Komentáře

Zpět na článek

Česká televize: S KSČ(M) na věčné časy!

52 komentářů

blue_coffee
7. září 2011 • 09:07
To máte těžké, když jsme sice postavili mimo zákon komunismus, ale na stranu druhou nejsme schopni postavit mimo zákon komunistickou stranu. To je přece totální bordel, tedy slušněji řečeno schizofrenie na nejvyšší úrovni. A co si s tím má veřejnoprávní médium počít? Copak může ty parchanty ignorovat, když jsou demokraticky zvolenou parlamentní stranou? Dokud budou legálně sedět v parlamentu, tak prostě ne. Kdybychom si tam zvolili holé lebky, tak budou v ČT debatovat holé lebky.
panna
31. srpna 2011 • 16:02
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
darda
29. srpna 2011 • 16:00
§ 260
(1) Kdo podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka nebo hlásá národnostní, rasovou, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.
(2) Odnětím svobody na tři léta až osm let bude pachatel potrestán,
a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným podobně účinným způsobem,
b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny, nebo
c) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.
§ 261
Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 260, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.
§ 261a
Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické nebo komunistické genocidium nebo jiné zločiny nacistů nebo komunistů proti lidskosti, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.
cartouche66
1. září 2011 • 13:18
To by seděli všichni ministři všech vlád na světě včetně jejich kapitalistických psovodů, těch největších potlačovatelů práv a svobody, opírající své panství nad lidstvem o všechny vyjmenované ideologie! Jenže v jeich případě by nestačilo vězení, ti musí dostat všici SMRT
vlano
29. srpna 2011 • 14:00
Tak tohle se Vám pane Holče moc nepovedlo. Připadá mi, že to je narychlo spíchnutý článek. Mimochodem, pokud panu Kocourkovi nevadí jako partner v diskusi pan Dolejš, tak o co jde?
jan9
27. srpna 2011 • 14:46
Vy jste takový hlupák, jako bývalo několik skalních komnistů v minulosti. Ti se tak nechtěli bavit a diskutovat s jinými, než se sobě rovnými!I kdyby ti měli pravdu! Proč by třeba nemohl miít pravdu Jiří Dolejš? Proč by se s ním nesmělo diskutovat? Prostě proto, že si to nějaký "kovaný" omezený hlupák nepřeje ?!
mrakoplacz
26. srpna 2011 • 10:18
Je mi líto většiny přispívatelů.
Je mi líto, že nedokáží používat vlastní rozum.
Antikomunismus a nebo další anti-ismus jen odvádí od skutečných problémů.
Když jsme u těch komunistů, kteří jsou horší, ti kteří převlékli nebo to kteří nepřevlékli kabát?
Které z těch komunistů by jste chtěli postřílet? A co takhle jejich voliči, nepatří také ke zdi?
A co jejich sympatizanti také ke zdi?, A co přistěhovalci, a co cikáni, a co homouši a co další které máme nebo nemáme rádi, učesané, neučesané, oblečené, neoblečené, věřící, nevěřící a další a další.
Všechno tohle je jen vějička pro nemyslící mozky.
V obdivované Americe (myslí se USA) ovládá 1% populace 95% bohatství země.
Paradoxem je to, že nemajetná část populace má 99% volebních hlasů.
A aby si nemajetná část neuvědomila, že může to 1% přehlasovat, tak musí přijít dezinformovanost šířená poplatnými přisluhovači, kteří přesvědčují chudinu, že není chudina, ale že je střední vrstvou a že jsou ještě skupiny daleko chudší a že vlastně jsou na tom docela dobře a že to dobře se vyplatí obhajovat. A mezitím se majetnické nůžky dál rozevírají, chudina chudne a bohatí bohatnou.
V obdivované Americe už začínají oddělovat od sebe pojmy kapitalismus a demokracii.
Přestaňte už z anti-ismy, je mi nanic s antikomunismu, který tady blejete do stránek.
Antikomunismus stál u zrodu 2. světové války, ve které položily životy desítky milionů lidí.
Bude další anti-ismus stát u zrodu 3. světové války?
Demokracie, kterou se tak oháníme je vlastně vymícení všech anti-ismů, je o respektu a spolupráci, a to i s těmi, kteří nám nejsou po chuti. Ti kdo šíří anti-ismy patří na pranýř, včetně ubohého pisatele tohoto článku. Přidáte s k němu?
kokoska007
26. srpna 2011 • 10:38
tak pod tohle nelze než se podepsat, blbost českého stáda nezná mezí, proto sním lze libovoně manipulovat přesně jako se stádem
dominich
26. srpna 2011 • 13:57
Taky se pod to podepisu.Jen chci podotknout ze KSCM je nejmene zkorumpovana strana v ceskem parlamentu a ac mi je 28 uvazuju o tom ze jim dam v pristich volbach svuj hlas.
placirkabodlo
26. srpna 2011 • 17:16
pak zjistis, ze to jsou stejni sraci, co tam radi ted. akorat, ze maji na rukach more krve. a ze jsou to nejvetsi anti-rozum. u lizu uz byli, a to pekelne dlouho. hledej radeji nekde jinde, dik.