Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Poslanecký soubor písní a kanců? Tradice je základ státu!

1 komentářů

Avatar - Pavel Mikel}
Pavel Mikel
11. března 2024 • 20:11
Nic na světě se nemění...jen...,
Jo, /ANO!/...lidé jsou strašný Sv*ně, Velký Sv*ně.!!, zejména Ti neschopní, alias všeho schopní, tedy naši bližní s mravní poruchou, narcisové, sociopaté, psychopati, despotové, cynici, tedy ideální adepti na politiky a zejména i v našem očividně nefungujícím režimu, tedy zřízení tzv. demokracie, správný název: Kleptokracie, kdy se naši zVOLEní politici řídí heslem: kdo? (může konečně /beztrestně/ krást), když né my?, kdy?, když né teď? (když jsme konečně "u koryt")....
Jsou to Zrcátkem trefně popsané parlamentní "svinské" reje. Tedy hejno těch největších lidských Sviní /(vrcholných, "demokratických" politiků), tlačících se o co nejlepší sousta u koryt, vypadají u toho odporně, obludně, ale jim to vůbec nevadí, oni jsou na to, že jsou lidské obludy, naopak hrdi!!
Hlavně zapomeňte na prosazení se do téhle naší společnosti, když ctíte slušnost, spravedlnost, pokoru, odpovědnost, mravní úroveň. To prohráváte! S takovými lidskými vlastnostmi zde budete ti, kteří se krčí nuzně v koutech, zhnuseni, či jen rezignovaně. Protože Jo! /ANO!/ Zlo mělo, má a bude mít navrch.
A tak to bylo, je a bude! Co lidstvo lidstvem jest. Amen