Komentáře

Zpět na článek

Bartkovský: Babiš i ANO jsou bezpečnostní rizika, schůze sněmovny má smysl už před svým začátkem

57 komentářů

Papanikula
25. března 2024 • 16:45
bartkovsky je bezpečnostní riziko pro ČR
Pavel Nyklíček
20. března 2024 • 18:21
Babiš je opravdu velká neznámá.
Nikdy nevíte, jak se vyspí a má velmi ponurou minulost.
Má rád diktaturu, vyrostl v ní,.má rád složky, vytváří je a má strach i z vajíček.
Místo na vojnu dostal modrou knížku a to chtěl být vrchním velitelem ozbrojených sil po Zemanovi.
Zde vidíte, že nemá záklopku a riziko jeho vnitřino strachu a bažení po nekontrolované moci už ukázal.
Je to špatný člověk a nemůže přinést nic dobrého.
Pavel Nyklíček
20. března 2024 • 18:16
Babiš i Okamura jako dva nejznámější imigranti v Česku jistě něco zas vymyslí,aby prostý lid věděl, co si vlastně má myslet.🤣
Myšlení totiž někdy bolí a je příjemnější poslouchat vůdce a ten už vám řekne....
Tak rozum do hrsti přátelé. Babiše jsme už vyzkoušeli a Okamura ten ani vládnout nechce.
On ostatně ani Babiš a bude velké překvapení po volbách, že tu bude jeho věrná kopie Havlíček nebo Nacher.
Oba dva jsou dost vypatlaní na to, aby drnčeli dál to co vůdce zas výplodí.
Tomáš Kostelecký
20. března 2024 • 13:12
Vzhledem k tomu, že tady, ještě 35 let po " revoluci," vyplácíme královské důchody bolševickým zločincům, kandidat na presidenta je buď komunistická, rudo zelená guma a druhý parchant, komunistický vandrák a zločinec - udavač ŠtB je docela prča uvažovat o bezpečnostním riziku. Blbý národ, kde doma zůstali jen ti, co nemohli emigrovat, ti chytří už jsou všichni na Západě a nemůže být ohrožen, jen se změní místodržící. Prozatím, pokud nevychcípá ta stará garda, jsme stále v rukách komoušů.
Uživatel_5337246
20. března 2024 • 13:09
Vy pane Bartkovský, aby jste nezapomněl si rýpnout do pana Babiše. Fiala vás pochválí, že jste na jeho straně. Máte tedy silný žaludek na podvraťáctví.
Petr Podel
20. března 2024 • 13:34
@Uživatel_53no a Vy zase nejste schopen vystupovat pod svým jméne
Pavel Nyklíček
20. března 2024 • 18:08
@Uživatel_5337246
Nemáš to číslo špatně?
Má tam být 25085. Oprav si to.
Josef Ambros
20. března 2024 • 12:18
Pisálku z reflexu bezpečnostní riziko je pětikolka ohraná písnička Fialenka Babiš
Pavel Maleček
20. března 2024 • 06:04
Ano, Babiš, Okamura a z jejich sekt poskoci bezpečnostním rizikem pro Česko jsou. A k tomuto schůze sněmovny by smysl měla kdyby ... kdyby v ní seděli skuteční demokraté schopní demokracii obhajovat.
To co však při svých rétoricky ukoptěných cvičeních představitelé Fialovy kolaice předvedli, byla bída, která naopak do Babiše s Okamurou plachet ruský vítr přinesla.
Zvláště Fiala byl učiněná tragédie. Nejen obsahem, když nedokázal jasně popsat proč ti dva bezpečnostním rizikem jsou, ale hlavně slabošsky únavným projevem, kterým potvrdil svou pověst uspávače hadů, kterou má z VŠ přednášek.
Když nejen u svých podporovatelů vyvolal hlavně nad jeho nemohoucností lítost, hraničící s předsmrtným stavem, vyžadující zavolání sanitky. A k tomu ta ubohá finta se zablokováním vystupování opozice, co jen slabost a strach koalice potvrdila. Nejspíš to spojeno s dalším pokračováním Fialovy kampeličkové kauzy.
Lidi jde-li vám o demokracii pojďte s touto jako demokratickou bídou něco udělat. Fialova koalice ji spíš na kolena stráží a Babiš-Okamura asijské despocii tím dveře otvírá. Zvláště když Fiala a spol čím dál víc podléhají z bruselu přicházející socialistické totalitě.
Tento zevnitř demokracie rozklad a úpadek je pro demokracii větším nebezpečím než na západ směřující ruské krvavé řádění.
bella.
19. března 2024 • 23:28
Pane Bartkovský,
pro mě jednoznačně Fiala, Pekarová, Rakušan a Pavel.Sorry jako, ale při " honu na Rusa " a servilitě k Bruselu mi sem pozvali už cca milion Ukrajinců a za ty já opravdu, ale opravdu nadšením nehýkám!
---------------------------------------------- ----------------------------------------
PEtr Tobes
19. března 2024 • 22:20
tak ze je agent bures riziko, o tom neni pochyb...hlavne ze kazdemu slibi modre z nebe..to umi, a pak blabolit a shanet kompra po StBacku, to se naucil v mladi a uz to nezapomene!
bella.
19. března 2024 • 23:30
@PEtr Tobes
hele estébáka sem netahej, to už je obehraná vesta a modré z nebe když už, tak to slíbuje Modrý pták , tj ODS a momentálně modré z nebe slibuje Ukrajině! Na tebe z vysoka kálí, protže ty si necháš líbil lautr všechno-
----------------------------------------------------------------------------------------
PEtr Tobes
19. března 2024 • 23:57
@bella. to neni obehrane, to je aktualni, StBak a jeho metody jsou porad tady a jeste nejakou dobu to bude trvat, nez se odebere do politickeho duchodu kde uz davno mel byt a prestat otravovat, at si klidne nataci potrhla videa s kohoutem nebo co to je za zvire ktery pry nema rad ukrajinske obili -haha, ten to asi tak pozna, ze je zrovna odamtrud, ale at uz se nikam necpe, vzdyt je to uplne na hlavu, je to sice k smichu, ale pokud takovy clovek aspiruje na to byt predsedou vlady, tak uz to sranda jednoduse neni, to je riziko...bud jsme tady uplne padli na hlavu a zvolime si ho, resp cast mych spoluobcanu, ja urcite ne, nebo se jeste vzpamatujeme...cas ukaze
Papanikula
20. března 2024 • 09:22
@PEtr Tobes
vojenského stbaka a komunistickou politručku KSČ jste si zvolili na hrad .

