Kultura

Zpět na článek

Vlk se nenažral a koza je na kousky. Nejpodivnější ročník Českého lva proběhl a dopadl rozpačitě

3 komentářů

jerryx
14. března 2024 • 11:06
To, že progresivní odpad Úsvit nezískal jedinou sošku, je naopak velký úspěch. Mizerný film, kde je absolutně nezvládnutá doba, hlavní hrdinka je asi ze současné politické neziskovky, v kostýmech je současná mikina , padají slova , která v roce 1937 neexistovala. Dvojice Chlupáček + Šifra ostatně potvrzuje své,kvality" v nevtipném a odbytém seriálu To se vysvětlí soudruzi. Takže děkuji porotě za odvahu.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
11. března 2024 • 06:56
Jsem rád že ředitel ČT využil tuto zbytečnou soutěž k přiznání, že žije již 15 let s přítelem. K jeho vtipné poznámce, že ať dělají co dělají, děti zatím nemají, lze snad stejně vtipně doplnit, "prostě není díra jako díra".
Pavel Maleček
11. března 2024 • 06:46
Inu ukázka toho, toho jak se kultura (ta svobodná nezideologizovaná), podobná přšlápnutému hadu, v předsmrtelné křeči svíjí pod tlakem neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima povinným sebemerskačstvím.
Na jednu stranu v tématech a zpracování snaživé podřízení se, na druhou zoufalý, (jak Západem opouštěná Ukrajina proti Rusku) poslední odpor. Ten reprezentován, přes nejspíš předem schválené rádoby nekorektní vtípky, odcházením Marka Ebena. Což i akademici předvedli (mimo odborných profesí) oním "nepochopitelným" rozčleněním cen na masu "řadových" pro neomarx-progres témata (tudíž tím ovlivnění celkového vyznění večera), to vyváženo jen pár hlavními cenami pro témata neomarx-progresu nepoklonkující.
Když své neomarx-progres ohnutí hrbu česká "kinematografie" stvrdila poklonou Agnežce Holland a její tvrdě ideologické masírce Hranice. V které evropské křesťansko-demokratické civilizaci v podstatě nařizuje, aby se před bruselem vnucovaným, afro-asijským islám-socialismem sklonila.

Toto neomarx-progresu podřízení se, oštemploval nový ředitel "naší" ČT, který vrcholné události české film-televizní "kultury", spíš ideologického masírování využil pro hrdé oznámení, že už 15. let má přítele. Ne na telefonu jako prezident, ale pro v posteli muchlování se ... pak se divte tomu, co z ČT a její neomarx-progresem podmíněně financované tvorby víc a víc leze. To z poplatků řadové masy neomarx-progres odmítající ... zatím