Komentáře

Zpět na článek

Pavel Páral: Tykač střílí zbytečně velkým kanónem, ale správným směrem

6 komentářů

Milos_Sivak
4. března 2024 • 22:21
Neschopnost posledních tří vlád je téměř neuvěřitelná. Ale energetický hazard té současné je už snad trestný.
giorgio287
8. března 2024 • 10:32
@Milos_Sivak
Za vlastizradu je jediný trest. Doporučuji exekuci fialových zločinců provést opět na Staroměstském náměstí a setnuté hlavy vystavit na 10 let na Mostecké věži.
Pavel Maleček
4. března 2024 • 06:42
Tykač a spol. dělá jen to, co mu dovolí vládnoucí politici. Uhlobaroni doly a elektrárny v hodnotě stamiliard od státu - politiků získali za pár šupů, ti jim pak dovolili na těžbě uhlí a výrobě elektřiny mnohamiliardy, i v době krize vydělat. Takže na uhlobarony nadávat může jen naprostý troubelín, co to polikům žere. A to všem, od Klause, Zemana, přes Babiše a dnes Fialu.
A zbytečné je ptát se proč to dělají. Proč jim to trpí řadový volič, který je trvale duem byznys-politika v megačástkách okrádán je však záhadou.
Petr Dvořák
4. března 2024 • 02:34
Nemá náhodou stát podstupovat s péčí řádného hospodáře..?
A je mi jedno jestli mezičlánek je Tykač, ČEZ nebo marťani, na konci tohoto řetězce je občan drásaný daněmi, nesnyslnými euronormami, z nich plynoucími poplatky a nehoráznými cenami všeho...

Tak že by bylo fajn, kdyby se státní úředníci starali víc o občana, než o své kapsy...
Martin Tuhý
4. března 2024 • 00:43
Zbožňuji tyto české miliardáře a super podnikatele, sami nepostavili ani altánek, od státu dlouhodobě za hubičku získávají majetek postavený ještě za komoušů, následně na něm vydělávají miliardy a následně ho hodí zpátky na stát aby zatáhl škody, případně si vylobují miliardy na dotacích. Znárodnit hned, jde o energetickou bezpečnost ČR, tak snad se nenecháme vydírat Tykačem, nemluvě o tom, že Počerady koupil před třemi lety, vydělal na tom miliardy a teď chce další miliardy z rozpočtu...komedie, tak hlavně, že jsme ušetřili na rodičáku nebo na jízdném.
Jozef Kolek
3. března 2024 • 19:24
nevadí , zaplatia to Tykacovi ľudia z dani namiesto napr do zdravotníctva