Online přenos

Zpět na článek

Nejlepším filmem jsou Bratři, překvapila minisérie Volha. Předávání Českých lvů jsme glosovali online

10 komentářů

Martin Tichý
11. března 2024 • 06:05
Díky za příjemné zprostředkování večera. Kombinace různých postřehů různých osob bylo zajímavé zpestření formátu. Těším se na další událostní glosy.
PEtr Tobes
10. března 2024 • 22:13
Volha bylo v pohode, Bratri mirne zklamani, nebylo to uplne spatne ale cekal jsem prece jen o neco vic ale nevadi, je to narocne tema a asi by to muselo byt "prilis dlou­he".­..kaz­dopad­ne je stejne neuveritelne, co Masinove a Milan Paumer takydokazali, to jim taky komousi nikdy nemohli odpustit a nalezite je pospinili,viz stupidni serial Major Zeman apodobne, neni nahoda, ze tento narod stale poznamenany bolsevikem je vetsinove neuznava nebo na ne plive a nadava jim,no jen to svedci o tom, ze dotycny je bud byvaly sluha tohoto hnusneho rezimu, at uz aktivni nebo pasivni, nebo s nim sympatizuje, ale pravda je ta, ze cela skupina je uznana jako legitimni ucastnici tretiho odboje a to plnym pravem, o tom nemuze byt sporu ..a fakt je taky ten, ze meli na ozbrojeny odpor proti bolsevickym vrahounum plne pravo, bylo to bud my, nebo oni, a 3 z nich to nakonec dokazali, byt sance meli velmi male..50 leta byl cisty rudy teror a kdyby bylo vic masinu treba bychom se dockali svobody o dost driv...
giorgio287
10. března 2024 • 18:23
Nejlepším filmem jsou Vrazi.

Úžasné...
willi48
10. března 2024 • 09:41
No tak konečně jsme se dočkali. Konečně se vrahům dostalo náležitého ocenění.
Bohuslav Duba
10. března 2024 • 11:11
@willi48 souhlasím s tebou. Kam to svět spěje, ještě měli pozvat Kájínka. To jim neodpustím. 😱
Jindřich Žižka
10. března 2024 • 09:00
To nebyl Český lev? To leda tak V4 guláš. Proslovy zamindrákovanych Slováků, bezpohlavních žen či afektovaných trilobitů z Brna na slavnost, která si říká kulturní, nepatří. Zdravím, kukurukukú.
Jiří Kokaisl
9. března 2024 • 23:10
Hoši, když se vám tak líbilo to vystoupení Kascheevy, vysvětlete jí, proč má dělohu, když to sama neví, ať se na to příště nemusí, hlupačka, ptát v přímém přenosu. Už nám ty kačeny, co na nás hází odpovědnost za to, že ony se nemohou rozhodnout, jestli mají být matkami nebo dělat kariéru, lezou krkem. Ať si dělají, co chtějí, nám je to fuk, nevím, proč si myslí, že nás to zajímá.
Jindřich Žižka
10. března 2024 • 09:02
@Jiří Kokaisl , souhlas, to se nedalo poslouchat. A navíc, časová pravidla byla nastavena jasně
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
9. března 2024 • 21:10
To by nebyl hovado Bartkovský aby do této komedie nezamíchal politiku.
Ty blbe, jdi se léčit nebo se z toho lez*rdelení do pětidemolice zblázníš.
Jindřich Žižka
10. března 2024 • 09:05
@Lior Chaos , jděte si pane nejdříve vykloktat ústa, než něco napíšete.