Rozhovory

Zpět na článek

Izrael má nejrasističtější vládu v historii, ale věřím ve dva státy, říká děkan jordánské univerzity Al Momani

7 komentářů

Jan Falter
5. února 2024 • 17:15
Pomatený děkan
Pavel Maleček
5. února 2024 • 10:15
No tenhle islámský děkan křiví realitu islám židovských vztahů úplně stejně, jak papaláští elitáři západních univerzit, když za keců o vylepšování - liberalizaci demokracie tu destruují s cílem nastolit jimi ovládanou socialistickou totalitu.

Když tím prý největším rasisitou je Netanjahu, který za poslední roky úporně, i za cenu řady proislámských ústupků úspěšně pracoval na zlepšení islámsko židovských vztahů a tím i snižování mezi náboženského napětí. Tedy všechno jen ne rasista.
Což se nelíbilo těm, kterým naopak islám izraelský krvavý střet vyhovoval. A ti zevnitř Izrael oslabovali hádkami o tzv. ústavní reformu, když jim, stejně jako na Západě průhledně šlo o destrukci demokracie a nastolení socialismu. No a zvenku vyzbrojili a vyprovokovali Hamás k zviřecímu řádění, při němž byli těmi nejodpornějšími metodami v Izraeli týrány a povražděny tisíce lidí.

To s průhledným cílem zastavit a rozložit prý rasistou Netanhajuem vedený mírový proces jak mezi národy, tak mezi náboženstvími.

Nepřekvapuje, že tohle vykládá vysoce postavený vyznavač islámu, smutné však je, že jeho opravdu rasistickou ideologii, bez příslušného komentáře šíří prý liberální Reflex. Čímž se řadí mezi západní pomatence vidící v islámu pomocníka v likvidaci té staré a prý všemi špatnostmi prolezlé demokracie. Kterou je prý nutno vylepšit, tedy liberalizovat.

Když ta liberalizace zpočívá v utahování šroubů víc a víc omezující občanské svobody a ve jménu dobra nařizující před všelikými istrukcemi a povinnostmi ohnout hřbet. A tak jde o dobře známý totalitní socialsimus.
Richard Šebesta
5. února 2024 • 10:25
@Pavel Maleček Souhlas. Arab a muslim bude vždy hájit svoje i když to jsou vrazi a zločinci jako tento magor.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
5. února 2024 • 06:44
Konečně se někdo odvážil napsat pravdu o skutečném charakteru židovského národa, kdy jeho rasismus vypěstovaný na nejvyšší možné stádium, provází židy po celou dobu jejich existence a je jedním z důvodů, proč je většinově nikdy nikdo neměl rád.
romanetta
5. února 2024 • 09:10
@RASPUTIN Lžete Rasputine!!
Židovský národ byl vyvolený Bohem, ale chápu, že satanem ovládaný Rasputin musí dštít síru.😋
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
5. února 2024 • 16:35
@romanetta .... Že by až tak ?
Richard Šebesta
5. února 2024 • 10:17
@RASPUTIN Ty strč si ty svoje bludy někde. Podívej se na západ do zemí EU co ti tvoji miláčci muslimové a Arabové tam dělají. Jen euorohujer to nechce vidět.