nich tu srandu dělají. A že ta sranda je mnohdy velmi drsná, třeba na Clintona, ale nikdy by ho nenapadlo autory žalovat. Tohle je možné jen u nás v tom zaprděném malém rybníčku...
ale prdlajs, takhle funguje jen tvůj svět. Když chceš někoho parodovat, tak musí být především ten člověk známý. Jinak to nikoho nezajímá. V USA si v Simpsonech dělají srandu z politiků nebo umělců léta letoucí a ti lidé jsou PYŠNÍ na to, že si tam z nich tu srandu dělají. A že ta sranda je mnohdy velmi drsná, třeba na Clintona, ale nikdy by ho nenapadlo autory žalovat. Tohle je možné jen u nás v tom zaprděném malém rybníčku...
Ako to bolo? "Vzdor a potom plač..."?!
Je dobré vidieť od vás trochu tej obyčajnej ľudskosti. Je to známka duševného zdravia.
Je dobré vidieť od vás trochu tej obyčajnej ľudskosti. Je to známka duševného zdravia.