Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Putin vraždí lidi, ale také se postavil tygrovi, objímal medvědy či letěl s tažnými ptáky

19 komentářů

Josef
18. března 2024 • 04:45
Svlečený na koni, ne na ženě. Objímá medvěda, ne ženu. Hlídejte si pro jistotu svoje kozy.a křečky.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
18. března 2024 • 06:59
@Josef ...Cože ty jsi někde blízko ?
Vlasta Hrdličková
17. března 2024 • 22:36
On je prostě dokonalý. Určitě uvidíme i videa. Zrovna dne jsem četla článek o DEEPFAKE...
bella.
19. března 2024 • 10:24
@Vlasta Hrdličková
A nám servírují, jak dokonalý je Pavel s tou jeho kádrovačkou.Zatím vidím, že jim platíme cestu kolem světa ( a už mě to vážně vadí !) že platíme jeho tchýni pobyt n a HRadě, kde nemá co dělat a že ožebračil důchodce o pravidelných 1000 Kč ve prospěch dávek na Ukrajince , kteří u nás pro nizké vzdělání a i lenost nepracují a to činí rukou společnou s fialovou vládou.
Jeho " zasmušilý " pohled v dál s jeho spadlými víčky možná na Vás může působit , ale pro mě je to slizoun
Je mi jedno jak se předvádí Putin.Fakt jedno! Co je mi asi tak do toho, že ?Macron se předvádí s ženou a la Planeta opic a taky mi je to jedno, akorát bych mu dala roubík, aby nežvanil nesmysly, prcek !
....­....­....­....­....­....­.. asi tak nějak, nejsem totiž ovlivnitelná médii ................
Uživatel_5354308
19. března 2024 • 11:08
@bella. To já jsem se vesele zasmála fotografiím plašatého prcka jak se směšně předvádí s odhalenou hrudí - teda nic moc - na koni, jak se jednou potopil a hned našel amforu, z toho jsem byla úplně mrtvá, dále velký sportovec - hokejista a pod. Proboha, koho chce ohromit?! A Macrona náhodou obdivuji, aspoň jednou to není starý odporný dědek s mladou krasavicí, ale mladý chlap, který jí jako osmnáctiletý slíbil, že se s ní ožení a opravdu ano. Navíc nevím, co byste chtěla, je to na svůj věk krásná a udržovaná, štíhlá žena. No možná vypadáte vy jak obludka z planety opic. A jeho výroky mají něco do sebe. Proč pořád ustupovat prolhanému prckovi, který se snaží zastrašit v podstatě celý západní svět? Čím víc se ustupuje, tím druhá strana stupňuje své požadavky. V minulé době Rusko , tehdy ještě Sovětský svaz ustoupilo pouze síle, když je Reagan uzbrojil.
bella.
20. března 2024 • 22:24
@Uživatel_5354308
Hele,
vezmu to zkrátka, až si váš oblíbenec Macron udělá pořádek doma, pak ať rovná svět.
Stará Macronová vypadá jak opičí královna, ale je mi lhostejná.Putin taky, ale zděšeně jsem si poslecha zfetovaného Zelenského.To, že v ruských burleskách tančil v síťovaných pinčoškách je mi taky jedno, ale že je na seznamu boháčů s majetkem v daňovém ráji mi jedno není.Chce-li Ukrajinu bez korupce atd. nechť svůj majetek daní doma, na Ukrajině!!!!!


