Rozhovory

Zpět na článek

Exministryně Parkanová: Byla jsem zhanobena, zničili mi zdraví. Nikdo za to není hnán k odpovědnosti

15 komentářů

Zdenek1313
18. února 2024 • 10:24
Tvar politiky. Hon na Babiše je ovšem povinnosti demokracie aneb podoba čisté náhodná.
willi48
14. února 2024 • 16:08
..."Byla jsem zhanobena ...." ? Ty ses, Vlastičko, zhanobila především sama. Doporučuji každé ráno si zazpívej "Dobrý den radare" a hned ti bude lépe.
bella.
11. února 2024 • 22:13
Vážený pane Bucherte,
snad budete souhlasit, neb nejste blb, že když tohle nazpívá ministryně a kdyby blbost nadnášela lítá Parkanová jak grippen.

A abyste to pochopili v celé hrůze, tedy si celá REDAKCE TEĎ S VÁMI POVINNĚ STŘIHNE ( na noty :Majore Gagarine ) tohle :
--------------------------------------------------
( text: Vyčítal, zpěv :Parkanová , osoba písní obdarovaná : US prezident Bush ml., - píseň v češtině a je to fakt pecka !


Celý svět listoval denním tiskem,
celý svět zanechal hovorů,
já jsem Vás uvítal ruky stiskem
a zvedl pohled svůj nahoru.
Dobrý den, prapore hvězd a pruhů,
tak už ses rozvinul nad náma,
dobrý den, prapore našich druhů,
co jsme je vítali s džípama.
[: Dobrý den, radare, prostě welcome,
tak jsme se konečně dočkali,
dobrý den, radare, já ti tleskám,
kámoši usárnou mávali.:]
Vyřiď tam prosím do vesmíru,
vyřiď tam mezi hvězdama,
že chcem žít nadál s každým v míru,
radši však šijeme U Sama.
Vyřiď tam prosím, že my víme,
kdo nám kdy přines svobodu,
kde Masaryk s prezidentem Wilsonem
pomoh našemu národu.
------------------------------------------- -------------------------------------
mibar
10. února 2024 • 12:56
Paní Parkanová lituje, že se nemůže vrátit do nějakých funkcí ... typický příklad tzv. Peterova principu ... http­s://cs­.wiki­pedi­a.or­g/wi­ki/Pe­ter%C5­%AFv_p­rincip. Paní Parkanová se stále hrabala vzhůru, za svůj pád si z velké části může sama. Tuto paní já tudíž nelituji.
Vera Diblikova
9. února 2024 • 12:53
Takových, co nemají ahnung o tom, čemu ministrují, je dnes valná většina. Zářný příklad - Piráti. Kdo měl oblek, byl jmenován. A výsledek? Digitalizace a la Bartoš, i když ten je snad u lidovců(?) a jako Pirát jen vypadá a chová se (chodí jako kachna...). Antisemitské chování Lipavského? Darmo mluvit. 4 zvolení , 3 z nich ministři. Už to je důvod ke změně volebního zákona, aby tihle trpajzlící nemohli vládnout většině, která je nikdy nechtěla. Niedermeyeer v Evropském parlamentu škodí, kudy chodí, atd..
Avatar - epr3}
epr3
9. února 2024 • 06:49
Já nechci být škodolibý, ale Parkanová si momentálně užívá meducínku tohoto státu, kterou ordinuje v podstatě každému obyvateli, pokud má problém, který je třeba řešit úředně nebo soudně.
Částečně si to tak zařídila sama.
Pavel Maleček
9. února 2024 • 00:39
No jestli Parkanovou někdo zhanobil, zničil život a zdraví, tak to byla ona sama. Už tím, že v touze po funkci a moci vlezla do funkce o jejíž odborné náplni nic nevěděla a jen podepisovala papíry, které ji její podřízení nosili na stůl. Ke všemu v prostředí o jehož zkorumpovanosti si i oni povětsní vrabci na střeše štěbetali. Vč. toho kdo v čele toho korupčního systému trůní. A který ji ve Sněmovně tak zuřivě obhajoval, že svou úlohu "po frojdovsku" potvrdil.

To co Parkanová, žádný člověk, který nechce být i s rodinou zhanoben, který si nechce zničit život a zdraví, už jen při sepnutí selského rozumu nikdy neudělá. Zvláště když má právní vzdělání.

To co následovalo už bylo jen tohoto "zákonitým" důsledkem. Že ji ti nejlepší právníci z toho vysekali, nic neříká o tom, co se tam opravdu tenkrát dělo. Když její obhajoba byla postaveno na tom, že ona s tím neměla nic společného, "jen chudák" podepisovala papíry, které ji její podřízení nosili na stůl. O tom zda byla zakázka předražená či ne, u soudu nešlo. Když zbraňoví specialisté, kteří na předražení upozornili svá stanoviska nezměnili.

Jakpak by asi dopadl v soukromé firmě najatý ředitel, který by tohle majiteli udělal a o balík ho tím připravil ...
Richard Šebesta
9. února 2024 • 10:50
@Pavel Maleček Souhlas.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
8. února 2024 • 18:13
Jak byl ten její pěvecký hit který jako ministryně zpívala prezidentu USA ?
Už zase vlaje vlajka s hvězdami
už zase svítí slunce nad námi
už zase všichni sborem
jde za našim novým vzorem
bella.
11. února 2024 • 21:39
@RASPUTIN
.......
tak už ses rozvinul nad náma,
dobrý den, prapore našich druhů,
vyřiď tam mezi hvězdama,
že chcem žít nadále s každým v míru,
radši však šijeme U Sama.......