no a lhář a bílý kůň Petr Fiala pak začal s Rakušanem, to je kamarádem Redla vypínat Weby , které nehlasily tu jedinou fialovou pravdu
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
19. března 2024 • 22:01
Největším nebezpečím pro Česko je současná vláda, která se nestará o občany, bere jim peníze které posílá do Ukrajiny a snaží se Česko zatáhnout do války.
Jozef Kolek
19. března 2024 • 20:48
“lepšie” ako u nás!! a to už je čo povedať!!
Saša Krach
19. března 2024 • 19:08
Tak jsem to zase na chvíli pustil..A celé mně to připadá,,,,
Jak volební kampaň.
Ale za čí peníze...
Avatar - našinec}
našinec
19. března 2024 • 18:04
Ono se dá předpokládat, že ANO bude argumentovat tím, že v předvolebním boji použila 5ti koalice A. Babiše, ml. A když se to A. B. nelíbilo, tak se mu moralisté z 5ti koalice vysmáli.
Michal Kelner
19. března 2024 • 17:20
Tohle se pětikolce povedlo. Bonzák, lhář a jedinej člověk na světě, který neovládá ani jeden jazyk musel dnes pod nátlakem inzerovat, že je pro územní celistvost UA včetně Krymu. Také v inzerátu potvrdil pevné ukotvení ČR v EU a NATO.
Jak se tohle asi líbí dezolátům, na které svojí "kamvítrtamplášť politikou" poslední dobou cílil?
Saša Krach
19. března 2024 • 17:27
@Michal Kelner Určitě líbí a při pohledu na parlament kde bez odezvy (bylo v plánu) mluví do zdi vládní koalice....človek dostane strach....nová doba...demokracie.
Michal Kelner
19. března 2024 • 23:14
@Saša Krach no.....🤪🤪🤪...asi takhlen­c...😃😃­😃😃..­.exis­tují dvě věci­....2️­⃣💩💩.­...jed­ná je forma...😁😁...a druhá obsah...🫣😫😁...a obsah téhle akce donutil bonzáka💩💩💩 přidat se na stranu těch, které Ty nemáš rád...🥰🥰🥰🥰...na stranu podporovatelů UA.....🇺🇦🇺🇦🇺🇦.... A to bez ohledu na formu, kdy 5️⃣🚴 plácá do prázdnýho sálu.
Pokoušel jsem se Ti odpovědět Tvým jazykem, snad to pochopíš...👍👍👍
bella.
19. března 2024 • 23:33
@Michal Kelner
Asi takhle ! Přehršle emotikonů svědčí o nezralosti autora.

