Divoký kačer
Pro zraněnou přiletěl modro-žlutý záchranářský vrtulník. Zase mi cpete Ukrajinu, odmítla žena převoz a zemřela
26 komentářů
co na to bella?
))
))
Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.... všichni diskutující to vědí, ale přesto plácají a plají. Tolik hlouposti a nenávisti
@Pan0 Myslím, že dost diskutujících nechápe, že je to Divoký kačer. Stačí titulek a pevný názor 

Její vlastní blbost jí úplně zbytečně stála život.
Hulin No More
tak hlavně že neválčila s ruskem. to je kráva...
Pobavilo mě to, ale nepřekvapilo. Já si poslední dobou říkám, když vidím některé články na "Novinkách" a pod.... Je to opravdu pravda? Není tohle Divoký kačer???
Inu, nezbývá, než pochválit její neochvějný postoj. To, že se s ním není možné ztotožnit, je druhá věc, ale v dobách všeobecného prospěchářství je to příkladné gesto 

lennon
To sedí 😆
Paní se jmenovala Chcimíra Dezolátová a ví svý. Nikdo ji nepřesvědčí. Všichni lžou, práškujou nás z letadel a Země je placatá. Fyjalo octup, lyt ti ukáže.😝
Paní se jmenovala Chcimíra Dezolátová a ví svý. Nikdo ji nepřesvědčí. Všichni lžou, práškujou nás z letadel a Země je placatá. Fyjalo octup, lyt ti ukáže.😝
vždycky se dobře pobavím, všimnu si toho, že je to kačer až snad po minutě čtení
))
))
Pane Landsmane, jste stále lepší. Smutné je, že realita už skoro dostihuje Váš skvělý černý humor.
Landsman je opravdu takový idiot nebo to hraje ?
Divoký kačer si plaval po klidném rybníčku. Náhle zaslechl ruštinu a tak polekaně vzlétl, když ho rozmetaly po rybníku vrtule náhle přiletivšiho modrožlutého vrtulníku. Aspoň má ty správné barvy, pomyslel si v poslední chvilce svého bytí.
Hledejme Bellu !
Bella už přece vypustila to oné, duši.