Téma

Zpět na článek

Vysvědčení pro pražské politiky: Svoboda tři mínus, jak dopadl Hřib a kdo Prahu posouvá dopředu?

2 komentářů

Ferdi Nand
3. března 2024 • 15:15
Gangsteři, ze všech koutů republiky, především však z Moravy, rabují hlavní město, respektive jeho občany. Neexistuje v ČR jiná obec, která by ve svém vedeni měla tolik vandráků ze všechmožných děr republiky, dokonce i z Felvidéku. Od občanů hlavního města je selektivně vybíráno výpalné za parkování vozidla v místě bydliště, ovšem toto parkování občanu nikdo negarantuje. Parkovací místa v modrých zonách jsou navíc neustále omezována a parkování je, i v této oblasti, umožněno, za poplatek, komukoli.
Městská policie neslouží ničemu jinému než udělování a vybírání pokut za špatné parkování. Naproti tomu, městská část Praha 8, vyhodila, možná miliardu, za stavbu nového administrativního centra, na Palmovce, kde tento rozestavěný moloch chátrá už hodných pár let a stává se obětí bezdomovců a sprejerů. Ani to není Městská policie schopna uhlídat. Jsem v důchodovém věku a na Praze 8 žiju od narození, ale mohu konstatovat, že větší dobytek tu nevládl ani za komoušů. Táhněte do pudele debilo vé.
Not like Somebody
2. března 2024 • 13:56
Známkování pražských politiků podle vidění světa pana Adámka 🫣 co přesně má být tohle zase za článek 🤷‍♂️ vyřizování si účtů s neoblíbenými politiky nebo snaha o provozování zákulisní politiky 😵‍💫 jestli něco typické pro dnešní Reflex, tak je to fakt, že každý redaktor si tu vesele proklamuje nějaký ten svůj osobní pohled na svět 🤪 a snaha o společenský nadhled a žurnalistickou objektivitu se rovna nule 👎