------------------------------------ -----------------------------
Richard Šebesta
19. března 2024 • 17:34
@Michal Kelner číšníku nejsem Burešův fanda to ani omylem,ale kam vítr tam plášť je kromě Bureše mimo jiných možné vztáhnout i na současného presidenta ! Ale to asi nevadí,že jo ?
Michal Kelner
19. března 2024 • 23:25
@Richard Šebesta Ríšo šíšo, jako vždy utíkáš od tématu. Když bude článek o fotbalové Spartě, klidně pokecáme o úloze Priskeho a o výkonech Kuchty. Když bude článek o významu G bodu, klidně se s Tebou podělím se svými zkušenostmi s jeho lokalizací.
Článek, na který tu spolu reagujeme NENÍ o Petru Pavlovi.
Nauč se vést komunikaci k danému tématu, je to o inteligenci i o slušnosti.
PEtr Tobes
19. března 2024 • 20:14
@Michal Kelner nevidel jsem, ale jestli je to tak, tak to je slusne...i kdyz on to Bury nemysli moc uprimne, tak aspon je sranda
Michal Kelner
19. března 2024 • 23:32
@PEtr Tobes souhlasím, docela se bavím. Kolaborantům to bere vítr z plachet, ukňučenýmu lingvistovi to ubere nějaký procento z příštích průzkumů a pětikolka se snad už naučí využít bonzákovy přešlapy ve svůj prospěch.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
19. března 2024 • 17:18
Po volbách se to vše vyřeší a já osobně jsem pro tvrdé tresty těm politikům a jejich přikyvovačům, kteří ožebračují Česko a snaží se ho zavléknout do války.
Miroslav Hraběta
19. března 2024 • 18:56
@RASPUTIN Ty osobně si můžeš maximálně točit mlejnek, Hnusputin 😃😃
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
19. března 2024 • 21:59
@Miroslav Hraběta .... Klid a už máš jít pod sprchu a na lůžko, říkal primář.
jerryx
19. března 2024 • 17:12
Kdyby nebylo Babiše, neměl by pan Bartkovský o čem psát. Neměl by se Reflex přejmenovat na Antibabiš? V tom případě by mohl počítat i s dotací od vlády.
Papanikula
19. března 2024 • 16:56
Poslouchala jsem, jak se k tomuto přešlapu vyjadřovali komentátoři v Prima News. Postup MPA, která má být ve vedení Sněmovny neutrální, odsoudili včetně příznivce ODS Schmarze a řekli, že se schůze nakonec obrátí proti Pětikoalici, protože naštve i ty, kteří ji volili tím, že místo důležitých
Papanikula
19. března 2024 • 16:57
@Papanikula
ano Lipanek je zm..d
Frank51482
19. března 2024 • 16:53
Vy v té redakci jste opravdu lumeni. Zkrátka už jste s rozumem v pr.eli, protože ANO trhá rekordy, tak je třeba vymyslet nějakou kauzu. Babiš napsal, že Lipánek je zm.d. No a co jako? Vždyť měl pravdu. Vždyť to je normální slovník Fialova koně a člena ODS Novotného. A zdaleka nejen jeho. Ještě jsem neslyšel názor toho bolševického rozvědčíka z hradu.
jerryx
19. března 2024 • 17:14
@Frank51482 Ani neuslyšíte, za něj myslí Kolář.Akční prezident jen jezdí na motorce a skáče padákem.
Pepa Zahrádka
19. března 2024 • 19:45
@Frank51482 Anonyme, Vy asi nechápete, že jede o to, že AB použil sprosté slovo?
Avatar - našinec}
našinec
19. března 2024 • 16:11
Z e15:
Můj příspěvek: xXxXx
Reakce E15: 19. března 2024 • 167
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.

