Komentáře

Zpět na článek

Babišovy estébácké metody? Nic nového, objednávka kompra na Lipavského je jen další v řadě

81 komentářů

Saša Krach
12. března 2024 • 10:06
Jděte už vážení do Paďous. Každý kdo je v politice musí mít informace o svém momentálním příteli či nepříteli...Pokud je nemá v politice prohraje...I taková je politika....Bez informací není politik,,,je to oběť poli­tiky­...😝😝­😝😝😂😂😂😂😂
Miroslav Sivon
12. března 2024 • 11:34
@Saša Krach Jasně, že ano. Komouši brání komouše co to jde. Kdyby Babiš zabil, tak budete psát, že to každý politik dělá také. Když Babiš domlouval obchody s Mrázkem, tak to bylo taky v poho, že?

Vy komouši jste prostě lůza.
Richard Šebesta
12. března 2024 • 12:28
@Miroslav Sivon Ty PRIMITIVE. Ale obchody s Mrázkem domlouvala i ODS v 90.letéch.Přečti si o tom něco. Stejně s ním spolupracovala i soc.dem. Apropos i ODS spolupracovala s Burešem když byla u moci a Bureš jezdil Klausovi na narozeniny v době kdy podnikal.
Miroslav Sivon
12. března 2024 • 13:19
@Richard Šebesta Myslíš svého guru Klause? Tak to jo. Jsem rád, že je mezi dezoláty a proruskou svoloci. A s ODS nemá už nic společného
Richard Šebesta
12. března 2024 • 10:04
Bureš je určitě lhář,estbebácký agent a zloděj ale to co určitě není tedy bezpečnostní riziko pro naší zem. Bureše nesnáším ale stejně tak naší válečnou vládu,jež je v prvé linii nekonečného válčení a eskalace války na Ukrajině a spoluvytváří riziko že ta válka přeroste v něco horšího co nikdo nechce ani domyslet.Takže pokud je někdo bezpečnostní riziko tak je to sám Lipavský určitě ne Bureš Lipavský a celá vláda jsou bezpečnostní riziko pro naší zem. No a poslední věc jistě i toto souvisí s tím jak velmi nízkou podporu mezi lidmi tato vláda nekompetentního premiéra Nutely a válkychtivá má.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
12. března 2024 • 10:13
@Richard Šebesta
Bureš JE BEZPEČNOSTNÍ RIZIKO pro tuto zem. Bezpečnost se přeci neskládá jen z armády. Je to mimo jiné i nějaká elementární důvěra v právní stát a přesně tu bureš zcela zdecimoval. Typickým příkladem je třeba fiktivní reklama za 300 mega. Kdo někdy podnikal, může si hlavu ukroutit, že mu to prošlo. Berňák vyvádí jak šílený u položek o tři řády nižší, Když budu mít v přiznání firmy, která není zkolaudovaná, nemá žádné tržby a je ve ztrátě, položku za 300 tisíc jako reklamu pro moje jiné ziskové firmy, přijde mi kontrola v řádu dní a obstaví mi účty. Tady se to zametlo pod koberec. To je přesně to základní bezpečnostní riziko pro tuto zemi. Říká se tomu nepřátelské převzetí státu. Nedovedu si představit, jak teď bude správce daně stíhat firmy za tisíckrát menší problém. Vždy uslyší, že to Burešovi prošlo, tak proč se vozíte po mně kvůli deseti tisícům...
Richard Šebesta
12. března 2024 • 10:45
@Uživatel_5734171 Pokud to berete takhle tak souhlasím.Ale mezi námi Bureš tu už dlouho nebude. Nechci machrovat ale cítím to v kostech.
Pavel Maleček
12. března 2024 • 09:52
No ... jen další v řadě. Jen aby z něj nebyla další mrtvola (obrazně ale v pár případech i fyzicky), kterých jsou podél Babišovy cesty k majetku a moci plné příkopy.
Ono když si o kompro na vás požádá nějaký ten politický zoufalec co je jednou k pláči podruhé k smíchu, tak je to hodně o něčem jiném, než když to udělá mocichtivě bezohledný psychopat Babiš. To se každému s pudem sebezáchovy půlky stáhnou.
To jako důsledek spíš než neschopné tak zkorumpované policie i justice. Která Babiše ne že neuměla, ale nechtěla ho ani na jedné z jeho stovek prasečin uvařit. Proč, nechť si každý domyslí sám.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
12. března 2024 • 10:15
@Pavel Maleček
Přesně tak, tomu šmejdovi se raději všichni klidili z cesty. Děsivé je to třeba u fiktivní reklamy, to je přímo krystalický podvod, navíc udělaný naprosto amatérským způsobem, doslova na hulváta... A policie to odložila...
Radek Kocvelda
12. března 2024 • 08:00
Jirko Chocholatý tak ta poslední věta, dobře.Komunisti a rudá armáda.Ale tihle nefundovaní kašpaři co nám momentálně vládnou, feudalismus bez cenzury!
Jiří Chocholatý
12. března 2024 • 07:46
