Komentáře

Zpět na článek

Pittsburgh velkolepě vyvěsil Jágrův dres. Takového sportovce už možná mít nebudeme, lze legendu kritizovat?

5 komentářů

Holeček
25. února 2024 • 09:12
Existuje starý socialistický vtip: Baví se dirigent moskevského a newyorského orchestru a ten moskevský říká já mám v orchestru 55 procent mužů, 45 procent žen, 27 procent katolíků, 6 procent židů, 23 procent jsou bezpartijní a 73 procent jsou odborech. A jak jste na tom Vy? A ten newyorský mu odpoví: Já vůbec nemám tušení.
Lubos Ciernik
22. února 2024 • 10:11
Co dela mimo led je mi jedno, kazdy ma svy mouchy a nejvetsi masarky obycejne ti nejvetsi kritici. A pro CR udelal hokejem vic pozitivniho nez kdejaky politik, ktery je za to placeny. A nikdy mu nezapomenu, jak se postavil na stranu narodniho tymu a vycinil nekterym primadonam, ze zapomneli kdo je do NHL dostal, kdyz si par z nich v NHL vymyslelo, ze nebudou reprezentovat. Ma moji uctu.
Vera Diblikova
21. února 2024 • 17:53
Jistěže lze, ale proč? Hokej hrál skvěle a hraje dodnes a v tom je perfektní. Můžou ho kritizovat nejvýš spoluhráči. Kvůli politice? Kvůli zacházení s penězi? Kdyby byli kritici aspoň v jedné jediné věci tak dobří jako on, pak by měli na kritiku nárok. Je dost lidí, kteří SVOJI práci dělají prachmizerně a kritizovat je se nemá, tak nechte Jardu na pokoji, udělal pro Česko víc než kdo jiný.
Petr Pidrmann
21. února 2024 • 17:42
Vzhledem k tomu, že jediný úspěch, terého tato země za posledních 75 let dosahla je vítězství v Naganu, tak bych kritikou šetřil. TGM se taky nekritizuje.🙂
jerryx
21. února 2024 • 13:31
Určitě ano, co to je nějaký hokejista, co se honí za pukem? To nestačí. Kde je nějaká jeho angažovanost? A navíc do HC Kladno klidně lanaří kdejaké ideologicky neprověřené osoby jen proto, že někde dobře hráli. Ale hráli ten hokej na správné straně? To pana Jágra nikdy nezajímalo , ani to jak to hráčům myslí politicky. A takové zásadní věci , jako zastoupení menšin v jeho klubu, to už je vůbec pod jeho úroveň. Ano, Pittsburgh měl vyvěsit plakát s panem Švejkovským, ten sice za ně nikdy nehrál, ale myslí mu to správně politicky.