)))­))))))­))))))­))))))­))))))­))))))­))))))­))))))­))))))­))))))­))))))­))))))


Koukám, že Křetínského soudruzi z KLDR již mají z mých názorů velké obavy.
Miroslav Hraběta
19. března 2024 • 16:53
@našinec Spíš tvé cancy nikoho nezajímají, kravinec 😃😃
Avatar - našinec}
našinec
19. března 2024 • 17:09
@Miroslav Hraběta Tvoje také ne, ale protože to jsou provládní cancy, tak se blokace bát nemusíš. Zkrátka, pětikoaliční verze svobody názorů.
Avatar - našinec}
našinec
19. března 2024 • 16:02
Vládní koalici došlo, že vlastně o žádný uniklý email nešlo, ale ve skutečnosti Babišovi se podařilo svolat mimořádnou schůzi sněmovny díky aktivistické hlouposti 5ti koalice. V zásadě byly už jen dvě možnosti - buď pro nějaký závažný důvod ji přesunout do ztracena nebo nejdříve se vyblekotat s 5ti koaličními přednostními právy a pak ji nějakým způsobem zazdít tradičním způsobem. Druhá možnost se realizuje.
lennon
19. března 2024 • 16:19
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Papanikula
19. března 2024 • 16:24
@lennon
myslíš bílý kůň kampeličky pračky peněz Petra Fialy ??

ano to jer už na demisi
lennon
19. března 2024 • 16:33
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Papanikula
19. března 2024 • 16:37
@lennon
dnes Martin Schmarz Prima CNN nove info
kampelicka byla pracka peněz ODS a Petr Fiala byl bílým koněm
Papanikula
19. března 2024 • 16:38
@lennon
nezbývá nic jiného , aby tento lhář a podvodník Petr Fiala podal demisi
Avatar - našinec}
našinec
19. března 2024 • 16:45
@lennon Kolik, že máš těch nicků? Já jen, že některé jiné nicky používají zcela stejné výlevy a slovosled jako ty. Buď jeden člověk píše pod více nickama nebo několik nicků píše pod jedněmi notičkami.
lennon
19. března 2024 • 16:48
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - našinec}
našinec
19. března 2024 • 16:56
@lennon Další blábol od tebe.
Saša Krach
19. března 2024 • 15:45
Tak jsem na to volební shromáždění chvíli se díval...To se nedá vydržet ..Opravdu si vládní strany a pan redaktor myslí... že tento národ nemá nic jiného na práci....
LUF3
19. března 2024 • 15:32
"Andrej, mám nápad jak ukážeme lidem, že tahle vláda je úplně bezradná v řízení země. Jako omylem pošleš email na jinou adresu, kde se ptáš na nějakou hloupost ohledně třeba Lipavského, kolik má dětí, nebo podobně, kterou správně nesmíš vědět kvůli GDPR. A nějaké sprosté slovo, ať je to věrohodný. Vláda bude tenhle skandál řešit týdny. Češi uvidí, že každá záminka je pro ně dobrá aby mohli utéct od úkolů se kterými si neporadí". "Co ty na to?"
lennon
19. března 2024 • 16:07
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Miroslav Hraběta
19. března 2024 • 16:10
@LUF3 Ale houby. Bureš si přečetl v příručce Počýtač pro senyory kapitolu Jak poslad mejl a takhle to dopadlo 😃😃
Richard Šebesta
19. března 2024 • 16:51
@Miroslav Hraběta Vyjímečně s tebou souhlasím.
Papanikula
19. března 2024 • 15:18
Viděla jsem tiskovky před schůzí. Je jasné, že je Pětikoalice hodně v úzkých a kope jak může, když Pekarová porušila pravidla ve chvíli, kdy oficiálně vyhlásila termín mimořádné schůze a už tam bylo zapsaných 14 vystupujících s přednostním právem z vládních stran. Takže uzurpovali celý den vysílaný ČT naživo.
Poslouchala jsem, jak se k tomuto přešlapu vyjadřovali komentátoři v Prima News. Postup MPA, která má být ve vedení Sněmovny neutrální, odsoudili včetně příznivce ODS Schmarze a řekli, že se schůze nakonec obrátí proti Pětikoalici, protože naštve i ty, kteří ji volili tím, že místo důležitých ekonomických věcí řeší neustále ty hodnotové a pseudohodnotové. Komentátor na ČT 24 , která zve ty se správným= provládním názorem, měl pro tuto skrčku pochopení.
Papanikula
19. března 2024 • 14:55
Petr Fiala s ODS praly peníze přes kampelicku
lennon
19. března 2024 • 15:04
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
19. března 2024 • 16:50
@lennon Ty jsi neomylný vaše blahorodí, že jo ?
Papanikula
19. března 2024 • 14:54
Bezpečnostním rizikem a bílým koněm je Petr Fiala

Pravé potvrdil nové informace na Prima CNN news Martin Schmarz