Komentáře

Zpět na článek

Petr Sokol: Rozpůlené Slovensko. Prezidentem bude šéf parlamentu Pellegrini nebo diplomat Korčok

9 komentářů

Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
22. března 2024 • 20:21
Myslím, že tak 2/3 podporu všech Slováků má logicky Pellegrini, Korčok to je takový Slovenský Drahoš.
Richard Šebesta
23. března 2024 • 08:43
@RASPUTIN Souhlasím s tebou Ferdo. Je to tak
Jozef Kolek
22. března 2024 • 19:16
Pelle ideš!!
Richard Šebesta
22. března 2024 • 18:39
Už jsem psal. Slovákům byl podle mne slušel Pellegrini. Ten hájí slovenské zájmy. Korčok je poskok Bruselu . Ale je to věc Slováků koho si zvolí.
PEtr Tobes
22. března 2024 • 20:22
@Richard Šebesta tak urcite, porad lepsi "udajny poskok bruselu" nez poskok mafiana Hranola...ale necht si slovaci zvoli koho chteji, jen at si pak nestezuji, ze se meni v mafiansky stat, na cemz uz Hranol maka fest ..
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
22. března 2024 • 17:58
Pellegrini je taková demokratická kamufláž, takový "Fico s lidskou tváří". V podstatě jakoby u nás na prezidenta kandidoval někdo jako třeba Martin Stropnický. Člověk bez vlastního názoru, poslušně plnící přání svého šéfa. Pellegriniho si Fico vytvořil po vraždě Kuciaka a jeho partnerky, aby nepřišel zcela o moc. Pak se oklepal a vrátil se s plnou parádou s chce se mstít. A přesně proto teď potřebuje Pellegriniho na postu prezidenta. WIn-win strategie, bude mít na Hradě svého člověka a zároveň se zbaví konkurence. A řekněme si to na rovinu, na Slovensku kandidují o dva řády horší figury. Takový Danko nebo Harabín, to jsou skutečně zjevy jak odněkud z hodně ujeté politické parodie. A co je podstatné. Je to věc Slováků, ani na vteřinu bych si jim neodvážil radit, koho mají volit. Je mi to jedno. Jen se prostě přizpůsobím a pokud si k Ficovi zvolí ještě jeho podržtašku, vyřadím si vnitřně Slovensko ze seznamu zemí, které považuji za západní demokracii... To je zase moje volba a také do ní nikomu nic není...
lug70
22. března 2024 • 18:38
@Uživatel_5734171 a teď kdo je Korčok, čí podržtaška. V minulosti sloužil jako podržtaška snad každému, i Ficovi. Většího kariéristu a politického chameleóna aby na Slovensku pohledal. Teď dělá podržtašku progresivcům. Jo a v minulém režimu to byl StBák, agent udavač. Fakt zářná kariéra.
PEtr Tobes
22. března 2024 • 19:11
@Uživatel_5734171 je to presne tak, at se to zdejsim fanouskum Hranola, potazmo jeho pejska Pelleho libi nebo ne, Pelle je proste Ficuv clovek, sam Hranol nedavno priznal, ze on sam ho "stvoril" a je to tak...jak tam bude, tak uz bude Hranol k nezastaveni a on to vi, proto ho tam potre­buje­..sl­oven­sko miri do radnej riti, protoze smer Kreml, kterym to Fico otaci nikdy nic dobreho neprinesl...a ano, mohlo by nam to byt celkem jedno, ale bohuzel na ukrajine zuri russky teror a cim bliz se dostane k nasim hranicim, tim hur pro nas vsechny, to je jistota..proto nam to nemuze byt jedno jak to Hranol vede a nelze to ignorovat, prave naopak, reakce musi prijit at se Hranol vzteka jak chce, je jak male decko...
Jozef Kolek
22. března 2024 • 19:17
@PEtr Tobes Pelle ideš!!