Komentáře

Zpět na článek

Vlekařské Waterloo: Až sníh nebude a příliv návštěvníků hor ustane, budou mít v mnoha regionech problém

6 komentářů

Avatar - epr3
epr3
Až sníh nebude, budou po horách ti, co je mají rádi, chodit pěšky nebo jezdit na kole, a provozovatelé zimních areálů se tomu přizpůsobí. A mastňáci, co do hor jezdili jenom machrovat s drahou výbavou, mohou klidně vysírat jinde, nebude jich žádná škoda.
Uživatel_5236112
Hory si oddechnou. Horám a lesům musí být dán čas na renesanci a klid a pokoj od šílených počtů rekreantů a turistů. Umělý sníh by měl být zakázán, určitě i toto masivní užívání zasněžování ovlivňuje neblaze vodní systém a z toho pocházející sucho. Jaký požitek mohou mít lidé ve skafandrech a předepsanou výstrojí k lyžím? Ostatně sama příroda, která je mocnější než my, naznačuje, že takto to dál nepůjde. Žádné další Jizerské padesátky. Masový sport do přírody nepatří.
Petr Mar
Riziko podnikání, schopní se uživí jinak a neschopní ať nebrečej že chtějí dotace
Jan Bejšovec
Holt se budou muset přeorientovat. Hory nejsou jen lyže. Ale vzhledem k tomu, jak tragická je česká nabídka kvalitního zázemí pro lyžování, tak si nedělám iluze..
PEtr Tobes
nj neda se svitit, klima se meni a tento business uz nekde proste nebude mit perspektivu a nema cenu to lamat pres koleno...me osobne technicky snih nemuze plne uspokojit a za techto podminek na hory nepojedu, nebo maximalne na jeden vikend zha zimu a to staci..na blato a dest neni nikdo rozumny zvedavy neni, to si proste nelze uzit...tak treba zas nekdy az napadne, ale kdy to bude, vi buh
Avatar - našinec
našinec
Jednoduché řešení - natřete trávu sjezdovek na bílo a jezděte na travních lyžích a horských kolech.