Komentáře

Zpět na článek

Superúterý se supervýsledky pro Trumpa a Bidena. Prezidentské superodvetě již nestojí nic v cestě

7 komentářů

Pavel Maleček
8. března 2024 • 07:50
Ve starých říších musel panovník svou kondici každoročně potvrzovat před komisí kněží dokonaným pohlavním stykem. Myslím, že dnešní "demokracii" by hodně pomohlo tohle obnovit.
Zvlášť bybo-li by to předvedeno v přímém přenosu ... samozřejmě přes sociální sítě. To by byla sledovanost, kam by se super bowl hrabal. Ani by jim u toho Taylor Swift zpívat nemusela.
Richard Šebesta
6. března 2024 • 17:44
Divím se že Amíci neumí vygenerovat místo Bidena který má 82 a je už dost senilní a plete si pojmy z dojmy nikoho lepšího z jejich strany. Onehdy měl mluvit o Ukrajině a plácal o hamasu a není to jeho jediný přehmat.
Avatar - našinec}
našinec
6. března 2024 • 19:24
@Richard Šebesta Biden je jako Pávek - pouze tvářička pro loutkoherce.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
6. března 2024 • 16:06
Protiruským a proukrajinským dezolátům z toho musí praskat žilky a nepochybně zvracejí na každém kroku.
Avatar - našinec}
našinec
6. března 2024 • 15:53
Pokud zvítězí Biden, tak válka na UA bude zdárně pokračovat, na Blízkém dojde možná k nějakému řešení ve prospěch palestinských civilistů.
Pokud zvítězí Trump, tak pravděpodobně dojde k míru na UA, stejně tak i na Blízkém Východu, ale s tím, že vítěz bude jasný - Izrael.
Peter Hosek
7. března 2024 • 00:01
@našinec a proto Trump dostane v Listopadu opet nas hlas.
PEtr Tobes
9. března 2024 • 11:15
@našinec ano, pokud bude trump, tak mozna bude tzv. rusky mir, tj rusky diktat...no a dusledky by to melo velke, to je jasne, a nic pozitivniho pro nas, pustit si nepritele bliz k hranicim prinese spoustu novych problemu a komplikaci, resp budou nasobne horsi nez ted...ale to si "Chcimiri" jaksi nepripousti, pritom je jasne, ze drzet si russaka na distanc se rozhodne vyplati a za to dekujme ukrajincum, kteri se agresorovi zatim brani...jak je nechame padnout, coz trump naznacuje, bude to mnohem horsi..to je jistota