Mám pocit, že toto fópá mu přidá ještě několik procent preferencí. Ve skutečnosti jsme národ silných indivdualit, které o nás přemýšlí, kterým je potřeba naservírovat patřičně opracované informace jasně poukazující na toho či onoho viníka té "bídy" ve které se nalézáme. Takhle pevné skalní jádro voličů neměla ani KSČM. Jakákoliv demokracie je krátká ve své spravedlivé složitosti popisu problému ať už zahraniční politiky nebo třeba chodu venkova. Ineligentní a svébytný volič slyší jen první větu nebo jen nadpis. Technicky jsou dvě možnosti. Začít urážet a drasticky nahlas!! nálepkovat politické oponenty jako on. Začít používat Tic Tok a jiné šílenosti, z malých nepřesností vytvářet velké lži. Strašit lidi. Vydírat těmi strachy a lžimi. A nebo demokraticky prohrát. Možná také politika základních organizací by se měla voličů nějak příjemně dotknout. A měly by o ní vědět. Nic se nejí tak horké jak se to uvaří se říká, ale Vítězství Babiše ve volbách se u mě pocitově rovná návratu komunismu a ruské armády.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
12. března 2024 • 08:40
@Jiří Chocholatý
Nalijme si čistého vína. V této zemi žije polovina blbců a kuní ksicht přesně zacílil na jejich zastydlou frustraci. Ti lidé nechápou ani princip kola, nechoďte na ně s tím, aby pochopili podstatu ekonomiky nebo chodu společnosti. Kvůli pandemii se ve světě dva roky nevyrábělo, nefungovaly služby. Ale lidé dostávali od státu peníze. Přesně proto tu celý svět zažil bezprecedentní inflaci, byl to dramatický nepoměr nabídky a poptávky. A u nás to navíc předchozí vláda "vylepšila" sociální korupcí na dluh, náš strukturální deficit začal ještě dříve, než vypukla inflace. S trochou nadsázky by se dalo říct, že se pandemie náramně Burešovi hodila, protože zakryla narůstající problémy. A protože ekonomika má značnou setrvačnost, tak dnes sklízíme plody minulých vlád. V zanedbané energetice několika minulých vlád, v neřešené penzijní reformě v podstatě všech vlád. A kunímu ksichtovi se daří to, že tyhle všechny problémy hází na vládu současnou...
Saša Krach
12. března 2024 • 09:53
@Uživatel_5734171 Ještě jsem mezi opravdu chytrými lidmi nepotkal někoho kdo by řekl o sobě že je chytrý...Tak 😝
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
12. března 2024 • 10:16
@Saša Krach
no vidíš, teď jsi potkal mě a já jsem velice chytrý...)))))))
Miroslav Sivon
12. března 2024 • 11:58
@Saša Krach Jestli máš za chytré dezoláty, tak se nedivím, že ani jeden z nich neřekl, že chytrý. To by byl oxymoron.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
12. března 2024 • 06:48
Babiš dělá dobře. Je správné být připraven až se stane předsedou vlády. Potom zcela logicky a s podporou většinové části slušných občanů Česka se musí naše společnost vypořádat se všemi kdo jí zatáhli do války s Ruskem a snížili tak životní úroveň.
Miroslav Sivon
12. března 2024 • 07:20
@RASPUTIN Je mi jasné, že lži, podvody a kriminální činnost je něco, co obdivujete.
Bořivoj Zelený
12. března 2024 • 15:36
@RASPUTIN Babiš, ještě coby premiér, daleko před válkou na Ukrajině, byl první, co nastolil protiruskou rétoriku. Za Vrbětice (bez důkazu) vyhostil desítky ruských diplomatů, česko-ruské vztahy se dostaly na bod mrazu. Za jeho vlády jsme se dostali na dvoučlenný seznam nepřátel Ruska.
Miroslav Sivon
12. března 2024 • 21:05
@Bořivoj Zelený Jednak to nebylo bez dukazu. A jako vždy k tomu byl donucen. Navíc jako vždycky i tohle zbabral jak mohl. Stejně, jako když bojoval proti covidu.
Miroslav Sivon
12. března 2024 • 06:39
Mimochodem, kde je kolaborant viktor, aby nám řekl, že dělání kompra je v pohodě (stbák Bureš je světice sama) a problém je v komunistovi na hradě?
Oldřich Kruliš
12. března 2024 • 05:25
Nechci se Babiše zastávat ale když v kauze čapí hnízdo do toho tahali jeho děti tak to bylo v pořádku?
Miroslav Sivon
12. března 2024 • 06:41
@Oldřich Kruliš Tahal do toho děti sám. Idiot neměl nic lepšího než jednak přes ně udělat podvod a pak na jejich zdraví přísahat, že Čapák není jeho a on o něm nic neví.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
12. března 2024 • 07:41
@Oldřich Kruliš
co je tohle za módu takhle pitomě lhát? Ty děti do toho zatáhl Bureš a slyšel jsem to na vlastní uši, v přímém přenosu ze sněmovny, kdy se přiznal, že firma nepatří "nějakým advokátům", ale jeho dětem z prvního manželství a švagrovi Herodesovi.
Miroslav Sivon
12. března 2024 • 07:45
@Uživatel_5734171 Jsou to dezoláti, ti lžou pořád. Realita jim nevyhovuje, tak tak si ji lhaním dělají lepší.
giorgio287
12. března 2024 • 00:10
Bezpečnostním ohrožením naší země je fialové vlastizrádné hovado.

