Archív

Zpět na článek

Filmové partyzánství Cinema Royal: Bez popcornu, zato naživo a zostra

6 komentářů

placirkabodlo
25. srpna 2011 • 06:49
se teda nakonec ukazala. to by slo. pointa fakt dobra.
jen mi nejde do hlavy, ze je nekdo schopen hlasat, ze je z vesmiru, ve smyslu, ze pozemstane nejsou. vsichni jsme z vesmiru. krome hajka, vsichni.
perniczech
4. října 2011 • 10:40
Díky za názor, i když nevím, co myslíte tím vesmírem a hájkem. Jsem ráda, že se pointa nakonec ukázala
Anna Brzybohatá
molitoris
25. srpna 2011 • 00:12
článek naprosto o ničem...
perniczech
4. října 2011 • 10:37
Článek o ničem to není, ale bylo mým záměrem podat jen střípky informací. Kdybych v článku řekla všechno, Cinema Royal by tam ztratilo své kouzlo, kouzlo překvapení a mysterióznosti. Proto jsem ho psala tak, aby Vás navnadil a el jste si o "kině bez popcornu" hledat dál. A třeba šel na další projekci, je to určitě působivý zážitek.
Díky za názor, Anna Brzybohatá
pefu
24. srpna 2011 • 17:08
http­://www­.kul­turni­pecka­.cz/film-kino/prozit-film-na-vlastni-kuzi
perniczech
4. října 2011 • 10:32
Omlouvám se, jestli to vypadá, že jsem "okopírovala" něcí práci (nevím, jestli je Váš), ale tento článek ležel v redakci něco přes měsíc, konkrétně od 3.7. a "v šuplíku" mi ležel ještě déle. Na webu Reflexu prostě dříve nebylo místo.
Není to tedy tak, že bych ho vykradla a ani naopak (autorka neměla šanci se o tom nijak dozvědět). Je to pouze shoda okolností, že se o tak specifickém projektu napsaly dva články.
A článek slečny Fuksové se mi velmi líbil, díky za odkaz. Naprosto souhlasím s posedlostí 3D, nepovažuji to ve filmovém světě za cestu kupředu.
Anna Brzybohatá