Komentáře

Zpět na článek

STAN je politický Drákula: Vysálo krev z TOP 09, pak z Pirátů a teď z Petra Fialy. Koho dalšího to čeká?

13 komentářů

giorgio287
8. února 2024 • 11:47
Neschopný eunuch Fiala vysílá signály, máchá ručičkama a gangster Kulivočko mu kálí na hlavu. Jen ať se ta *** pobijí navzájem. Čím dřív, tím lépe!
Saša Krach
7. února 2024 • 16:40
Hlad po úspěchu nakonec zapříčiní sebesežrání...
😛😂😂😂😂😂
Avatar - našinec}
našinec
7. února 2024 • 16:39
Za "Perestrojky" jezdili pohlaváři na diskuze do fabrik, nyní jezdí po hospodách.
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
7. února 2024 • 15:32
Mám pocit, že začínají mlít z posledního. Žádná škoda, už se koušou mezi sebou.
Avatar - epr3}
epr3
7. února 2024 • 14:37
Když si vysají krev navzájem a pochcípají, pro naši zemi jen dobře.
Miloslav Podhola
7. února 2024 • 14:27
Autor si nevzpomněl, že STAN vysává krev i z občanů, zvláště důchodců.
Richard Šebesta
7. února 2024 • 13:51
Čím hůře pro vládní strany tím lépe pro normální lidi .Doufám, že než přijdou volby tahle neschopná vládni grupa bude před rozpadem.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
7. února 2024 • 13:31
Nebudu dělat STAN advokáta, nikdy jsem je nevolil a nemám v úmyslu na tom nic měnit, ale nevidím na jejich chování nic divného. A už vůbec ne na kroužkování. To přeci dělali VOLIČI. Chyba byla na straně Pirátů, byla to jejich politická naivita, už se viděli v premiérském křesle, tak si vzali bohatou nevěstu a mysleli si, že znásobí svoje zisky. Problém je ROZTŘÍŠTĚNOST naší politické scény, potřebovala by zpřehlednit. Dopadneme jak na Slovensku, kdy byla jedna velká populistická strana (HZDS, pak SMER) s třiceti procenty a deset malých straniček kolem pěti procent. Přičemž odlišit ty straničky od sebe nedokázali často ani politologové, natož voliči. Je třeba, aby zde byla jedna silná strana napravo od středu (typu CDU), jedna silná strana nalevo od středu (typu SPD), liberálové (typu FDP) a pak ještě dvě tři malé strany. Ale základ je, aby měly všechny KOALIČNÍ POTENCIÁL. Pokud je tu ANO s 35 % a SPD s 10 %, které mají nulový nebo záporný koaliční potenciál, je všechno špatně...
Richard Šebesta
7. února 2024 • 17:39
@Uživatel_5734171 Souhlasím. Koaliční potenciál ANO půjde rychle dolů až agent Bureš-Bláboliš skončí v politice. A může to být dřív než bys řekl švec.Pokud bude odsouzen tak jede. Už aby to bylo.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
7. února 2024 • 19:46
@Richard Šebesta
voliče ANO spojuje jen nekonečná frustrace a víra ve Spasitele. Oni opravdu věří tomu nesmyslu, že Babiš je tak bohatý, že nepotřebuje krást. Navíc jim imponuje tím svým buranským chování. Zmizí babiš, v řádu měsíců se ta tlupa rozpadne... A Burešovi tikají politické hodiny, on tu opravdu nebude už nijak dlouho, bavíme se o nízkých jednotkách let... Pokud se nedostane k moci příští volby, tak se stáhne... A není to přání otcem myšlenky, to je střízlivý odhad, protože mu zmizí to hlavní a to je motivace. On nebude chtít být další 4 roky v opozici. Volby vyhraje, ale nebude schopen sestavit vládu. Pokusí se někoho zkorumpovat, v části ODS ho rozhodně vyslyší, je jen otázka, jakou sílu bude ta "pragmatická" část mít... Slyším trávu růst, už slyším ty kecy lidí jako je hejtman Kuba nebo Udženija, že máme odpovědnost k budoucím generacím, že nesmíme uvrhnout zemi do chaosu a podobné *** z dob opoziční smlouvy...
starypc
7. února 2024 • 20:21
@Uživatel_5734171
kroužkovali voliči, ale někdo jim to poradil, voliči Pirátů nekroužkovali, protože brali vážně dvoukoalici.
Omluva, špatně zařazeno.
Pavel Maleček
7. února 2024 • 13:04
No co čekat od politického subjektu, který svým názvem drze zneužije dobrého jména všech komunálních starostů, aby jejich práci voličstvu prodával jako svou. Když v spolku STAN, zkráceně Starostové působí jen několik stovek komunálních starostů, kterých je v Česku přes 6000.
No a když si někdo dá podvod a lež už do svého názvu, tak co od něj v reálné politice čekat. Dávat za tuto větu otazník je zbytečné. Podstatou této partaje jsou už z názvu lži, podrazy a zneužívání politické moci.
Což nelze vyčítat těm pár stovkám povětšinou vesnických starostů, kteří na špek projektu STAN skočili. Ale lze je označit za "užitečné dioty", kteří vůbec nepochopili čemu ke své škodě slouží. Nepochopili, že je skupina vykuků v jejich čele zneužívá k získání politické moci, průhledně zacílené na dojení veřejných financí - viz nejen Dozimetr.
Což, dokud to kryl vesnický "dobrák", spíš šelma sedlák strýc Gazdík tolik nebučelo. Ale když ho Dozimetr dostal, začalo to pod vedením Rakušana přímo dunět. Jak ostatně dokazuje i do hnízda STAN slet všemožných na veřejné finance přicuclých vykuků, v čele s brněnskou trhovou bábou Danuší, s VŠ diplomy kšeftující. Co místo aby studem pod zem zalezla, nejdřív na prezidenta teď na EU komisaře drze aspiruje.
A tak je její příběh až metodickým příkladem toho, co to STAN opravdu je - spolek s bezohlednými vykuky v čele, zneužívajícími dobré práce slušných lidí k získávání politické moci a veřejných financí dojení.
OldMonkey
7. února 2024 • 13:02
spis klis***