A jestli si nějaký fialový bezmozek myslí, že soudruzi Fiala a Pávek neshánějí kompro na politické oponenty, tak jsou naivní, jak motýle....
Miroslav Sivon
12. března 2024 • 06:43
@giorgio287 Jasně a protože někteří muži znasilnují děti, tak já mám věřit tomu, že ty to děláš taky, protože nejsem naivní? Motýle, použij mozek než přijdeš s další hloupou generalizací.
Richard Šebesta
12. března 2024 • 10:47
@Miroslav Sivon Copak když někdo napíše pravdu tak se ti to nelibí ? Pokud si myslíš že Fiala je poctivý a férový tak jsi přinejmenším IMBECIL.
Miroslav Sivon
12. března 2024 • 12:03
@Richard Šebesta Kdyby tak napsal pravdu, ale psaním vymyšlených hloupostí, přihlouplé generalize fakt říkat pravdu nelze. Můžeš tomu říkat názor.

Nadávky ti jdou, to je tak vše. Nic víc neumíš? Kdyby jsi uměl, tak tu svoji invektivu odargumentuješ. Zachovej se jinak než jako dezolát. Aspoň jednou mě překvapíš.
Pavel Maleček
11. března 2024 • 23:24
Fialova koalice sliovala debabišizaci státu - nejen od Babiše samotného, ale i od tisíců jeho poskoků kterými zaplevelil státní správu. Nejen ministerstva, odborné úřady, ale i policii a justici.
Neudělala v tom nic, jen nám bruselský neomarx-progres s jejho multikulti, gender, LGBT či eko-klima demokracii destruujícím třeštěním cpe. K tomu vládní neumětelství, které hlavně méně příjmové občanstvo odnáší. Nejspíš to skončí jako na Slovensku, kde to Čaputová stejně rozes ...a.

