Komentáře

Zpět na článek

Bohumil Pečinka: ODS ležící, spící, vstávající. Ke kormidlu se může dostat nejen vítězstvím, ale i taktizováním

6 komentářů

Sexy Kitty
17. února 2024 • 07:47
🍓 ️ Sexy holky chtějí sex, šukejte je tady 👉 𝗪𝗪𝗪.𝐍𝗨𝟰.𝗙𝗨𝗡
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
14. února 2024 • 20:31
Nebo podvodem.
giorgio287
13. února 2024 • 15:13
Z kdysi pravicové partaje jsou do bruselské řiti zaražení zelení bolševici s neschopným prolhancem v čele.

Smutný příběh.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
13. února 2024 • 14:49
ODS je především široký pojem a několik rovin. V rovině komunální je pro mě ta strana stále NEVOLITELNÁ a přesahuje to často i do roviny krajské. Stále stejní šíbři, jako v devadesátkách. A na té komunální úrovni člověk ty lidi zná, často osobně, zná jejich kauzy, zná prapodivné příběhy. U nás jsou to konkrétně lidé, co začínali jako příštipkáři a pak zázračně zbohatli na změně územního plánu a přeměny polí a luk ve stavební parcely. A z malinké stavební firmičky, co si troufla maximálně na větší pergolu se přes noc stala velká firma, která opravuje mosty a staví obchvaty za miliardy.
Druhá rovina ODS je celostátní. A tuhle ODS po všech těch opozičních smlouvách a skandálech voliči postupně opustili a vrátili se s Fialou a Kupkou PODMÍNĚNĚ. Při dalším skandálu odejdou navždy. A nemohu se zbavit dojmu, že se něco takového minimálně chystá. Slyším trávu růst, ale poslední dobou nabývám dojmu, že se připravuje koalice s ANO. A bude to probíhat ve dvou rovinách. Nejprve je třeba nasadit psí hlavu těm, co takovou koalici odmítají (Fiala, Kupka, Stanjura atd.), těm namydlit schody a pak instalovat do vedení "pragmatické" křídlo, které bude blekotat, že z koalice s ANO nejsou nijak nadšeni, že si dokáží představit lepší řešení, ale že máme všichni odpovědnost za budoucnost země, blablabla...
Za sebe říkám jako volič jedno. PŘI PRVNÍM NÁZNAKU takového scénáře odcházím a to definitivně. Už nehodlám volit menší zlo. ANO je organizovaný zločin a každý, kdo se s ním spojí, je pro mě spolupachatel.
Avatar - našinec}
našinec
13. února 2024 • 15:46
@Uživatel_5734171 Osobně si myslím, že opoziční smlouva hodně pomohla zklidnit situaci v ČR. Pro mne proto pejorativní nádech nemá. Tam snad akorát příznivci ODS mohli být zklamáni, že smetanu slízla ČSSD.
jerryx
13. února 2024 • 11:53
Dokonalá ilustrační fotografie, tak máme nejen prezidenta, kterého to nebaví , ale i premiéra, kterého vládnutí tak obtěžuje, že z toho zívá . Ospalý premiér.