A co se týče SSSR, tak v studené válce ustoupil Kenedy!
--------------------------------------------------------------------
bella.
17. března 2024 • 22:22
Pane Bucherte, nasedněte taky na tažné ptáky a vemte to rovnou třeba do Afriky,
Zkuste kouknout za humna, svět není jen ukáčka a Putin.
--------------------------------------------------------------------------- -------------------
PEtr Tobes
17. března 2024 • 22:04
ano putin vrazdi lidi a ja bych dodal, ze tim vrazdenim ukaji svoje zvrhle choutky, je to sadista, valceni ho bavi a prinasi mu poteseni...klasicky psychopaticky diktator, bylo jich tady uz v historii vic - Hitler, Stalin atd...on se k nim jen zaradil a naprosto po pravu
Josef
18. března 2024 • 04:52
@PEtr Tobes Každý soudní znalec - psychiatr ho podobně vyprofiluje. Laicky úchylný dobytek.
bella.
20. března 2024 • 22:26
@Josef
tyjo, mluvit za soudní znalce, že prej každej vyprofiluje ...
No, co takhle mulivit za sebe !
Josef
20. března 2024 • 23:20
@bella. Co je, prcino?
Jozef Kolek
17. března 2024 • 20:09
Bucherteee, neblbni
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
17. března 2024 • 19:10
Krev na rukou civilistou mají především ti, kteří podporou Ukrajiny prodlužují její válku proti Rusku, i když je zřejmé, že Rusko prohrát nemůže. To jsou ti skuteční viníci zbytečné smrti mladých lidí na obou stranách místního konfliktu.
Nommonik
17. března 2024 • 20:11
@RASPUTIN A hrdina promluvil... Napadá mě písnička: Ubožáčku, co je ti?
bella.
17. března 2024 • 22:32
@Uživatel_5487784

hm, v písnčce je taky " hrdě skoč a vyskoč " a tohle si v Česku totality názorů Hradu neumím představit.Hrdě vyskočíš a řekneš co si myslíš a jsi zavřenej, anebo s podmínkou.Jó milej zlatej, tady už není hrdinů., než Navalnyj a Zelenskyj a zoufalství Palacha a Kryla já dnes silně jako Češka s vnímám. Mysli si co chceš, ale v první řadě začni myslet sám na sevbe, úkáčka tak činí už 2 roky a nezdá se, že by jim šlo o to , kolik tobě z tvé budoucnosti , anebo tvé babičce z důchodu už ukousli ! Rusko ti z talíře nejí.
----------------------------------------------- ------------
Uživatel_5354308
19. března 2024 • 11:19
@bella. Ale nekecej, všude vidím, že dřou Ukrajinci na stavbách, známá firma Schlieger zaměstnává snad jenom samé Ukrajince, viděla jsem lékařku zubařku, spousta jich pracuje pod svoji kvalifikaci. Náš stát neplatil jejich jejich výchovu a vzdělání, my vpodstatě vymíráme a jejich příchod se nám celkem hodil, protože mohou rovnou pracovat a odvádět daně. Naprostá většina jich pracuje, protože se musí nějak uživit a jsou placeni hůř než naši lidé. A na Urajině mají můj hluboký obdiv, jak statečně bojují proti obrovské přesile a Evropa je nepodporuje tak, jak by měla. A nebýt Zelenského, tak by možná Ukrajina jako samostatný stát neexistovala. Podle tvých projevů to vypadá, jako by tě platil zákrsek Putin.
pablo41
18. března 2024 • 10:57
@RASPUTIN Nebezpečný blb.
Richard Šebesta
17. března 2024 • 18:40
Putin vraždí lidi, beru ale Amíci v Srbsku před 25 léty taky (za chvíli budeme mít výročí) nebo v Iráku 2003 snad až 110.000 oběti některé zdroje uvádí až 150.000 a to jsou jen dva příklady. No a nevzpominám si že ty kteří nyní šíři proti Rusům nenávist a označují je za vrahy nejhrubšího zrna by totéž tvrdili o Američanech a vytvářeli soudy v Haagu pro V.Z. nebo Američanům zakazovali účast na LOH a podobně.Je to největší svinstvo a pokrytectví.
Lilith Černá
17. března 2024 • 18:32
Buchert musí taky se svou troškou pravidelné dávky nenávisti do mlýna, aby si zasloužil gáži.)))
Až zase Putin vyhraje s přehledem volby, budete, komsomolci, zklamaní.
Mnohem větší vrah tisíců civilistů a dětí v Srbsku byl nedávno pokrytci v Praze vítán jako král.