Vše to páchne tím, že Babiš ve svém a nejspíš i Mrázkově archivu toho má na Fialovu koalici hodně. A tím ji se slovy - vy na mě já na vás v klinči drží. A tak to skončí tím, že sama Fialova koalice ve své bojácnosti a neschopnosti Babiše, místo aby ho mocensky zařízla, mu hlasy přihrává a tím ještě větší moc přihrává.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
11. března 2024 • 23:42
@Pavel Maleček
je to bohužel tak. Navíc tam ještě má Blažka, což je vysloveně Zemanovo kukaččí vejce. Jediné řešení popisuji níže. Systémově znemožnit sociální korupci schválením finanční ústavy výměnou za podporu menšinové vlády kuního ksichta po příštích volbách. Nebo čekat, až to vyřeší příroda. Ale první varianta to vyřeší jednou provždy jako repelent proti populistům a rozdávání peněz ze státního rozpočtu na dluh... Já jsem smířen s tím, že v této zemi žije polovina pitomců, co si nevidí na špičku nosu...
P.S. Je mi jedno, že to někdo bere jako aroganci. Já nebudu přehnaně korektní a o pitomcích budu vždy říkat, že to jsou pitomci...
miky55
11. března 2024 • 23:17
Babiš je sebestředný narcista s hospodským slovníkem nejhrubšího zrna.....bez jakýchkoli morálních zábran a bez schopnosti dát dohromady jednu souvislou větu......Komu tohle může být sympatické?Jaká sorta lidí tohle může preferovat?
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
11. března 2024 • 23:45
@miky55
jeho voliči jsou hlupáci. Možná to nejsou zlí lidé, ale jsou prostě hloupí. A jestli má něco kuní ksicht propracované do detailu, tak je to guerillový politický marketing. Krásně to bylo vidět třeba na "ukradeném lithiu", kterým totálně zdecimoval socany. A ta banda oslů mu pak ještě 4 roky sloužila, aby dnes měla 3 %...
miky55
12. března 2024 • 00:05
@Uživatel_5734171 Pravda......jen to nemá "detailně propracované" on sám, ale najímá si na to schopné specialisty, kterým platí horentní sumy.......a tak jim je jedno komu a čemu slouží.......
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
12. března 2024 • 07:46
@miky55
pochopitelně, že si na to najímá ty správné lidi. Základním kvalifikačním předpokladem těch lidí je absolutní absence morálky či svědomí, musí to být skutečně mravńí a morální kreatury. Základním pracovním nástrojem je lež a manipulace. Viz video s kohoutem Silverem. Jak SPI, tak ÚKZÚS předložily důkazy, že to jsou lži, ale voliči Babiše mají jasno, protože inspekce podle nich pochopitelně podvádí se vzerky, protože jim to nařídil Fialenko, Soros a Brusel...
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
11. března 2024 • 22:59
StB byla organizace, která stála v čele obrany životů občanů proti vnitřním zrádcům spolupracujících s nepřítelem. Smutné je, když se historie dnes a zpětně hodnotí pouze očima těchto zrádců.
Tomáš Kostelecký
12. března 2024 • 09:25
A podobně fungovalo, před StB, GESTAPO blbe. To také zajišťovalo občanům Protektorátu, klid na práci. @RASPUTIN
Frantisek Najman
11. března 2024 • 22:36
Autor píše Babišovy estébácké metody, ale totalitní komunistické metody padesátých let současné Fialovy vlády nekomentuje, těm teď říkají demokracie a ten Lipavský stejně dělá jen ostudu.
Libor Krajíček
11. března 2024 • 22:16
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Miroslav Hraběta
12. března 2024 • 01:20
@Libor Krajíček Vzpomínáš na dětství?? 😃😃
Libor Krajíček
13. března 2024 • 12:17
@Miroslav Hraběta Lipánkovo dětství ? Vždyť on z něj ještě nevyrostl...
Saša Krach
11. března 2024 • 21:49
No....Pokud to vezmu tak, že Babiš to neudělal naschvál aby mohl vynadat panu ministrovi,,,,a pak se omluvit😂 a údajně potěšil hodně lidí.
Pak si musíme připomenout případy které se udály byli také nechutné.
Případ Babiš a honba na jeho nemocného syna. Hnůj
Případ Parubek těsně před volbami . To byl zvláště hnusný případ....a mohl bych pokračovat ..je toho více.
Ale věřím že máme politiky kteří jsou morálně čistí....Vždyť dělají poli­tiku­....­....😂😂­😂😂🥵🥵 a určitě nehledají na své protivníky drby aby měli výhodu v politickém boji...Tak takového jsem 😂😂😂😂😂😂😂😝
Miroslav Sivon
12. března 2024 • 06:32
@Saša Krach Problém je v jedné věci, tohle není první kompro, které si Babiš nechal dělat. Bylo jich x - to že má složku na lidi ve sněmovně víme už 8 let. I předchozí vytahování informací ze spisu na Fialu bylo za hranou. Navíc pořád tady máme Babišovo o*** státu, kdy se pomocí korunovych dluhopisů (Které NEZAPLATIL) se vyhnul daním. Další jsou Babišovi offshory. Zámek koupený ve Francii za nelegální peníze je toho důkazem. To, že vždy lhal, že on je svatý a dokola lže o svoji minulosti je už jen třešnička na smrdutem dortu.

