Komentáře

Zpět na článek

Karel Steigerwald: Ukrajinské zrní na koleje, Rusové do Evropy. Měli bychom to už konečně chápat!

12 komentářů

bella.
23. února 2024 • 23:09
Karle Steigerwalde, co blbnete ?!

Boj hnutí Evropy proti americkým raketám a jaderným zbraním v Západní Evropě vyprovokovali Rusové ?
Datujte to!
Nespletl jste si hnutí proti zbraním s hnutím Hippies?

Anebo máte na mysli např. radar v Brdech , který byl namířen na Ural, nikoli na Blízký východ proti raketám , kdy asi nevíte, že i sám Arnold Schwazeneger politik a guvernér za Kalifornii poslal s radarem Federální vládu do háje ?

A co sem melete, že nikdo necekl proti ruským raketám na našem úzení za doby ČSSR ? Minimálně je vyprovodil aspoň z Pražského výběru Michal Kocáb.
TEN Michal Kocáb, který okomnetoval hrůzu minulost i oana hradního Pavla a myslím i trapnost Kubišové, která fňuká celý život , jak jí zničili coby disidentku aq pak si od toho, co tomu polácal na cvičáku vezme metál.Panebože !

Tečka!
Vy jste sem naplácal fragmenty Vašich nesourodých úvah.
Jo a aby nebylo mýlky, Vy chytrej! Mírumilovné bomby a rakety tady v první řadě razil Havel a ta šílená Albrightová v Jugoslávii.Tak si opravte dátum!!!
Ježíšikriste, kam to tady dospělo, takový blábol sem jako novinář? !!!!!!!!!!!!!!!!.
---------------------------------------------------------------------------------- --------
Steigerwald citace:
Celé to zemědělské hnutí připomíná boj pokrokové evropské veřejnosti proti americkým raketám a jaderným bombám v západní Evropě, což bylo též přáním Rusů, tehdy SSSR. Proti raketám a jadernám bombám, které měl Sovětský Svaz u nás, míroví demonstranti ani necekli, protože to byly mírumilovné bomby a rakety.
Avatar - našinec}
našinec
22. února 2024 • 09:48
Jen takový postřeh - 90% UA půdy vlastní ukrajinští "superBabišové" a díky Kyjevskému puči 5 - 6% půdy vlastní USA. V EU se UA pšenice podílí dle vlády ČR 5ti %.
Saša Krach
21. února 2024 • 17:50
A není to náhodou jinak.... EU povolí vývoz obilí z Ukrajiny a to je v pořádku...A vlády nezajistí kontrolu tranzitu tohoto obilí...Tímto krokem rozlití své zemědělce protože trh je přesycen obilím z Ukrajiny..
Které tam nemá být...
Pan novinář kárá....a pláče na špatném hrobě....Zkuste to znova.
A zkuste napsat kdo si tímto krokem mastí kapsu...a popuzuje lidi proti Ukrajině.Ahoj
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
21. února 2024 • 17:19
A co na to říká kolektiv pražských ČKD ?
Staňa Z hor
21. února 2024 • 17:15
Karle, Karle ...
„My, tvůrčí pracovníci, máme jiné starosti, než jsou kampaně, nikoliv první a nikoliv poslední, antikomunistických centrál. Nemyslíme na destrukci, ale na tvorbu. Nemůžeme však mlčet k útokům, které jsou vedeny proti našemu socialistickému zřízení a mírové politice SSSR, které se v současné době projevily tzv. „chartou 77“ ...

Vzpomínáte ? Kdopak podepsal ?

A jak tak koukám, zůstal jste věrný ...

Gratuluji
Avatar - našinec}
našinec
21. února 2024 • 17:11
Ta naše vláda a její propagandisté opravdu ty UA oligarchy milují.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
21. února 2024 • 16:55
Snad jenom připomenout pisálkovi, že ten jím vzpomínaný Brežněv byl Ukrajinec.
Papanikula
21. února 2024 • 16:53
Ukrajinské zrní ma skončit v Africe, kam bylo původně určené a EU byla určena jen jako tranzit , ti co ho vyložili v Polsku nebo Česku mají dostat exemplární pokuty a prodejci z Ukrajiny doživotní obchodní zákaz prodeje , co to je za bordel ?
Richard Šebesta
21. února 2024 • 22:36
@Papanikula Český s fialovou barvou !
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
21. února 2024 • 16:23
Jestli něco rusáci umí skvěle, tak je to hybridní válka. A oni vůbec nemusí nikoho platit, stačí jen tu postrčit, tady popíchnout, tady využít tu či onu osobu. Pitomce jako je Paroubek platit nemusí, ti jedou na setrvačník, Zemanovi a Klausovi zaplatili dávno a předem. Pitomio je komerční naionalista, ten říká to, co mu přinese jeho deset procent a protože dezolát chce slyšet, že putin je super, tak to Pitomio mezi řádky říká. Stejně jako Rajchl, stejně jako další proruské trosky. Zemědělci en bloc kremelské hnidy nejsou, ale vadí jim JAKÁKOLIV zahraniční konkurence, která jim snižuje ceny. Argentinská stejně jako ukrajinská. Tady stačí rusákům jen správně popíchnout, stačí jen vypustit správné dezinfo. Atd. Za každou takovou akcí jsou nakonec vidět ty kontury Kremlu a mě je jedno, jak moc se tomuto názoru kdo vysmívá. Petr Cibulka má pravdu, že je to tu samej ruskej fízl, kdyby zahodil to ,svoje siderické kyvadélko, budu ho snad volit...)))
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
21. února 2024 • 16:56
@Uživatel_5734171 ...a nakonec zůstaneš sám.
bella.
23. února 2024 • 22:50
@Uživatel_5734171
Takže jsi popíchnul i mě a opakovaně se tě ptám, dej sem termín, co je hybridní válka .Ty ses do toho pojmu zamiloval a prskneš ho do každého tématu .