Komentáře

Zpět na článek

Vlekařské Waterloo: Až sníh nebude a příliv návštěvníků hor ustane, budou mít v mnoha regionech problém

6 komentářů

Avatar - epr3}
epr3
29. února 2024 • 07:29
Až sníh nebude, budou po horách ti, co je mají rádi, chodit pěšky nebo jezdit na kole, a provozovatelé zimních areálů se tomu přizpůsobí. A mastňáci, co do hor jezdili jenom machrovat s drahou výbavou, mohou klidně vysírat jinde, nebude jich žádná škoda.
Uživatel_5236112
24. února 2024 • 02:17
Hory si oddechnou. Horám a lesům musí být dán čas na renesanci a klid a pokoj od šílených počtů rekreantů a turistů. Umělý sníh by měl být zakázán, určitě i toto masivní užívání zasněžování ovlivňuje neblaze vodní systém a z toho pocházející sucho. Jaký požitek mohou mít lidé ve skafandrech a předepsanou výstrojí k lyžím? Ostatně sama příroda, která je mocnější než my, naznačuje, že takto to dál nepůjde. Žádné další Jizerské padesátky. Masový sport do přírody nepatří.
Petr Mar
22. února 2024 • 17:40
Riziko podnikání, schopní se uživí jinak a neschopní ať nebrečej že chtějí dotace
Jan Bejšovec
22. února 2024 • 08:45
Holt se budou muset přeorientovat. Hory nejsou jen lyže. Ale vzhledem k tomu, jak tragická je česká nabídka kvalitního zázemí pro lyžování, tak si nedělám iluze..
PEtr Tobes
21. února 2024 • 20:57
nj neda se svitit, klima se meni a tento business uz nekde proste nebude mit perspektivu a nema cenu to lamat pres koleno...me osobne technicky snih nemuze plne uspokojit a za techto podminek na hory nepojedu, nebo maximalne na jeden vikend zha zimu a to staci..na blato a dest neni nikdo rozumny zvedavy neni, to si proste nelze uzit...tak treba zas nekdy az napadne, ale kdy to bude, vi buh
Avatar - našinec}
našinec
21. února 2024 • 18:31
Jednoduché řešení - natřete trávu sjezdovek na bílo a jezděte na travních lyžích a horských kolech.