....... pro ZELENÉHO KOMIKA

-----------------------------------------------------------------------------------
Richard Šebesta
8. února 2024 • 16:36
Kauza exministryně Parkanové je známá byť je stará již 12 let. Utrpěla újmu to je fakt na druhou stranu bych napsal. Paní Parkanová byla jste ministryni ve vládě takže to jaký je stav práva je částečně i vaše vina nebo vaší strany TOP 09. Kdo dělá zákony ? Zákonodárci tedy poslanci. V naší republice jsou stovky lidí a možná i tisíce jež byli podobně jako vy a možná ještě hůře poškození a nemají a neměli vaše konexe a známosti a taky nemají možnost jako vy se vyplakávat v REFLEXU. Prostě stručně a jasně. Vojna není kojná a ani politika není peříčko. Mimochodem na to už dávno před vámi přece upozornili naší skvěli dva herci Daniela Kolářová a Rudolf Hrušinský nejstarší , kteří byli po převratu krátce v politice a pak znechuceně odešli.Navíc proč jste šla do resortu MO který není pro ženy typický a zejména tehdy nebyl vůbec. Ač nejsem Zemanův fanda pamatuji na jeho výrok na vaši adresu: jak může nějaká žena dělat ministryni obrany když nepozná ani tank ? Musela jste vědět že jdete do resortu kde to pro vás jako pro ženu nebude lehké ! Dnes je móda a byla už tehdy že ministr (stryně) nepotřebuje resortu rozumět tak zcela neb má plno náměstků. Pak ale jistě o nákupu letounů cassa jste nerozhodovala jen vy ale i nějaký váš podřízený. Vy ale nesete kůži na trh jako ministryně jste s tím musela počítat. Takže sorryjako život není peříčko a kdo se bojí ať nechodí do lesa. Pozdě býcha honit.
ivo.stika
8. února 2024 • 21:22
@Richard Šebesta Jako nedobrovolný aktér "jízdenkové kauzy" sdílím s paní P. podobný osud.
Neznám spis případu CASA, ale dovolím si poukázat na vybrané praktiky VSZ Praha.
Evidentně padělané důkazy (v sesterské kauze Oleo chemical).
Nátlak na právního zástupce DPP, který si dovolil zpochybnit oprávněnost škody vyčíslené policií (musel spolupráci s DPP ukončit).
Příprava svědka obžaloby, a to předáním otázek a odpovědí, které zopakoval druhý den do protokolu.
Vynětí klíčového důkazu ve prospěch obžalovaných ze spisu.
Křivé výpovědi dalších svědků obžaloby před soudem bez jakéhokoliv postihu.
Znalecký posudek zadaný obžalobou, který neprokázal škodu a u soudu neobstál. Jeho autor kromě početní chyby v řádu milionů považoval za ekvivalent jízdenky také toaletní papír.
Nemožnost klást "korunním svědkům" otázky v přípravném řízení (ukázalo se jako brilantní taktika žalobce, neboť díky tomu mohla kauza dojít k soudu. U něj však tito svědci totálně pohořeli, jejich výpovědi byly až tak zmatené, že soud se dotázal na požití léků).
Je také evidentní, že po druhém zprošťujícím rozsudku VSZ využilo "poškozený" DPP jako prostředek k podání žaloby k ÚS, kdy DPP poskytlo "návod".
Poté, co kauza pro VSZ neslavně skončila, Bradáčová opakovaně veřejně zpochybnila pravomocný rozsudek (mj. v OVM).
No a u soudu při projednávání "odškodnění"? Ten vidí (zatím) jako odpovídající hodnotu ztracených 10 let života v částce 78,- Kč za každý den nezákonného trestního stíhání.
Více na http­s://jiz­denky­.alter­vista­.org/
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
8. února 2024 • 16:11
Co má říkat bývalý ředitel ŘSD Hala, kterému tupí policajti podstrčili dětské porno NA DISKETĚ!!!!!, protože nebyli schopni mu to do toho počítače nahrát. To je o deset řádů horší a nedočkal se ani omluvy. Po mnoha letech vysoudil pár korun, ale život totálně zdevastovaný. Tenhle režim "příručí, co za nic neručí" je strašný... Totéž zaklekávání na firmy z dob Schillerové...
Richard Šebesta
8. února 2024 • 16:38
@Uživatel_5734171 100 % souhlas. Mimochodem 35 %- 40 % toho zaklekávání od burešovsko-schillerovské bandy bylo neoprávněných.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
8. února 2024 • 17:49
@Richard Šebesta
po zaklekávání zničené firmy, zničení lidé. Firma, které stát jednou obstaví účty je v podstatě mrtvá, takové firmě už nikdo nedá nic na fakturu, nikdo s ní nepodepíše smlouvu, nepošle zálohovou platbu atd. Být to v USA, vysoudí na státu stovky milionů dolarů, u nás jim po dvou letech maximálně tak řekne soud, že to byl omyl a že jim účet odblokuje... Znám jednu firmu, která měla 3 roky zablokované 3 miliony, protože jejich odběratel na Slovensku neodvedl DPH... ODBĚRATEL!!!!!