Komentáře

Zpět na článek

Lenka Zlámalová: Z Německa utíkají peníze do zahraničí. Bude ho Česko následovat?

6 komentářů

Jan Kalisek
19. února 2024 • 15:40
Zrušit EU. Spolupráci evropských zemí rozvíjet v rámci Evropského hospodářského prostoru (EEA, European Economic Area), jehož jsme všichni členy a který zakládá svobodu pohybu zboží, peněz, práce a služeb).

Zbrojit na válku. Už v ní jsme. Všechny progresivismy (zelený, genderový, migrační) nás oslabují a nahrávají Putinovi a Pekingu.

Včera bylo pozdě.
Martin Tuhý
19. února 2024 • 20:57
@Jan Kalisek Jasný, protože Putinovi a Číně nejvíc uškodí, když se EU rozpadne na desítky malých a naprosto bezvýznamných státečků... Dozajista nás pak začnou respektovat a poslouchat nás )
Jan Kalisek
19. února 2024 • 21:05
@Martin Tuhý Ne, státy se zase vzpamatují. A nenastane situace rozhádané, oslabené, rozvrácené Evropy, ke které v EU teď už velmi rychle směřujeme..
Martin Tuhý
19. února 2024 • 23:59
@Jan Kalisek Evropa má dvě možnosti, buď EU a celosvětový vliv, nebo desítky zcela bezvýznamných, rozhádaných a často i válčících státečků...
Jan Kalisek
20. února 2024 • 00:04
@Martin Tuhý A že k tomu celosvětovému vlivu ale EU směřuje. Putin a Si se smějí, až se za břicho popadají.
Avatar - našinec}
našinec
19. února 2024 • 15:33
S vládami, které nebudou chránit domácí zájmy, prosperity nedosáhneme. Navíc, když se ekonomika řídí politicky a nedívá se při tom nalevo či napravo. Fiala by určitě paní Zlámalovou s jejím varovným článkem určitě zařadil do kolonky proruských dezolátů.