Zmínil jste x věci. Ok, jenže ty lidé, kteří za nimi stali jsou dávno pryč. Babiš a jeho stbáckymi praktikami je tu stále.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
12. března 2024 • 07:53
@Miroslav Sivon
hřebík na hlavičku... Píši to asi tak 10 let všude pořád dokola. Kuní ksicht má složky na každého, těch zametených kauz je tolik, že už se nedají ani spočítat. Konkrétně ty dluhopisy je přeci něco šíleného. On PROKAZATELNĚ ty dluhopisy v rozhodném období nezaplatil ze svých zdaněných peněz, NIKDY nepředložil výpis z účtu. Ani nemůže, protože výpis z účtu se nedá zfalšovat. Dokonce si na tu úhradu "půjčil" peníze od Agrofertu, tedy emitenta akcií, Důkazy v účetnictví Agrofertu, kde figuruje položka 700 milionů - půjčka spřízněným osobám. Protože jedinou spřízněnou osobou s Agrofertem je on, je to jasné, jako facka. Přesto se to zametlo pod koberec a nevidí tam problém ani správce daně, ani Policie, ani státní zastupitelství. To je skutečně naprosto šílený stav. Musí mít kompro nebo má zkorumpované tisíce lidí. A některé stačí možná jen zastrašit. Těch mrtvol v jeho byznysu jsou desítky...
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
11. března 2024 • 20:27
Bureš je krysa. Tisíc a jeden důkaz. Nemá smysl je dokola vypisovat. Jeho voličům je to buď jedno, nebo to zpochybňují. Fungují jako sekta. Ten problém je, že právě voliči dávají Burešovi tu moc, kterou má. Jmenuje se to sociální korupce. Bureš za peníze z rozpočtu korumpuje sociální skupiny a ti mu za to hodí svůj hlas. Má to jediné systémové řešení. Tuhle korupci zákonem znemožnit a to nejlépe silou zákona ústavního. Např. tzv. finanční ústavou, kterou se všichni politici ještě nedávno zaklínali, že ji schválí. A současná vláda k tomu bude za rok a půl mít JEDINEČNOU příležitost. Kuní ksicht vyhraje volby, ale nebude mít koaličního partnera. Současné vládní strany by měly přistoupit na jednoduchý obchod. Umožnit vznik menšinové vlády ANO (třeba snížením kvóra, neboli odchodem ze sněmovny) výměnou za urychlené schválení finanční ústavy a to silou ústavního zákona. V Senátu to projde a všechny další vlády už budou muset hospodařit jen s tím, co mají a nebudou moci sekat ty šílené schodky 400 mld. Další volby už ANO nevyhraje, protože nebude moci uplácet voliče na dluh...
Asatin
11. března 2024 • 21:48
@Uživatel_5734171 To by urcite vyresilo tento hlavni problem a hlavne by mu to doslo a skoncil by v politice.Jenze do te doby bude ten gauner delat jeste dost dalsich prasaren.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
11. března 2024 • 22:17
@Asatin
bude, ale vyřeší to budoucnost této země. Už nikdy nebude mít žádná populistická tlupa ústavní většinu v obou komorách, aby tu "finanční ústavu" obešla. Ty 4 roky s kuním ksichtem vydržíme... I s bodákem v p.deli, jak jsme říkali na vojně...
Asatin
11. března 2024 • 22:27
@Uživatel_5734171 Naprosty souhlas.Doufejme ze to tak skonci.
PEtr Tobes
11. března 2024 • 22:58
@Uživatel_5734171 je to tak...ale obavam se, ze to s tou financni ustavou asi nedopadne, byt si preju opak..je to asi jedine rozumne reseni..jinak to tady bures dovede zu grunt, hlavne ze holdingu se bude darit jako ostatne vzdy...
