Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Na co máme NATO? Na putinovské klauny

27 komentářů

Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
14. března 2024 • 17:10
Upocená snaha pisálka nemůže zakrýt skutečnost, že Rusko je náš větší a silnější Slovanský bratr. A jak už to bývá, i v rodině můžou mezi bratry vzniknout rozpory a někdy i odůvodněně, jako v současnost máme s naším bratrem Ruskem. Ale je jistota, že časem se každý rozpor vyřeší a zase bude rodina pohromadě. To je naše jediná naděje na záchranu před hnijícím a končícím multikulturním západem.
Uživatel_5670215
20. března 2024 • 10:14
@RASPUTIN RasPutine, RasPutine..., ...ty nestojíš ani za reakci😭, po všech tvých příspěvcích, a co jich tu je!, se divím, žes ještě neemigroval do Ruska...🤡
Uživatel_161293
14. března 2024 • 16:48
Už jen podle místních reakcí českých upatlaných Putinových obdivovatelů je vidět ,že autor trefil hřebíček...na své hvězdy ulepeného kolaborantství s Ruským agresorem jsou místní rusofilové velmi citliví. I když se jim do totalitního Ruska moc nechce, z bezpečí demokracie hýkají jako rádio Moskva.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
14. března 2024 • 17:11
@Uži­vatel­_16129­3...­... No ferdo, zatím tady hýkáš jenom ty, ale zase poměrně často.
malylibor
25. března 2024 • 04:18
@RASPUTIN Copak, proruSSácký vlastizrádče? Popsal tě přesně, viď? Hýkající proruSSácký kolaborant, zneužívající výhod demokracie, ale celý připo..aný, kdyby měl táhnout do země, jejíž zločinnou politiku tady vlastizrádně obhajuje.
PEtr Tobes
14. března 2024 • 19:52
@Uživatel_161293 tak to nepochybne trefil...je to presne tak...nestydi se podporovat masoveho vraha a naseho nepritele, ale do "sve vysnene zeme" se jim nechce, to jsou paradoxy...no nekteri by to ale fakt potrebovali, je silene, ze si tady opet pestujeme patou kolonu a nic moc se nedeje..
Jozef Kolek
14. března 2024 • 14:35
ja viem, Bartkovsky!, nedá sa pomôcť !!
Saša Krach
14. března 2024 • 13:38
Pane Bartkovský a příště ještě nějakou aktuální báseň.
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
14. března 2024 • 13:44
@Saša Krach
Myslíte co posílal do Obrany lidu ?😄
Frantisek Najman
14. března 2024 • 12:16
Dnes máme to, co jste si před 2 roky sami dobrovolně zvolili a to i přes už víc jak třicetiletou zkušenost s ODS a jí podobnými subjekty, zkrátka většina z vás
miluje stále padesátá léta minulého komunistického režimu.
malylibor
25. března 2024 • 04:22
@Frantisek Najman Ne, starý bolševiku. Většina z nás si váží svobody a demokracie a nechce tady ani STBáky a jejich pohůnky, ani ekonomického imigranta Pitomia podnikajícího v politickém byznysu pasení tupých fašounů a už vůbec ne proruSSácké vlastizrádce jako jsi ty a tobě podobní. Svoboda a demokracie nám stojí i za to, že musíme číst zvratky takových, jako jsi ty. To bohužel k demokracii patří.
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
14. března 2024 • 11:42
Soudruhu Bartkovský,
Vy píšete své články s nadšením, které bylo naposledy ke čtení v Rudém Právu. Takže, vážený svazáku, vzhůru ke světlým zítřkům v čele s hradním rozvědčíkem, Pepkem Vyskoč a pětidemolicí.
Doufám, že to nebude dlouho trvat a skončíte s výše uvedenými v propadlišti dějin.
jerryx
14. března 2024 • 10:55
Na rozdíl od pana Bartkovského umím číst mezi řádky, to se on nenaučí, protože v době Perestrojky nebyl ještě na světě. Tehdy šlo o to, že si komunisti, sami uvědomovali, že to takhle dál nejde a problémem byly staré struktury. Jak správně poznamenal Havel, debata o roku 1968 nebyla možná , protože ve funkcích byli ti, co ty Rusy pozvali. Pan Bartkovský už ví, že Fiala prohraje a Babiš vyhraje a došlo mu, že pokus o další antibabišovskou kampaň po urážce Lipavského skončil fiaskem. Dochází mu taky, že Reflex přichází o čtenáře a podpora sorosovských nadací není bezedná a plán vlády na podporu provládních novinářů skončil ostudou. Co se týká Slovenska, je tradičně zamlčen šílený Matovič a krajně levicové a nenávistné Progresivní Slovensko, což jsou faktory, co přispěly k návratu už jednou vyřízeného Fica.
Pavel Maleček
14. března 2024 • 12:45
@jerryx - bez obav Babiš a spol. voby do Sěmovny nevyhrají. Ono je něco jiného tuto psychopatickou zrůdu podpořit v průzkumu, ovšem ne pro sympatie k němu, ale jako facku Fialově koalici (v mnohém zaslouženou) a něco jiného této hydře dát ve volbách do rukou svůj život, život své rodiny.
To ovšem za podmínky, že se Fialova koalice rychle vzpamatuje a začne s veřejností pro ni pochopitelnou formou komunikovat. Většina toho co v oblasti financí, hospodářství a sociálně zdravotní oblasti dělá je pro občanstvo přínosné, neumí to však vysvětlit a prodat. Ostaně stejně jako to, proč podporuje Ukrajinu.
Musí však zásadně změnit dvě věci - razantně se pustit do rozkrytí bídné Babišovy minulosti jak byznysu tak v politice. Zatím to spíš vypadá na to, že ho víc než kritizuje kryje, což vyvolává otázky co spolu měli v minulých letech společného, zvláště v divokých devadesátkách.