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
11. března 2024 • 20:19
Už asi všichni zapomněli na to, jak když se hledalo kompro na Babiše, tak novinářská žumpa zneužila jeho syna ? Naháněli ho jak zběsilí.
Lipánek je největší zlo spolu s rozvědčíkem z Hradu a Pjotrem Nutellou s celou pětidemolicí.
Miroslav Sivon
11. března 2024 • 20:49
@Lior Chaos Všichni hlavně vidí, že bráníš stbáka jak oživit a jeho kriminální praktiky.
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
11. března 2024 • 21:16
@Miroslav Sivon
Nikomu netykej ty vemeno z ryby.
pablo41
11. března 2024 • 22:02
@Lior Chaos Ani vaší sousedé nevědí, že tyto bláboly vypouštíte zrovna Vy !
Miroslav Sivon
11. března 2024 • 22:04
@Lior Chaos Komoušský odpad odpověděl.
Michal Kelner
11. března 2024 • 22:58
@Lior Chaos dej si pár facek a omluv se
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
11. března 2024 • 21:17
@Miroslav Sivon
on se jen bojí o svůj koblížek... Už jsem to tu psal. Ideální řešení by bylo, kdyby lidé měli možnost vzdát se dobrovolně volebního práva výměnou za nějaký nepodmíněný příjem. Zhruba 20 táců ročně a 2 miliony lidí by se volebního práva ihned vzdali. Kuní ksicht by přišel o většinu voličů a problém vyřešen. A erár by to ve finále přišlo levněji...Navíc tihle lidé by to obratem eráru vrátili, nakoupili by si cigára a chlast, kde je nejvyšší spotřební daň plus DPH. Win win strategie...
Miroslav Sivon
11. března 2024 • 22:06
@Uživatel_5734171 Jsem pro. Já osobně bych šel i cestou represe, dlužíš státu? Pak nemáš právo volit.
Jozef Kolek
11. března 2024 • 20:16
máte to tam samých stebackych agentov - ako u nás a + Lipavsky ?!
Miroslav Sivon
11. března 2024 • 20:51
@Jozef Kolek Máme tady stbáka Bureše, který nám sem přišel dělat mafiánské praktiky, jsko máte na Slovensku.
Radek Kocvelda
11. března 2024 • 20:12
To Ano bude mít zachvili 45%,jak je to možný redaktoři z Reflexu?
Tomáš Kostelecký
11. března 2024 • 19:59
Už je načase, aby tajné služby a instituce sloužící bezpečnosti státu toho zmr da utratily a pohodily někde v kafilerii. Přibalit by mohly i pilnou žačku komunistického vraha Urválka, rudou rajdu a bývalou ministryni spravedlnost Válkovou.
Libor Krajíček
11. března 2024 • 22:18
@Tomáš Kostelecký Myslíte Lipánka, předpokládám...
Miroslav Sivon
12. března 2024 • 21:06
@Libor Krajíček Takhke ty říkáš teď Burešovi nebo jsi tak hloupý, že nevíš o kom píše?
Avatar - Novák Vladislav}
Novák Vladislav
11. března 2024 • 19:56
Stačí si přečíst výlevy Babišových voličů, aby mně bylo špatně. Bohužel máte tu moc, abyste mě na stará kolena v dalších volbách otrávili stébáckým jedem...
Papanikula
11. března 2024 • 19:32
Tak Lipavsky je blb, není diplomat a jediné co umí je antirusky narativ a někteří IQ 107 na to slyší
Miroslav Sivon
11. března 2024 • 19:35
@Papanikula Diplomati to vidí jinak. Haha, ale kdo jsou světový diplomati, aby hodnotili své kolegy. Jsi tu ty a ty dokážete hodnotit všechno... 😂