A pak přestat s ohnutým hrbem přejímat to, co vymyslí bruselská ideologická byrokracie. Zvláště v otázce migrace a zeleného blbnutí, co prachy chudých do kapes boháčů převádí. To kořeněno až fanatismem v oblasti genderu a LGBT.
Ano přesně tento mix. na Slovensku vrátil k moci Fica. Přesto v tomto Fiala s Pavlem jedou v Čaputové destrukčních stopách. Až se člověk ptá, čím že je tato šťavnatá Slovenda omámila ... žeby tím, čím Nagyová Nečase? Což u tehdy Babiše k moci vyneslo.
Saša Krach
14. března 2024 • 13:39
@Pavel Maleček Dlouhé nudné a o ničem. Jen si přesvědčil sám sebe...😂
malylibor
25. března 2024 • 04:24
@Saša Krach Krátké a naprosto výstižné. Dokazuje to, že vy proruSSáčtí vlastizrádci máte v hlavě jen tu koblihu od STBáka.
jerryx
14. března 2024 • 14:35
@Pavel Maleček Jenže Fiala už dávno dal přednost bruselskému diktátu a pozorně poslouchá Piráty , aby ODS byla podle jejich vkusu. Pro veřejnost nedělají nic, jen propagandu, které Vy věříte. A Babišova minulost? A co takhle se bavit, jak a proč vzniklo hnutí STAN? To nejde? Protože je vládní, že? Já nejsem ochoten volit v parlamentních volbách AB, ani Okamuru, budu jen přihlížet.
giorgio287
14. března 2024 • 09:31
Soudruh Bartkovský by měl psát budovatelské básně do časopisu Rudá vatra.

Pro reflex je politruka škoda...
Pavol Vraštiak
14. března 2024 • 07:35
Trochu bych oponoval v tom opakujícím se názoru, že Babiš vysává...Babiš nemusí dělat vůbec nic, jenom s otevřenou náručí a přiblblým úsměvem vítá nové ovečky, které nejsou spokojené se svým fialovým bačem. Opakuje se situace ze Slovenska, vláda tam byla tak neschopná a tak lpěla na svých názorech, že volit cokoliv jiného /Fica/, byla přímo povinnost. Jinak co se týče článku, mám pocit, že pochází od jednoho vládního "politického vedoucího", redaktoři skládají věty jenom z předem schválených slov, kterých moc není. Hlavně ta spousta negativní energie, která je vypouštěna na voliče, to se jen tak nevidí. Tímto způsobem Babiš vyhraje volby s přehledem, nebude muset dělat ani předvolební kampaň.
jerryx
14. března 2024 • 09:00
@Pavol Vraštiak Babiš by dělal líp, kdyby míň mluvil a nekomentoval každou vládní blbost. Vláda se totiž ztrapňuje sama.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
14. března 2024 • 06:43
Viditelná snaha novinářského pisálka zavděčit se tomu jedinému správnému názoru. Takováto ubožácká servilita u mně vyvolává opačnou reakci a začínám vidět v Rusku, tedy v našem Slovanském bratru, jediné východisko ze západní multikulturní žumpy, kam už standardní "běloch" ani nepatří.
Maderic Ondřej
14. března 2024 • 07:04
@RASPUTIN Budete u mne frajer když do Ruska emigrujete a už tam i zůstanete.
mibar
14. března 2024 • 08:30
@Maderic Ondřej nebude potřeba emigrovat, bude postačovat když se nebudeme klanět oné multikulturní žumpě s celou tou podělanou hyperkorektností a všemu tomu, co s tím souvisí ...
malylibor
25. března 2024 • 04:28
@mibar ... a budete se klanět raději Putinovi? Tak se seberte a táhněte do ruSSácka, tam se vám bude žít skvěle. Většina slušných lidí v této zemi dá přednost žít jako lidé v EU, ne jako otroci nacistického ruSSáckého režimu. A bez vás vlastizrádců nám bude jistě líp. Tak šup šup, sbal si čemodána šupej do Moskvy políbit zadnici putlerovi.
Miroslav Hraběta
14. března 2024 • 09:00
@RASPUTIN A česky se hodláš naučit kdy?? Čím větší kopyto, tím větší "Slovan" 😃😃
Richard Šebesta
14. března 2024 • 12:10
@Miroslav Hraběta Nežvaň kopyto !
malylibor
25. března 2024 • 04:29
@Richard Šebesta Ale ale, copak, pohanil ti tvůj další nick, ty vlastizrádče?