Blbě
Miroslav Hraběta
11. března 2024 • 19:40
@Papanikula Ty neumíš napsat ani větu bez chyby, tak tady nevytahuj žádné IQ. Stejně nevíš, co to je. Má to sedm tříd a nejvíc tady řve 😃😃
Papanikula
11. března 2024 • 19:29
A co Pavkovi vojenské STBacke metody ?
Miroslav Sivon
11. března 2024 • 19:33
@Papanikula Které, jaké ? Ty před víc jak 30 lety, když byl komunismus? A víte, že on stbak nebyl?

Hlavně braňte stbáka Bureše. To vám jde.
Papanikula
11. března 2024 • 19:34
@Miroslav Sivon stačí otevřít archivy z Olomouce , které osobně zakázal zveřejnit , vy jste na vojně nebyl
Miroslav Sivon
11. března 2024 • 19:38
@Papanikula Jestli měl právo je nezveřejňovat, tak neuvidím problém. Co je na tom, že někdo nechce zveřejnit své osobní údaje stbackeho?
Miroslav Hraběta
11. března 2024 • 19:43
@Papanikula Pávkovi fakt nebude měkké i. Další íkváč ze zvláštní školy. Dotáhls to aspoň na roznášení letáků?? 😃😃
Avatar - našinec}
našinec
11. března 2024 • 19:29
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Papanikula
11. března 2024 • 19:29
Všimněme si, že Joe Biden i Petr Fiala třeba, ale také například kancléř Scholz jsou zoufale neúspěšnými politiky na domácím poli. Z obrany Ukrajiny čerpají jedinou a poslední legitimitu svého vládnutí tváří v tvář svým voličům. Je v tom hodně morální exhibice, protože v podstatě za plentou číhá lidskoprávní imperialismus – doktrína, která opravňuje zasahovat kdekoli ve jménu dobra, ovšem zpravidla pouze tam, kde to „dobru“ vyhovuje, ačkoli jinde k zásahu nedojde a doma se často lidská práva směle potlačují. Ostatně od Majdanu vede přímá cesta na Krym a k současné válce. Opakování toho, že ruská invaze před dvěma lety byla nevyprovokovaná, je naprostá dezinformace šířená nicméně v našich médiích dnes a denně. Neudržitelnou se tato obhajoba stala definitivně poté, co jsme se z The New York Times dozvěděli, že Spojené státy od roku 2014 financovaly 12 základen určených pro protiruskou špionáž na ukrajinských hranicích a že CIA školí a částečně řídí ukrajinské tajné služby. Ani to není provokace? Na druhé straně: Ozvat se, když je někdo stíhán pro své politické přesvědčení, to považuji za správné. Takový tlak by dostal úplně jinou prestiž, kdyby nebyli lidé jako Julian Assange nebo Edward Snowden naopak pronásledováni na Západě. Když se ale prestiže nedostává a ze všeho západního moralizování čpí pokrytectví, nastupuje k prosazování lidských práv jinde vojenská síla.

Prevzato M/S
Miroslav Sivon
11. března 2024 • 19:41
@Papanikula Bureš je blb, který ani není schopný použít mail. To hovoří za vše.
Richard Šebesta
11. března 2024 • 19:04
Lipavský je mi krajně nesympatický je to lhář a dezinformátor. Dejte mladým moc a oni udělají REVOLUCI ! On mladý a nezkušený ministr zahraničí malé země uprostřed Evropy chce dělat velkou politiku a angažuje se v tribunálu ohledně Putinových
údajných válečných zločinů. Ministrem měl být být vyzrály diplomat a ne takový nevyzrály pirát který chce bourat svět. Na druhé straně kdyby toto co Bureš udělal zlomilo mu jeho politický vaz ( o čemž ale pochybuji) byl bych rád.
Miroslav Sivon
11. března 2024 • 19:31
@Richard Šebesta To, že je vám nesympacky chápu, ale pokud má jiný názor než vy, tak není lhář. To by jste opravdu mohl pochopit.
Papanikula
11. března 2024 • 19:36
@Miroslav Sivon je lhář jako celá petikoalice
Jestli to nevidíte tak mate hlavu jen na čepici
Miroslav Sivon
11. března 2024 • 19:39
@Papanikula Ty jsi taky lhář. Zkus se uklidnit nebo ti praskne zilka.

Kde na ty hlouposti chodíš?
Asatin
11. března 2024 • 18:56
Je jen otazka casu,ze dopadne jak Mrazek.Kdo jamu kopa....
Avatar - našinec}
našinec
11. března 2024 • 18:46
O co jde? Na Čt byl Lipavský kritizován za to, že schvaluje vraždění palestinských civilistů, ale brečí nad lidmi, které zabila protiletecká obrana UA.
Avatar - našinec}
našinec
11. března 2024 • 18:42
Všichni jsou auto, jenom Babiš je traktor. Ale všichni jsou vozidla.